Öyle gözüküyor, net favorisin zaten. Yarı finaldeki diğer iki yarışmacı da önceki haftalarda kıl payı kurtulanlardı. Senin işine geldi, rahat kazanacaksın gibi yarışmayı.Emre'yi şu ana kadar aldığım final puanlarıyla da yenerim
Öyle gözüküyor, net favorisin zaten. Yarı finaldeki diğer iki yarışmacı da önceki haftalarda kıl payı kurtulanlardı. Senin işine geldi, rahat kazanacaksın gibi yarışmayı.Emre'yi şu ana kadar aldığım final puanlarıyla da yenerim
Buyur görSıla'nın final şarkısına bakmak lazım, iyi bir şarkı olsa da öyle çok çok iyi de değil açıkçası. Yani ben severim ama finallik mi pek bilemedim.
Emre'yi şu ana kadar aldığım final puanlarıyla da yenerim
konu yarın oylama ile açılacak ve büyük final oylaması başlayacak ben kısa bilgi vermiştim finalle ilgili detaylı bilgiler yarın konuda olucak şimdi magnumu açıp ertuğrulumu izlemeye gidiyorum
boğazında kalsın .sskonu yarın oylama ile açılacak ve büyük final oylaması başlayacak ben kısa bilgi vermiştim finalle ilgili detaylı bilgiler yarın konuda olucak şimdi magnumu açıp ertuğrulumu izlemeye gidiyorum
Bu şarkıyı sevdiğini biliyorum
ilk önce senaryoma bak derin devlet var
Yalan olmasın şu an bu şarkıyı dinliyordum, az önce Vaziyetler şimdi Boş Yere dinliyordum.Bu şarkıyı sevdiğini biliyorum
Ne güzel ne güzelYalan olmasın şu an bu şarkıyı dinliyordum, az önce Vaziyetler şimdi Boş Yere dinliyordum.
normalde sen elenmedin ama serdar bey mesaj attı bana şarkı dinlicekse lbümüme baksın ne tarkanı kızdırmayın beni dediSus sen kız utanmıyon mu Tarkan'ı elemeye. ss
Ay 1 puan vermiş utanmadan üzülüyor bir de yüzsüz. ss
Önemli olan katılmaktı canısı, son üçe gelmek de büyük başarıdır.Ay 1 puan vermiş utanmadan üzülüyor bir de yüzsüz. ss