AMC Better Call Saul 2. Sezon Yorumları

2x1

Vayy be ne çabuk 1 geçti. :D Geçen sene bu zamanlarda kaçak internet bulmuştum öyle izlemiştim diziyi. :A
Jim ve Kim'in adamı kafalaması güzeldi. :D

Jim işi kabul etti ve işte herseyi hazır. Ne isterse hemen her şey olucak. Umarım bizimde böyle bir işimiz olur. :A

8.0

2x1

Vayy be ne çabuk 1 geçti. :D Geçen sene bu zamanlarda kaçak internet bulmuştum öyle izlemiştim diziyi. :A
Jim ve Kim'in adamı kafalaması güzeldi. :D

Jim işi kabul etti ve işte herseyi hazır. Ne isterse hemen her şey olucak. Umarım bizimde böyle bir işimiz olur. :A

8.0

jim de kafa zehir gibi acayip çalışıyor o rahatlığa kolay ulaşmadı :)

2x2

Yine harika bölümdü. Dizi sezona çok iyi başladı. Breaking Bad kadar tat vermiyor hala ama onun kalitesinde bir dizimizin olması güzel. :)

Mike ve sarı arabalı adamın maceraları çok iyiydi. Jimmy de işin içine dahil oldu. Uydurduğu yalan efsaneydi, adam doldandırıclıkta dünya markası. :D Yalnız Kim'in o kadar da her şeyi kabullenen biri olmadığını gördük. İleride Jimmy ile sorun yaşayacakları kesin gözüküyor. :)

9/10

2x2

Bölüm iyiydi. Dizi akıp gidiyor maşallah.

Mike, Nacho'yu iyi bağladı olayı halletti. Jimmy'nin hikayesi güzeldi. Kim ile olan sahnesi de ileride sorunlar olacağına dair ipucunu veriyor. Kim'e ne olacak çok merak ediyorum.

8.5/10

2x3

İlk 2 bölümün biraz altındaydı ama sonlara doğru güzeldi yine de. Ayrıca önümüzdeki bölüm daha güzel olacak gibi gözüküyor.

Jimmy ne yapsa olmuyor. Kim ona ne kadar "Be straight !" dese de Jimmy cüzi bir reklam filmiyle şirkete onca müşteri kazandırdı. Ona rağmen patronu Cilff'e yaranamadı bir türlü. Adama başka çare bırakmıyorlar ki, mecbur üç kağıtçılığa geçiş yapacak. Aklı sürekli orada, dizinin hemen başında otobüste yaşlı insanları ikna ettiği sahne harikaydı. :)

Yalnız Jimmy yavaş yavaş Saul Goodman'a geçiş yaparken Kim'i kaybedebilir. :(

Mike reyiz mecburiyetten pis işlere bulaşıyor. Önümüzdeki bölümde kimi indirecek merak ediyorum. Ayrıca torununa verdiği oyuncağı 5. sezonun 2. bölümü olan "Madrigal"de de görmüştük.
8.5/10

2x2. Bölüm

dan ın çömelme turtası muhteşemdi :)
güzel bir bölümdü sadece şu karanlıklar lordu chuck kazmasının olduğu yerler sıkıcıydı adam ölsede kurtulsak ölmüyorda dengesiz vatandaş :)
mike ın nachoyu tuco ile tehdit edip kartları aldığı yerler sona doğru mike ın jimmy i sarı çizmeli dan ı savunmak için olaya kattığı yerler güzeldi
özellikle jimmy nin polislere çömelme turtasını anlattığı kısım harikaydı :)
kim kazması yine kanunlardan yana çekmeye çalışıyor jimmy i ? keşke soğuk kim salağıda ölsede jimmy tam fırıldak karakterine bürünebilse:)

Son düzenleme:
2x3. Bölüm

gelin tozuttu! ihtiyar zor durumda :)
jimmy nin yaşlılarla arası süper ama kurallara aykırıymış birebir muhabbetle müşteri edinmek:) tam ayrıntısını çözemedim işin reklamla onların kendisine ulaşması normalde kendilerinin onlara direk gidip bilgi vermesi niye yasak olsun ?
reklam filmi bayağı tuttu yalnız jimmy fırçayıda yedi? her ne kadar kadına beni tebrik ediyorlar desede zor durumda :)) adamın önüne engel koymakla meşguller bıraksalarda jimmy bildiği şekilde özgürce çalışsa:)
mike cephesinde ise işler pek yolunda değil gibi?? mike ın gelini gayipten sesler duymaya başladı sabaha kadar kapıda nöbet tutmak zorunda kalan ihtiyar mike gelinin balatayı sıyırdığına şahit oldu:) mecburen evi taşımak zorunda kalacaklar şimdi masraflarda arttı masrafı çıkarmak içinde ihtiyarın kanun dışı işlerde fazla mesai yapması şart gibi:)

2x3

Bence de bu bölüm ilk iki bölümün altındaydı.

