Kendi adına konuş kot kafaAyy bizim neremiz yakışıklı alla sen İkimizi birleştirsen İlker Kaleli edemeyiz dimi @Bully
Kendi adına konuş kot kafaAyy bizim neremiz yakışıklı alla sen İkimizi birleştirsen İlker Kaleli edemeyiz dimi @Bully
Ayy bizim neremiz yakışıklı alla sen İkimizi birleştirsen İlker Kaleli edemeyiz dimi @Bully
Semih Nagihanın ayakçısı olunca ben de soğudum Adam gibi adam Avatar Atakan beeAtakancı mı vay hain satıcı
Hemen sattı pis Tabiki yakışıklıyız ne olmuş bize Aslan gibiyiz maşallahKendi adına konuş kot kafa
Helal olsun reyiz doğru yolu bulmuşsun sonunda ben sana demiştim zaten @Maskeli Fedai'nin yolu yol değil diye.Semih Nagihanın ayakçısı olunca ben de soğudum Adam gibi adam Avatar Atakan bee
Hemen sattı pis Tabiki yakışıklıyız ne olmuş bize Aslan gibiyiz maşallah
Sinirlendirme gece geceSemih Nagihanın ayakçısı olunca ben de soğudum Adam gibi adam Avatar Atakan bee
Ooooo canın ban çekti herhalde gece vakti Yani Avatar Atakan adam değildir mi diyorsun şimdi sen ?
Atakan kim ki ona biat edecekler Semih Reis beyin ameliyatı yaptı ona @DoğuHelal olsun reyiz doğru yolu bulmuşsun sonunda ben sana demiştim zaten @Maskeli Fedai'nin yolu yol değil diye.
Ezgi de gitti artık Atakan yalnız kaldı iyice yürür gider artık herkes biat edecek Avatar'a
Turabi 7/24 dedikodu yapmıyordu millete yalan söyleyip milleti gazlamıyordu.Atakan iise tam tersi birisiAtakan turabi çakmasımı hadi ordan sende atakan turabiden daha iyi ya
Atakan kim ki ona biat edecekler Semih Reis beyin ameliyatı yaptı ona @Doğu
Turabi 7/24 dedikodu yapmıyordu millete yalan söyleyip milleti gazlamıyordu.Atakan iise tam tersi birisi
Serkaydan daha adamdır sadeceOoooo canın ban çekti herhalde gece vakti Yani Avatar Atakan adam değildir mi diyorsun şimdi sen ?
La kaşınıyon yine senAtakan kim ki ona biat edecekler Semih Reis beyin ameliyatı yaptı ona @Doğu
Serkaydan daha adamdır sadece
La kaşınıyon yine sen
Laf bulamayınca neymiş Atakan Turabi çakmasıymış geçecen bu işleri Turabi Atakan'ın tırnağı etmez. Semih'te akıl olsa Ezgi'yi göndermeye çalışmazdı sonuçta Atakan'a Ezgi üzerinden yüklenen bir kesim vardı artık o da yok şampiyon Atakan olacak Semih de paşa paşa izleyecek
Abla yarışma içinse Turabi de yapardı Semihte yapardı İkisi de adamların suratlarına söylüyorlar ne düşünüyorsalar.Atakan ise tam tersi biri
Abla yarışma içinse Turabi de yapardı Semihte yapardı İkisi de adamların suratlarına söylüyorlar ne düşünüyorsalar.Atakan ise tam tersi biriAtakanın o huyunu bende sevmiyorum ama yarışma iiçin yapıordur
Puhahaha konuyu nasıl trolledim ama Yarın @Çiğdem- üstünüzden vinçle geçecek konumu basit, avam bir yarışmayla kirlettiniz diyeSerkaydan daha adamdır sadece
La kaşınıyon yine sen
Laf bulamayınca neymiş Atakan Turabi çakmasıymış geçecen bu işleri Turabi Atakan'ın tırnağı etmez. Semih'te akıl olsa Ezgi'yi göndermeye çalışmazdı sonuçta Atakan'a Ezgi üzerinden yüklenen bir kesim vardı artık o da yok şampiyon Atakan olacak Semih de paşa paşa izleyecek
Atakan şampiyon mampiyon olamaz geçin bu işleriSana birşey diyimmi ezgi gitti ya atakanı artık kimse durduramayacak adada tek takılacak
ezginin elenmesine sebep olan herkesle arası kötü olacak özellikle yattara ile
Aynen öyle ablacım şampiyon atakan olacak gerçekten semihte akıl yokmuş ya
Yahu strejisi bu işin ağızlarını arıyor atakan ayrıca dedikodu yapan biri varsa
oda nagihandır