@DarkLeqenD sağ ol cınım
Seni foruma gömecemnasıl da kendini biliyoboş yere final oylamasına katılıyon nanik yapıcam sana
Seni foruma gömecemnasıl da kendini biliyoboş yere final oylamasına katılıyon nanik yapıcam sana
kız hadi poyraz başladı.ss
yalan deniz destere adına oy göndermiş inanmayın.ssson oy juri başkanımızdan ne zahmetlerle oy gönderdi @Doğu @MEnes
@destere oyları
ozan haziranın ortalarına kadar foruma girmek için fırsat bulamam, eğer mümkünse albüm
yarışmasında benim pointleri burdan hogathaya göndereyim
<br />
<br />sıla = 3 puan
<br />yıldız tilbe = 2 puan
<br />tarkoz = 1 puan
Adam görevine ne kadar bağlı ya. Takdir ettim kendisini.son oy juri başkanımızdan ne zahmetlerle oy gönderdi @Doğu @MEnes
@destere oyları
ozan haziranın ortalarına kadar foruma girmek için fırsat bulamam, eğer mümkünse albüm
yarışmasında benim pointleri burdan hogathaya göndereyim
<br />
<br />sıla = 3 puan
<br />yıldız tilbe = 2 puan
<br />tarkoz = 1 puan
Aynen bundan sonra senin adı MedyumBillyKaneİleri görüşlülüğümü bir kez daha konuşturdum @denizz19 😎
Medyum ne laAynen bundan sonra senin adı MedyumBillyKane
Emre'yi şu ana kadar aldığım final puanlarıyla da yenerimUzun süre sonucunda Tarkan da elendi demek ha vaaay bee. Çekirge 1 sıçradı 2 sıçradı 3. de yalan oldu. Sıla'ya ve @denizz19'a tebrikler artık finali de kazanır herhalde.
Sıla'nın final şarkısına bakmak lazım, iyi bir şarkı olsa da öyle çok çok iyi de değil açıkçası. Yani ben severim ama finallik mi pek bilemedim.
@Bully ciğim final puanlarını bana bıraktı eleninceEmre'yi şu ana kadar aldığım final puanlarıyla da yenerim