Chuck la Jimmy arasında geçen sezonun 9.bölümüne benzer bir tartışma mı olucak dedim ama olay Kim le Chuck arasında geçti ve Kim çok sağlam durdu. Jimmy yapmış olsa da bunu bilse de bu sefer arkasında durdu. Bu benim de çok hoşuma gitti
Son sahnede gerçekten öldü mü Chuck, gerçi sağlam darbe aldı ama pek beklemediğim bir şeydi
@sürgünüm ? Eğer ölmüşse psikolojik olarak çok sorun yaşayacaktır. Jimmy'nin son sahnedeki tepkisi anlatıyor zaten ileride nasıl üzüleceğini. Her şeyden önce abisi sonuçta.
Mike'ın sahnesi güzeldi. İşlere çomak sokmaya başladı. Hector'un masum birini onun yaptığı plan yüzünden öldürdüğünü duyunca daha da hiddetlendi. Gus'tan önce Mike'ın neler yaptığını da görüyoruz bu kısımlarda. Buradaki hikaye de güzel olmuş. Hector'la aralarında daha fazla şey olacaktır. Merakla beklemekteyiz
Breaking Bad'de acaba karşılaştılar mı Hector'la Mike. Pek hatırlayamadım. Eğer karşılaştılarsa ve Hector'u Mike'tan nefret duymuş şekilde göstermişlerse şapka çıkarırım senaryoya ama tabiki bunlar olamaz. Çünkü bu dizinin senaryosu daha sonradan yazıldı sanırım ve Hector da Breaking Bad'den ilgi çekici birileri dizide yer alsın diye araya sokuşturuldu
Bu arada Jimmy okul sahnesinde çekim yaparken oradaki öğretmenlere uydurduğu hikaye bir kez daha kahkaha attırdı