Benim Albümüm / Yarı Final Sonuçları

Ne goygoy ümitleriyle geldim konuya adamlar Survivor konuşmuş resmen. Kanımı dondurdunuz ya. Ben bu konuyu nasıl yükselteyim şimdi. :A :A @Doğu olmuyor bak şık durmuyor. :A

Hakikaten de öyle, yaz için değişik planlar yapmış sanki. :A Daha yaz gelmeden gitti sıvamaya. :A Yaz gelince daha önünü alamayız. :A
Bence bu elli tane yabancı dizi izlediği için kültür şoku yaşıyordu babası da bunu adam olsun, özüne dönsün diye köye gönderdi "git tezek topla kış için" diyerek kırbaçladı :A Bu da yana yakıla gitti köyde ineklerle sosyalleşiyordur şimdi :A

Bence bu elli tane yabancı dizi izlediği için kültür şoku yaşıyordu babası da bunu adam olsun özüne dönsün diye köye gönderdi "git tezek topla kış için" diyerek kırbaçladı :A Bu da yana yakıla gitti köyde ineklerle sosyalleşiyordur şimdi :A
Olabilitesi çok yüksek bu ihtimalin. Adam yabancı dizilerle kafayı bozmuştu cidden. :A Gerçeği görsün, köy kültürünü hatırlasın diye buna böyle bir sürgün şarttı. :A

Olabilitesi çok yüksek bu ihtimalin. Adam yabancı dizilerle kafayı bozmuştu cidden. :A Gerçeği görsün, köy kültürünü hatırlasın diye buna böyle bir sürgün şarttı. :A
Babasına peder diye hitap etmiş olabilir etkilenip :A En son "ben ayrı eve çıkacağım" dediği için de zılgıtı yemiştir :A

Ulan herifi @Çiğdem-'in gözünde bitirdik resmen gelince bizi kurşuna dizer bu :A

Babasına peder diye hitap etmiş olabilir etkilenip :A En son "ben ayrı eve çıkacağım" dediği için de zılgıtı yemiştir :A

Ulan herifi @Çiğdem-'in gözünde bitirdik resmen gelince bizi kurşuna dizer bu :A
@Çiğdem- zaten koruma moduna girecektir sabah gelince. :A Biz daha fazla yüklenmeyelim yoksa iş tehlikeli bir şekilde bitebilir. :A

Hiç koskoca tarkan avrupaya açılmış, şarkıları yabancı dillere dillere çevrilmiş, Sıla gibi şarkıları çevirmemiş bir şarkıcının kıymeti bilinmedi:F (gömmece:A )

Hayır 19.2o de @Çiğdem- açıklamiş hemen altında 19.21'de senin post var :A tehtitle şantajla oy topluyorsun şikeci:A
Akıllı geçiniyon ama çok safsın :A Çiğdem paylaşıyor ben hemen Ozan'a tehdit yapıyorum sonra birkaç adım sonra Çiğdem ve Ozan işin şaka olduğunu söylüyorlar ben de durumu toparlayıp işlemleri iptal et diyorum :F