Benim Albümüm / Yarı Final Sonuçları

Sana birşey diyimmi ezgi gitti ya atakanı artık kimse durduramayacak adada tek takılacak
ezginin elenmesine sebep olan herkesle arası kötü olacak özellikle yattara ile

Aynen öyle ablacım şampiyon atakan olacak gerçekten semihte akıl yokmuş ya
:D

Yahu strejisi bu işin ağızlarını arıyor atakan ayrıca dedikodu yapan biri varsa
oda nagihandır:D
Atakan Nagihan işte ikisi de gece gündüz dedikodu yapıyor.Atakan cok rahat yalan söylüyor kameralara :A

Atakan şampiyon mampiyon olamaz geçin bu işleri :A

Şampiyon Semih Öztürk'tür" Ö" ile :A @Doğu

Yapma allah aşkına semih şampiyon olamaz varmısın iddiaya @Doğu iddiaya girelim mi
maskeli ile eğer avatar şampiyon olursa maskeli avatarın resmini profiline koysun 1 haftada
kalsın olurmu:F

Yapma allah aşkına semih şampiyon olamaz varmısın iddiaya @Doğu iddiaya girelim mi
maskeli ile eğer avatar şampiyon olursa maskeli avatarın resmini profiline koysun 1 haftada
kalsın olurmu:F
Abla bu loser iddiaya girmez ben foruma geldiğim günlerde avatarı berendi bu saftirik trollün @Maskeli Fedai :A

Off çok ağır ithamlar şu an @Bully yüzde elliyi zor tutuyor evlerinde :A
Biraz daha gaza getirirsen Maskeli'ye 15 gün ban atacam. :A

Halk goygoycu troll Semih'i şampiyon falan yapmaz. :A Öyle olsa şampiyon 3T reyiz olurdu. :A

İsim vermek istemiyorum ama Özge arkamdan gonuşmuş. :F

Halk goygoycu troll Semih'i şampiyon falan yapmaz. :A Öyle olsa şampiyon 3T reyiz olurdu. :A

Ohaaaa ohaa Semih gibi IQ'su adadakilerin toplamının iki katından fazla olan adamı dengesiz 3T ile kıyaslamak 😵

@Maskeli Fedai iddia makamı cevap ver :A

Semih Öztürk kazansa veya kaybetse bu yarışmaya damgasını vurdu :A

Semih yarışırken reklama girmesi veya Semihin en son yarışması bile ortada :A Adam reyting makinesi :A

Ohaaaa ohaa Semih gibi IQ'su adadakilerin toplamının iki katından fazla olan adamı dengesiz 3T ile kıyaslamak 😵

@Maskeli Fedai iddia makamı cevap ver :A
Semih zekasıyla mahveder 3 T yi :A

Semih Öztürk kazansa veya kaybetse bu yarışmaya damgasını vurdu :A

Semih yarışırken reklama girmesi veya Semihin en son yarışması bile ortada :A Adam reyting makinesi :A

Semih zekasıyla mahveder 3 T yi :A
La Semih'in zekasının zekatı bile etmez 3T kim ulan :A Tamam sempatik bir arkadaş ama Semih onun zekasıyla alay eder :A