Benim Albümüm / Yarı Final Sonuçları

Emre'yi şu ana kadar aldığım final puanlarıyla da yenerim :F
Öyle gözüküyor, net favorisin zaten. :A Yarı finaldeki diğer iki yarışmacı da önceki haftalarda kıl payı kurtulanlardı. :A Senin işine geldi, rahat kazanacaksın gibi yarışmayı. :A

Hüp şarkısına acımasızca 1 puanları basan forum ahalisini şiddetle kınıyorum. :A Bu kadar fark yiyecek bir şarkı değildi. :)

Neyse şampiyon olamayacağım belliydi zaten buralara kadar gelmek de güzel, en azından yarı finale çıkarmış olduk Tarkan'ı. :D Tarkan'ı destekleyen herkese teşekkürler. :d

@xemrexxx Yıldız'ı finale çıkartman iyi bir başarı tebrikler ama geçmiş olsun şimdiden. :A İnşallah fazla rezil olmazsın. :F

@denizz19 kardeşim finale çıkman normal bir durum zaten ama sana da tebrikler. :A

Emre'yi şu ana kadar aldığım final puanlarıyla da yenerim :F
neyse final şarkımı biliyor çoğunuz @Bully sen beroşu @Çiğdem- sen jensenı @destere okuyorsan herhangi bir dişi varlığı @Yiğitt beroşu ya da kıvançı :A @pompy betüşü @denizz19 adaleti @MEnes @Doğu siz de sıvacıları düşünerek dinleyin:A
konu yarın oylama ile açılacak ve büyük final oylaması başlayacak ben kısa bilgi vermiştim finalle ilgili detaylı bilgiler yarın konuda olucak şimdi magnumu açıp ertuğrulumu izlemeye gidiyorum :Z:Z:Z

Helal lan Yıldız Tilbe'ye @xemrexxx gibi bir loserın elinde bile parlıyor ve finale çıkabiliyor :A

@denizz19 tebrikler nasıl bir büyü yaptıysan iki yarışmada da elenmiyorsun aynı Turabi gibi elenme zevkini tadamadın :A

@Bully geçmiş olsun aga kuzu kuzu elenmişsin :A