İşte seni düşünerek sen yokken konuştuk kıymetimizi bilNe goygoy ümitleriyle geldim konuya adamlar Survivor konuşmuş resmen. Kanımı dondurdunuz ya. Ben bu konuyu nasıl yükselteyim şimdi.![]()
@Doğu olmuyor bak şık durmuyor.
![]()
Anlaşılan kimsecikler de kalmamış.İşte seni düşünerek sen yokken konuştuk kıymetimizi bil![]()
Yemek bitsin de özele gelAnlaşılan kimsecikler de kalmamış.Baş başayız yine.
![]()
Sen de gece yiye yiye mafetcen mideyi.Yemek bitsin de özele gelBu saatte yemek söyledim zehirlenip ölmezsem gelirim birazdan
![]()
Buradayız.Anlaşılan kimsecikler de kalmamış.Baş başayız yine.
![]()
Eve 1'de geldim ben daha yeni başlıyordu gece.Buradayız.
Asıl biz seni bekledik. 😛
@destere varkendi o 3-4Eve 1'de geldim ben daha yeni başlıyordu gece.Gececi tayfa dediğin 3 4 gibi yatar sıvasını yapıp.
![]()
Ah @destere ah yarı yolda koydu bizi. Adamın değerini gittikten sonra anladık.
Mevsimlik işçi gibi gitti kim bilir nerelerde sıvıyordur şimdiAh @destere ah yarı yolda koydu bizi. Adamın değerini gittikten sonra anladık.![]()
İşler çok kesat oluyor o yokken.
![]()
Hakikaten de öyle, yaz için değişik planlar yapmış sanki.Mevsimlik işçi gibi gitti kim bilir nerelerde sıvıyordur şimdi![]()
Bence bu elli tane yabancı dizi izlediği için kültür şoku yaşıyordu babası da bunu adam olsun, özüne dönsün diye köye gönderdi "git tezek topla kış için" diyerek kırbaçladıHakikaten de öyle, yaz için değişik planlar yapmış sanki.Daha yaz gelmeden gitti sıvamaya.
Yaz gelince daha önünü alamayız.
![]()
Olabilitesi çok yüksek bu ihtimalin. Adam yabancı dizilerle kafayı bozmuştu cidden.Bence bu elli tane yabancı dizi izlediği için kültür şoku yaşıyordu babası da bunu adam olsun özüne dönsün diye köye gönderdi "git tezek topla kış için" diyerek kırbaçladıBu da yana yakıla gitti köyde ineklerle sosyalleşiyordur şimdi
![]()
Babasına peder diye hitap etmiş olabilir etkilenipOlabilitesi çok yüksek bu ihtimalin. Adam yabancı dizilerle kafayı bozmuştu cidden.Gerçeği görsün, köy kültürünü hatırlasın diye buna böyle bir sürgün şarttı.
![]()
@Çiğdem- zaten koruma moduna girecektir sabah gelince.Babasına peder diye hitap etmiş olabilir etkilenipEn son "ben ayrı eve çıkacağım" dediği için de zılgıtı yemiştir
Ulan herifi @Çiğdem-'in gözünde bitirdik resmen gelince bizi kurşuna dizer bu![]()
Akıllı geçiniyon ama çok safsınHiç koskoca tarkan avrupaya açılmış, şarkıları yabancı dillere dillere çevrilmiş, Sıla gibi şarkıları çevirmemiş bir şarkıcının kıymeti bilinmedi(gömmece
)
Hayır 19.2o de @Çiğdem- açıklamiş hemen altında 19.21'de senin post vartehtitle şantajla oy topluyorsun şikeci
![]()