Vikings düşüyorum ama diğerleri hakkında düşünmedim pek. Bakalım zamana bağlı ayıracak zaman lazımlisten güzelde bunlara vikings, outlander, poldark, bloodline ve bates motelide eklesen dahada güzel olurdu![]()
Son düzenleme:
Vikings düşüyorum ama diğerleri hakkında düşünmedim pek. Bakalım zamana bağlı ayıracak zaman lazımlisten güzelde bunlara vikings, outlander, poldark, bloodline ve bates motelide eklesen dahada güzel olurdu![]()
Vikings düşüyorum ama diğerleri hakkında düşünmedim pek. Bakalım zamana bağlı ayıracak zaman lazımDediğin dizileri inceledim hepsi 1'er sezonluk Bates Motel hariç. Outlander'ın filmini izlemiştim hikaye güzel izlenebilir. Vizelerden sonra belki 1 ya da 2 sine başlarım çok tavsiye ediyorsan kaliteleri yerindeyse
![]()
Daha önce de söylediğim gibi tarz ayırt etmeksizin kaliteli ne varsa izlerimsaydığım tüm diziler severek izlediğim güzel diziler ama senin tarzına uyarmı bilmiyorum![]()
Daha önce de söylediğim gibi tarz ayırt etmeksizin kaliteli ne varsa izlerimGerçi kalite anlayışı da kişiden kişiye değişen bir şey
Neyse bakacağız artık zamanım olunca bakarım 1 veya 2 sine
![]()
Mahkeme kararı olmadan delil olarak kullanılamaz tabii ki. Amacı Jimmy'nin Mesa Verda düzenbazlığını Howard ve Kim'e karşı ispat etmek. Belki işi bile tekrar geri alabilir.2x10. bölüm
sezon finali
vasat ve sıkıcı bir finaldi şu chuck dan nefret ettim o şekildede devam ediyor
jimmy iyi niyetli falan diyoruzda iyi niyetin fazlasıda eşekliktir artık chuck dengesizin yaptıklarını hakediyor, bir kere kazığı yersin iki kere yersin anlarızda her defa kazık yemeye bu kadarda meyilli olmanın bir mantığı yok yaşıda küçük değilki büyüyünce akıllanır diyelim
chuck ın teybe kaydetme olayıda çok sıradan bir hileydi ben o sahnede arkada howard falan çıkacacak sandımda öyle değilmiş ? klasik ses alma cihazıyla iş bitirmeye çalışıyordu moruk ?
yalnız bu sohbetin delil olarak kabul edilmesi zor bir ihtimal orda sırf kontak abim kendini iyi hissetsin diye yalan söyledim diyip işin içinden rahat çıkabilir jimmy .
jimmy nin yaşlılarla diyaloğunu seviyorum bölümün en güzel bir kaç dakikası jimmy ile yaşlılar arasındaki sahneydi gerisi boş .
mike amcamızın hedefinde hector vardıda o iş yarım kaldı nacho çipi sap gibi durmuş adamın önünde en ufak bir açık yakalayamadı ihtiyar
kim e ispat etse bile (ki kim zaten biliyor jimmy nin yaptığınıMahkeme kararı olmadan delil olarak kullanılamaz tabii ki. Amacı Jimmy'nin Mesa Verda düzenbazlığını Howard ve Kim'e karşı ispat etmek. Belki işi bile tekrar geri alabilir.![]()
Kim'in bildiğini Chuck bilmiyor.kim e ispat etse bile (ki kim zaten biliyor jimmy nin yaptığını) pek bişey ifade etmez howard a ispat etmeside işi değiştirmez aslında dediğin şekilde eğer delil olarak kabul edilmiyorsa bu kayıt hiçbir işe yaramayacaktır
yalnız şu adam bir türlü ölmediki dizi rayına otursun nefret ettim vatandaştan habire bir taraflarına jelatin sıkıştırıyor izlerken moralim bozuluyor bari güneş ışığı seven bir hasta olsa arada bir bahçeye parka çıkar manzara görürüz
![]()