Benim Albümüm / Yarı Final Sonuçları

Helal lan Yıldız Tilbe'ye @xemrexxx gibi bir loserın elinde bile parlıyor ve finale çıkabiliyor :A

@denizz19 tebrikler nasıl bir büyü yaptıysan iki yarışmada da elenmiyorsun aynı Turabi gibi elenme zevkini tadamadın :A

@Bully geçmiş olsun aga kuzu kuzu elenmişsin :A
yıldız teyzeyi yeniden parlattım resmen be :D keşke forumun yaş ortalaması türkiyenin ortalaması gibi 30 olsa yıldız rahat 1. olurdu.ss

yıldız teyzeyi yeniden parlattım resmen be :D keşke forumun yaş ortalaması türkiyenin ortalaması gibi 30 olsa yıldız rahat 1. olurdu.ss
Aynen normal şartlar altında Yıldız ablanın tek bacağı şampiyonluğa oynar da forum tns gibi :A 46 da bitecek zaten bak yine kinlendim gidip kum torbası tokatlayayım :A

@xemrexxx sana ilk defa bir verdim ama 3 yarismaci kalmis normaldir su an 1 vermem az kisi kalmis :A
@denizz19 rica ederim kankicim sen böyle güzel sarkilarla gel ben hep tam puan veririm :A
@Bully rrica ederrim aga :A

Tebrikler @Bully bence başarıdır forumda öyle çok sevilmeyen Tarkan'la buralara kadar gelmek. Benzer durumda isimlerle ikinci haftada falan elenen arkadaşlar olabiliyor mesela. :D

Tebrikler @Bully bence başarıdır forumda öyle çok sevilmeyen Tarkan'la buralara kadar gelmek. Benzer durumda isimlerle ikinci haftada falan elenen arkadaşlar olabiliyor mesela. :D
Teşekkür ederim eski bir albümle iyi bir başarı yakaladım bence de. :A

Festival'e çok yazık oldu cidden 7 tane net hit şarkı vardı, Rüzgar'ı erken kullandın diyecem ama yine de 1-2 hafta daha kısmen zayıf şarkılarla gelmen gerekiyordu. Neyse olan olmuş artık geçmişe mazi diyelim. :D

Melun yine onun sinyallerini vermiş ama :A
Sen 2 kez forumun darbesini yediğin için hazırlıklıydım yoksa ortalığı ayağa kaldırırdım belki de kim bilir. :A

Teşekkür ederim eski bir albümle iyi bir başarı yakaladım bence de. :A

Festival'e çok yazık oldu cidden 7 tane net hit şarkı vardı, Rüzgar'ı erken kullandın diyecem ama yine de 1-2 hafta daha kısmen zayıf şarkılarla gelmen gerekiyordu. Neyse olan olmuş artık geçmişe mazi diyelim. :D
Rüzgar'ı bilinçli olarak kullandım amacım ilk haftada milletin Kenan Doğulu'ya yüksek vermeye alışması ve sonrasında 1-2 hafta daha beni idare etmesiydi ama ne yazık ki tutmadı. :D

@OzaN bir bana geçmiş olsun demedim. :D Üvey evlet muamelesi yaptın yani resmen bana. :A Hani bana mesaj. :A
@Bully'ye de geçmiş olsun demedim ki tebrik ettim. Seni tebrik edecek kadar başarılı görmemişim demek ki. :A

Şaka bir yana sen de iyi iş çıkardın, desteklediğim kişilerdendin "Rengarenk" albümünü çok severim ve geçen hafta elenmene üzüntümü belirtmiştim zaten. :(

Rüzgar'ı bilinçli olarak kullandım amacım ilk haftada milletin Kenan Doğulu'ya yüksek vermeye alışması ve sonrasında 1-2 hafta daha beni idare etmesiydi ama ne yazık ki tutmadı. :D
Adele çok zayıftı mesela ilk hafta, Rahatla ilk haftayı atlatabilirdi belki. :D Forum yükselttiği gibi indirmesini de iyi biliyor bu yüzden yanlış taktik olmuş ne yazık ki, nolursa olsun kötüden iyiye doğru gitmek gerekiyor. :D

Kenan Doğulu da pek sevilmiyormuş demek ki düşük bir şarkısında hemen harcandı, MusicSurvivor performansı da parlak değildi zaten. :D

@Bully'ye de geçmiş olsun demedim ki tebrik ettim. Seni tebrik edecek kadar başarılı görmemişim demek ki. :A

Şaka bir yana sen de iyi iş çıkardın, desteklediğim kişilerdendin "Rengarenk" albümünü çok severim ve geçen hafta elenmene üzüntümü belirtmiştim zaten. :(
Açık Adres yerine Koparılan Çiçekleri kullansam yarı finale gelirdim ama bu seferde finali göremezdim. :( Kısmet yani. Birazda şans işi bu tabii. O gün birkaç jüride forumda yoktu. :D

Adele çok zayıftı mesela ilk hafta, Rahatla ilk haftayı atlatabilirdi belki. :D Forum yükselttiği gibi indirmesini de iyi biliyor bu yüzden yanlış taktik olmuş ne yazık ki, nolursa olsun kötüden iyiye doğru gitmek gerekiyor. :D

Kenan Doğulu da pek sevilmiyormuş demek ki düşük bir şarkısında hemen harcandı, MusicSurvivor performansı da parlak değildi zaten. :D
Adele'in o kadar zayıf olduğunu fark etmemiştim ama ona karşı da elenebilirdim puanlar iç açıcı değildi çünkü ve forumda pek sevilmiyor maalesef. :(

Kaan bir tanesin sen gamzeli esmer yakışıklım ya gerçekten hüp şarkısı 1 lik değil
ama çat kapı şarkısını çok seviyorum kızmadığın için tşk ederim:D:D:bhr:
Saol ablacım güzel sözlerin için. :A Altı üstü bir yarışma ya ne kızacam :D

@Maskeli Fedai noldu kıskandın mı la :A Kendime güveniyorum ki forumda herkes biliyor beni maçan yiyorsa sen de göster kendini :A