Merhaba, hoş gelmedim o halde Tyler Durden reis.Merhaba ve 1-2 ay sonrası için de hoşçakal
Beni sinir ettin reis 1 sene boyunca foruma girmeyip haber göndermek neMerhaba, hoş gelmedim o halde Tyler Durden reis.
Adam daha yeni ayak bastı gelir gelmez neden dehliyorsun? @ArafMerhaba ve 1-2 ay sonrası için de hoşçakal
Haber göndermek nedir, neyin siniri?Beni sinir ettin reis 1 sene boyunca foruma girmeyip haber göndermek ne
Yav okey oynayacaksın gelip ben katılırım demiyorsun milletle haber yolluyorsunHaber göndermek nedir, neyin siniri?
Okey turnuvasında görecektin işte yüzümü. Dizi film konusunda da aynı, yorumlarda görüyordun yazımı. "Dizi film" dedin de, o konuda aktifliğe başladın sanırım, şaşırttın.Yav okey oynayacaksın gelip ben katılırım demiyorsun milletle haber yolluyorsun
Dizi, film konularında da aynı Neyse şimdi geldin de artık seni bizzat görecez
Birazcık öyle oldu bu sene Seinfeld bitirdim, 3-4 tane mini dizi falanOkey turnuvasında görecektin işte yüzümü. Dizi film konusunda da aynı, yorumlarda görüyordun yazımı. "Dizi film" dedin de, o konuda aktifliğe başladın sanırım, şaşırttın.
Fight Club'ı izledikten sonra film izlemeyi zirvede bıraktığını düşünüyordum.Ben dizi, film konusunda hiç izlemeyen biri değilim ki
Tabii sizin gibi bir film etkinliğine katılıp ayda 10-15 film izlemem orası ayrı...
İzlerdi izlemesine ama bu kadar izler miydi, hiç hatırlamıyorum.1 sene önce izlemez miydi? Yoksa senden mi saklıyordu?
FC sonrası çok film izledim ama tabii ki hiçbiri FC tadı veremedi...Fight Club'ı izledikten sonra film izlemeyi zirvede bıraktığını düşünüyordum.
------
İzlerdi izlemesine ama bu kadar izler miydi, hiç hatırlamıyorum.
Son zamanlarda uzun bir aradan sonra tekrar izledim, tekrar hatırladım efsaneyi ve yine keyifle izletiyor. Aklıma tabii filmi izlerken sen geldin.FC sonrası çok film izledim ama tabii ki hiçbiri FC tadı veremedi...
İyi izlenim bırakmışızSon zamanlarda uzun bir aradan sonra tekrar izledim, tekrar hatırladım efsaneyi ve yine keyifle izletiyor. Aklıma tabii filmi izlerken sen geldin.
Avatarından belli... @ArafFC sonrası çok film izledim ama tabii ki hiçbiri FC tadı veremedi...
Zirvede bırakmıştın işte.Dondurmuştuk geri çözüldü
Aynen 2013'ten beri mavi mavi dolaşıyoruzZirvede bırakmıştın işte.