yıldız teyzeyi yeniden parlattım resmen be keşke forumun yaş ortalaması türkiyenin ortalaması gibi 30 olsa yıldız rahat 1. olurdu.ss
yıldız teyzeyi yeniden parlattım resmen be keşke forumun yaş ortalaması türkiyenin ortalaması gibi 30 olsa yıldız rahat 1. olurdu.ss
Aynen normal şartlar altında Yıldız ablanın tek bacağı şampiyonluğa oynar da forum tns gibi 46 da bitecek zaten bak yine kinlendim gidip kum torbası tokatlayayımyıldız teyzeyi yeniden parlattım resmen be keşke forumun yaş ortalaması türkiyenin ortalaması gibi 30 olsa yıldız rahat 1. olurdu.ss
Sen çeyrek finalde tıkanıyordun hep ben yarı finale çıkardım en azından aynı kader değil yani
Oh olsun sana Beter ol melunSen çeyrek finalde tıkanıyordun hep ben yarı finale çıkardım en azından aynı kader değil yani
Daha da zor görür artık geçmiş olsun.
La ben senin gibi kafama takıp isyan etmedim ki niye üzülmüşüm gibi bir algı yaratıyorsunOh olsun sana Beter ol melun
Melun yine onun sinyallerini vermiş amaLa ben senin gibi kafama takıp isyan etmedim ki niye üzülmüşüm gibi bir algı yaratıyorsun
Teşekkür ederim eski bir albümle iyi bir başarı yakaladım bence de.Tebrikler @Bully bence başarıdır forumda öyle çok sevilmeyen Tarkan'la buralara kadar gelmek. Benzer durumda isimlerle ikinci haftada falan elenen arkadaşlar olabiliyor mesela.
Sen 2 kez forumun darbesini yediğin için hazırlıklıydım yoksa ortalığı ayağa kaldırırdım belki de kim bilir.Melun yine onun sinyallerini vermiş ama
Rüzgar'ı bilinçli olarak kullandım amacım ilk haftada milletin Kenan Doğulu'ya yüksek vermeye alışması ve sonrasında 1-2 hafta daha beni idare etmesiydi ama ne yazık ki tutmadı.Teşekkür ederim eski bir albümle iyi bir başarı yakaladım bence de.
Festival'e çok yazık oldu cidden 7 tane net hit şarkı vardı, Rüzgar'ı erken kullandın diyecem ama yine de 1-2 hafta daha kısmen zayıf şarkılarla gelmen gerekiyordu. Neyse olan olmuş artık geçmişe mazi diyelim.
@Bully'ye de geçmiş olsun demedim ki tebrik ettim. Seni tebrik edecek kadar başarılı görmemişim demek ki.@OzaN bir bana geçmiş olsun demedim. Üvey evlet muamelesi yaptın yani resmen bana. Hani bana mesaj.
Adele çok zayıftı mesela ilk hafta, Rahatla ilk haftayı atlatabilirdi belki. Forum yükselttiği gibi indirmesini de iyi biliyor bu yüzden yanlış taktik olmuş ne yazık ki, nolursa olsun kötüden iyiye doğru gitmek gerekiyor.Rüzgar'ı bilinçli olarak kullandım amacım ilk haftada milletin Kenan Doğulu'ya yüksek vermeye alışması ve sonrasında 1-2 hafta daha beni idare etmesiydi ama ne yazık ki tutmadı.
Açık Adres yerine Koparılan Çiçekleri kullansam yarı finale gelirdim ama bu seferde finali göremezdim. Kısmet yani. Birazda şans işi bu tabii. O gün birkaç jüride forumda yoktu.Rüzgar'ı bilinçli olarak kullandım amacım ilk haftada milletin Kenan Doğulu'ya yüksek vermeye alışması ve sonrasında 1-2 hafta daha beni idare etmesiydi ama ne yazık ki tutmadı.
@Bully'ye de geçmiş olsun demedim ki tebrik ettim. Seni tebrik edecek kadar başarılı görmemişim demek ki.
Şaka bir yana sen de iyi iş çıkardın, desteklediğim kişilerdendin "Rengarenk" albümünü çok severim ve geçen hafta elenmene üzüntümü belirtmiştim zaten.
Adele'in o kadar zayıf olduğunu fark etmemiştim ama ona karşı da elenebilirdim puanlar iç açıcı değildi çünkü ve forumda pek sevilmiyor maalesef.Adele çok zayıftı mesela ilk hafta, Rahatla ilk haftayı atlatabilirdi belki. Forum yükselttiği gibi indirmesini de iyi biliyor bu yüzden yanlış taktik olmuş ne yazık ki, nolursa olsun kötüden iyiye doğru gitmek gerekiyor.
Kenan Doğulu da pek sevilmiyormuş demek ki düşük bir şarkısında hemen harcandı, MusicSurvivor performansı da parlak değildi zaten.
@vadikızı canın saolsun senin.
@Bully mi yakışıklıKaan bir tanesin sen gamzeli esmer yakışıklım ya gerçekten hüp şarkısı 1 lik değil
ama çat kapı şarkısını çok seviyorum kızmadığın için tşk ederim
Yakışıklı arıyorsan avatarıma bakAaa karşısında sıla varken olmazdı canım çat kapı şarkısını çok severim ama
sılayı daha çok seviyorum
Yakışıklı tabii nazar değmesin onaa hele gülüşü çok tatlı yaa
Saol ablacım güzel sözlerin için. Altı üstü bir yarışma ya ne kızacamKaan bir tanesin sen gamzeli esmer yakışıklım ya gerçekten hüp şarkısı 1 lik değil
ama çat kapı şarkısını çok seviyorum kızmadığın için tşk ederim