Bir Yıl Aradan Sonra!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@bazinga ile @dreamy bitirmiş sadece, yanlış hatırlıyormuşum. Onlardan önce bitirmişim yani. Onların bitirmesi 2021'e sarkmış, ben çok önceden bitirdim. :D

@MEnes, @Sherlock, @Tolstoyevski'ye çağrımız olsun, buyrun başlayın kaliteli şahesere. @Dosi de başlayabilir ama çok sert bir dizi. Oz'u izlemediyseniz, Oz'a da başlayabilirsiniz. O daha da sert. Bu iki diziyi izlerken çok yorulmuştum. :A
Bana OZ deme kardeşim... Six Feet Under elimizin altında elbet bitiririz... :A
------

Şaşıracaksınız ama ben de Oz'cuyum, hatta zamanında @bazinga ile mücadele etmiştim bu dizinin çok kaliteli olduğuna dair :A @MEnes
Yapma...

Yeme bizi, izlemişsindir. Şaka yapıyorsun diye düşünüyorum. Ayrıca sanki Oz muhabbeti yapmıştık zamanında. :A
Yok lan izlemedim bakma sen bizimkilere... :A Oz muhabbetini yine böyle yapmıştık ben gömmüştüm, malum mevzunun dramasını yapacaklar ve ben oturup 6 sezon izleyeceğim ha falan diye konuşmuştum.. :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
Yok lan izlemedim bakma sen bizimkilere... :A Oz muhabbetini yine böyle yapmıştık ben gömmüştüm, malum mevzunun dramasını yapacaklar ve ben oturup 6 sezon izleyeceğim ha falan diye konuşmuştum.. :A
Battlestar Galactica'yı yerin dibine sokan adam @bazinga, Oz'u baştan sona izleyip bitirmişti. Diyeceklerim bu kadar. Sen izlemedin ama, izleyemedin. :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Battlestar Galactica'yı yerin dibine sokan adam @bazinga, Oz'u baştan sona izleyip bitirmişti. Diyeceklerim bu kadar. Sen izlemedin ama, izleyemedin. :A
Hiç başlamadım, başlasam belki severim ama ön yargılıyım malum... :A Gerçi o tarz konuların sinema eserlerini izliyorum ama sinemalar 2 saat bir şekilde geçiyor. Diziler uzun olduğu için tahammül etmek zor geliyor... :A

• Güldürdün
Hiç başlamadım, başlasam belki severim ama ön yargılıyım malum... :A Gerçi o tarz konuların sinema eserlerini izliyorum ama sinemalar 2 saat bir şekilde geçiyor. Diziler uzun olduğu için tahammül etmek zor geliyor... :A
Birinci bölümünü izle, zaten son sahnedeki şokla hayran kalmaya başlayacaksın. Çünkü bir anda ön plandaki karakter için şok bir şeyler yapmak ilginç. Hani yine ön plana çıkıyor diyorsun, sonra yine bir şok geliyor. :D

1625949466465.png

Oz'daki Kareem Said abimizin Leyla ile Mecnun'da rol aldığını unuta.

Hatta sahneyi de atayım:

Koskoca Leyla ile Mecnun gönderme yapıyor ve sen o diziye başlamıyorsun, büyük ayıp. :D

• Güldürdün
Birinci bölümünü izle, zaten son sahnedeki şokla hayran kalmaya başlayacaksın. Çünkü bir anda ön plandaki karakter için şok bir şeyler yapmak ilginç. Hani yine ön plana çıkıyor diyorsun, sonra yine bir şok geliyor. :D

Ekli dosyayı görüntüle 105048

Oz'daki Kareem Said abimizin Leyla ile Mecnun'da rol aldığını unuta.

Hatta sahneyi de atayım:

Koskoca Leyla ile Mecnun gönderme yapıyor ve sen o diziye başlamıyorsun, büyük ayıp. :D
Ya bana ısrar etme boşuna ben içime başlama isteği doğmadan bir işe BAŞ LA MAM... :A Leyla ile Mecnun sahnesine iyi gülmüştüm ve hatırlıyorum zaten çok net şekilde. Ama diziye başlama ihtimalim şu önümüzdeki yakın gelecekte pek yüksek gözükmüyor... :A

• Güldürdün
Ya bana ısrar etme boşuna ben içime başlama isteği doğmadan bir işe BAŞ LA MAM... :A Leyla ile Mecnun sahnesine iyi gülmüştüm ve hatırlıyorum zaten çok net şekilde. Ama diziye başlama ihtimalim şu önümüzdeki yakın gelecekte pek yüksek gözükmüyor... :A
Ya topluca izlenirse izlersin ya da 10 yıl sonra izlersin artık. :A

• Güldürdün
@Sherlock, @Tolstoyevski ve @MasacRE izlemeye başlarsa eğer, bence bir ihtimal olabilir. :A

@Dosi de izleyebilir ama muhtemelen fazla ilerleyemez. @xdragxx izler mi, Seinfield izliyor vakit bulacağını hiç sanmıyorum. Bir de @Maskeli Fedai var, o zaten piyasada yok. :A
Üst paragraftaki yoldaşlarımdan ikisi izlemiş zaten tekrar izlemezler... :A Zey hiç izlemez, adaşım bana bağlı ama o da şu sıralar zor... :A Diğer isimlerden de pek bir ihtimal vermiyorum o yüzden hiç kurcalama bence... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Araf
Üst paragraftaki yoldaşlarımdan ikisi izlemiş zaten tekrar izlemezler... :A Zey hiç izlemez, adaşım bana bağlı ama o da şu sıralar zor... :A Diğer isimlerden de pek bir ihtimal vermiyorum o yüzden hiç kurcalama bence... :A
İzlemezsen izleme, boş ver. İzleme listene bir kaliteli dizi girmese de olur, boş ver. :A

• Güldürdün