Jimmy'nin önüne engel çıkarmaya devam ediyorlar. Adam müşteri çekmeyi biliyor işte bırakın yapsın bildiğini. :)

Mike'ın indireceği adamı merak ettim. Bakalım nasıl biri çıkacak? :)

7/10

2x3

Bence de bu bölüm ilk iki bölümün altındaydı.

Jimmy'nin önüne engel çıkarmaya devam ediyorlar. Adam müşteri çekmeyi biliyor işte bırakın yapsın bildiğini. :)

Mike'ın indireceği adamı merak ettim. Bakalım nasıl biri çıkacak? :)

7/10

kenarda, köşede, sokakta, arabanın dikiz aynasında diyorum bir yerde bari üç beş saniyelikte olsa walter amcayla skyler ı görürüz ama boşuna arıyor gözlerimiz :))

2x3

İlk 2 bölüme yakındı genel olarak.

Jimmy'nin yaşlılarla konuşması güzeldi. Reklam işi de işe yaradı ama adam yine beğendiremedi kendini.

8.5/10

2x4

Dizi git gide dehşetül vahşet hale gelmeye başladı.

Kimse izlemiyor mu yahu. Benim izleyeli 2 gün oldu. @Danger UA! @destere @OzaN

Chuck kadar şerefsiz bir insan evladı görmedim, ulan insan biraz kardeşine destek çıkar. Hadi Jimmy ile bir meselen var onu geçtim Howard’ın Kim’i cezalandırmasına neden ses çıkarmıyorsun? Sinirlendim yine durduk yere.

Bu can sıkıcı olayın ardından Mike abimizin yardırdığı bölüm oldu. Vuracağı kişinin Tuco olduğunu öğrenince ölmeyeceğini haliyle biliyorduk. Ayrıca vursa kartel ile başı belaya girecekti. Bu sefer torunu ve gelinine de zarar verebilirlerdi. Çünkü Nacho kartele Mike’ın ismini verebilirdi, böylesi daha hayırlı oldu bence.

Son olarak cezaevini gösterirlerse Tuco’nun Skinny Pete ile tanışmasına şahit olabiliriz.
9/10

2x4

Dizi aynı kalitede ilerlemeye devam ediyor. Son zamanlarda bölümleri bu kadar çabuk akıp giden bir dizi izlemedim.

"Chuck hakikaten bu dizinin Skyler'ı. Ben böyle karaktersiz, haset dolu bir herif görmedim. Kim'in cezalandırılması hoş olmadı.

Tuco ve Mike'ın sahneleri çok iyiydi. Mike en akılcı olanı yaptı.
]

9/10

2x4

Yine güzel bölümdü. Dizi çok iyi gidiyor. Her bölümden kalite akıyor. :)

Chuck kendince doğruları olan bir adam, prensiplerinden ödün vermeme peşinde. Onu çok suçlamıyorum ama kendisine o kadar fedakarlık yapan kardeşini böyle hor görmesi kabul edilebilir gibi değil.

Mike'ın sahneleri çok iyiydi. Tuco'yu içeri attırdı reyis. :) Dayak yemesine yürek dayanmadı da işte katlanılması gereken bir bedeldi. :)

9/10

2x4 . Bölüm

chuck lı kısımlar olmasa çok daha iyi olacak birde çok fazla ağır ilerliyor hikaye ..
mike lı yerler güzeldi
mike ın tuco yu bir kamyon dayak yiyerek içeri attırdığı plan güzeldi
yine chuck denyosunu jelatinlere sarılı olarak izlemek eziyet ..
aslında jimmy chuck la kim i terkedip uzak diyarlara gitse kendiside kurtulur bizde :)

2x5

Bu bölümden sıkılanlar olacaktır fakat karakter odaklı gittiler. Birkaç sahne biraz gereksiz uzun olmuş gibiydi ama geneli itibariyle güzeldi.

Chuck'ın eşi Rebecca'nın Jimmy ile muhabbeti güzeldi. Chuck orada da kıskandı kardeşini tabii. Elinden gelse karısını kardeşiyle konuşturmayacaktı.

Zil sesinden sonra Hector "Tio" Salamanca'nın yer alaması ve Mike reyizle olan karşılıklı diyalogları çok iyiydi. 6. bölüm promosunda da ikizlerin kurukafa çizimli ayakkkabılarını gördüm. Hadi inşallah, Gus'a az kaldı. :)

3L7g6M.png
8.5/10