Dizide yüzünün gülecek hali mi var. Howard dosyaların arasına gömdü kızcağazı.kadın burda çok sempatik duruyor keşke dizidede biraz neşeli biraz sempatik biraz gülerek baksa dünyaya dizide her gördüğümde kim in yüzünü dünyam kararıyor .)
Dizide yüzünün gülecek hali mi var. Howard dosyaların arasına gömdü kızcağazı.
Nasıl alakalı değil? Avukat ya kendisi, ciddi meslek yani.işle alakalı değilki genel hali öyle hayata negatif bakıyor hepten
jimmy ile havuzlu retorantta birini dolandırmışlardı hani? orda bile kadın sanki zorla gülüyordu gülerken işkence çekiyor gibiydi )Nasıl alakalı değil? Avukat ya kendisi, ciddi meslek yani.
Oynadığı karakterle alakalı bence. Jimmy dolandırıcının önde gideni, onun gibi olmasını bekleyemeyiz herhalde. Ne yazılıyorsa o, sonuçta Skyler da şen şakrak biri değildi.jimmy ile havuzlu retorantta birini dolandırmışlardı hani? orda bile kadın sanki zorla gülüyordu gülerken işkence çekiyor gibiydi )
kim i başka bir dizide izlemek isterdim bence diziden kaynaklı değil kadının öyle bir tavrı var mesela zuhal olcayda öyle biri, hangi dizide veya filmde karşılaştıysam kadınla içimde ağlamak gelir çok hüzünlü bir tipi var )Oynadığı karakterle alakalı bence. Jimmy dolandırıcının önde gideni, onun gibi olmasını bekleyemeyiz herhalde. Ne yazılıyorsa o, sonuçta Skyler da şen şakrak biri değildi.
Bilmiyorum ben belkide Instagram'daki şen şakrak fotoraflarının etkisinde kaldım. Çünkü gerçek hayatta çok güler yüzlü biri. Ayrıca bölümü izlememişsin hala. BB'den sürpriz bir isim var.kim i başka bir dizide izlemek isterdim bence diziden kaynaklı değil kadının öyle bir tavrı var mesela zuhal olcayda öyle biri, hangi dizide veya filmde karşılaştıysam kadınla içimde ağlamak gelir çok hüzünlü bir tipi var )
artık kösemden sonraya kaldı gece izlerim mutlaka daha vikingsleride izlemem lazım onunda sanırım yeni bölümü yayınlandıBilmiyorum ben belkide Instagram'daki şen şakrak fotoraflarının etkisinde kaldım. Çünkü gerçek hayatta çok güler yüzlü biri. Ayrıca bölümü izlememişsin hala. BB'den sürpriz bir isim var.
Vikings son bölümü izlemiştin de, 11. 22. 63'ü izlemedin biriken 2 bölümün var. Bi de Billions'u izleyecektin şen şakrak 2 kadın var hem de anadan doğmalık. )artık kösemden sonraya kaldı gece izlerim mutlaka daha vikingsleride izlemem lazım onunda sanırım yeni bölümü yayınlandı
Vikings son bölümü izlemiştin de, 11. 22. 63'ü izlemedin biriken 2 bölümün var. Bi de Billions'u izleyecektin şen şakrak 2 kadın var hem de anadan doğmalık. )
Bilindspot'a başla diye ısrar etmedim sana çünkü herkesin sevebileceği iş değil. Ama sen dramaları seviyorsun Billions'u da seveceğine eminim. Bu yüzden ısrarım sürecek.11. 22. 63 ü hatırlatman çok iyi oldu onu arada nasıl unuttum ya ?? diziler çoğalınca arada sevdiğim dizileride unutmaya başladım
bilions a daha zaman var şu an yoğunluktan ona zor sıra gelir
Bölümleri müthiş blindspotun bu dizi tüm bölümleri iyi dizi 2.sezon onayıda aldıBilindspot'a başla diye ısrar etmedim sana çünkü herkesin sevebileceği iş değil. Ama sen dramaları seviyorsun Billions'u da seveceğine eminim. Bu yüzden ısrarım sürecek.
2x5. Bölüm
güzel bir bölümdü ilk defa kim bana sempatik geldi nedense
kim in jimmy nin teklifini kabul etmeyip kendi ayakları üzerinde durma çabasını takdir ettim kadın telefonla haldır huldur iş bağlamak için ararken sağısolu çalan müziklerde harikaydı,
bu arada avukat jimmy nin şakaları falanda güzeldi
son sahnede hector salamanca nın gelişi sürpriz oldu ama teklifi mike kabul edecekmi acaba 5000 dolarlık teklifle resmen bizim ihtiyarla dalğa geçtiler
Mike teklifi kabul etmese, bu sefer de çeteyle başı belaya girecek, malum Tuco kartele uyuşturucu taşıyor. Yani Tuco'nun içeride fazla kalmamasının bir formülünü bulmalılar.
yalnız tuco çıkarsa nacho hapı yutacak onca zorluklarla içeri tıktırdı mike ? şimdi tüm çabalar boşa gitmiş olacak