Benim Albümüm / Yarı Final Sonuçları

atakan sporcu boksu o hareketleri yapması normal ayrıca turabinin aynısı
değil bence:D
Atakan sporcu olabilir ama turabide sporcu ayrıca turabinin yarıştığı yarışlarda bu hareketleri ilk turabi yapıyordu Atakanın biraz farklı olsa kendi tarzı diyeceğim ama taklit olduğu açık ortada

Atakan sporcu olabilir ama turabide sporcu ayrıca turabinin yarıştığı yarışlarda bu hareketleri ilk turabi yapıyordu Atakanın biraz farklı olsa kendi tarzı diyeceğim ama taklit olduğu açık ortada

Düşüncene saygı duyuyorum ama ben avatarı turabi gibi görmüyrum ya

@Forumdash şaşırttın beni aa 1 :F tabi sen de suç yok eminim yarışmacı sayısı fazla olsa 4 puana tekabül eder dimi :A
Hayır yarişmacı sayısı fazla değil, puanlama sistemi 10 üzerinden olsa :F
Ne diyon la :A Maskeli 2 sezondur çeyrek finalde takılıyordu ama ben yarı finale taşıdım Tarkan'ı :A

@Forumdash çok teşekkürler ilk iyi puanımız senden geldi. :F
Hak ediyor:Z
@OzaN moderatörlükten istifa ediyorum direk işlemleri başlat. :T:
Ohhhh canıma değsin:Z @OzaN bile en büyük Sıla fanıyken adaletli bir oylama yapmiş:Z bana laf söyleyemezsin denizz19-20-21-22 kaç yaşındaysan artık:F

ay uzun zaman sonra ilk kez doğru bişi yapmış faruk :A @Forumdash

sonuçta 3 şarkı içinde en efsanesi seninki gibi duruyor :A
Iyyy pis melun dün sana söyledim az çok anlamalıydın :A ben oylama sistemimi söylemiştim yarişma başladiğinda :X

Ohhhh canıma değsin:Z @OzaN bile en büyük Sıla fanıyken adaletli bir oylama yapmiş:Z bana laf söyleyemezsin denizz19-20-21-22 kaç yaşındaysan artık:F

Iyyy pis melun dün sana söyledim az çok anlamalıydın :A ben oylama sistemimi söylemiştim yarişma başladiğinda :X
Ama elendik. :T:

:F Yanardağın ateşli kısmını görmüşsün sen ama atladığın nokta Ozan'ın Sıla'ya tam puan verdiği :A

Düşüncene saygı duyuyorum ama ben avatarı turabi gibi görmüyrum ya
Bende tabiki saygı duyuyorum yorumlarına :) ama durum da ortada.aslında atakanı haklı bulduğum durumlar da bulunuyor.örnek olarak ezgi konusunda sonuna kadar haklı bence.çünkü arkadaşları ona inat yazdılar ezgiyi.ayrıca yarışlardada atakanı başarılı buluyorum.ancak bu taklit konusunda yaptıkları bariz ortada.

Şimdi gördüm :F forumun fanliği adelet sisteminden baya uzaklar:X gönlümüzün birincisi tarkan :X
Koskoca Megastar'a, ülkemizin gururuna bastılar 1 puanları. ss

Neyse finalde kaybedecektim zaten şimdi Yıldız düşünsün Sıla'dan yiyeceği tarihi farkı. :F

Bende tabiki saygı duyuyorum yorumlarına :) ama durum da ortada.aslında atakanı haklı bulduğum durumlar da bulunuyor.örnek olarak ezgi konusunda sonuna kadar haklı bence.çünkü arkadaşları ona inat yazdılar ezgiyi.ayrıca yarışlardada atakanı başarılı buluyorum.ancak bu taklit konusunda yaptıkları bariz ortada.

aynen haklı ezgi konusunda aralarında aşk varmı yokmu bilemicem ama atakanın
ezgiyi sonuna kadar koruması çok iyiydi bu durumdan çok memnundum ben ama
ezgi gitti atakan yalnız kaldı aynen inat olarak yazdılar ama pişman olacaklar

aynen haklı ezgi konusunda aralarında aşk varmı yokmu bilemicem ama atakanın
ezgiyi sonuna kadar koruması çok iyiydi bu durumdan çok memnundum ben ama
ezgi gitti atakan yalnız kaldı aynen inat olarak yazdılar ama pişman olacaklar
Atakan gemileri yakar bundan sonra fırsatı bulduğu an önüne geleni yazar

Koskoca Megastar'a, ülkemizin gururuna bastılar 1 puanları. ss

Neyse finalde kaybedecektim zaten şimdi Yıldız düşünsün Sıla'dan yiyeceği tarihi farkı. :F
Hiç koskoca tarkan avrupaya açılmış, şarkıları yabancı dillere dillere çevrilmiş, Sıla gibi şarkıları çevirmemiş bir şarkıcının kıymeti bilinmedi:F (gömmece:A )

:D Sonradan dedim ya işlemleri iptal et diye :F
Hayır 19.2o de @Çiğdem- açıklamiş hemen altında 19.21'de senin post var :A tehtitle şantajla oy topluyorsun şikeci:A

aynen öyle olacak onu artık kimse durduramaz
Takımda büyük kopukluk bulunuyor fırsatı bulan birbirini yazacaktır.öbür arkadaşları da pusuda bekliyor Atakan artık yanlız başına olduğu için o hafta fırsatını bulduğu an anında yazacaktır birini büyük ihtimal bu isim yattara olur

Takımda büyük kopukluk bulunuyor fırsatı bulan birbirini yazacaktır.öbür arkadaşları da pusuda bekliyor Atakan artık yanlız başına olduğu için o hafta fırsatını bulduğu an anında yazacaktır birini büyük ihtimal bu isim yattara olur

aynen ilk hedefi yattara olacaktır ezgiyi diyen oydu çünkü