Benim Albümüm / Yarı Final Sonuçları

yıldız teyzeyi yeniden parlattım resmen be
keşke forumun yaş ortalaması türkiyenin ortalaması gibi 30 olsa yıldız rahat 1. olurdu.ss

yıldız teyzeyi yeniden parlattım resmen be
keşke forumun yaş ortalaması türkiyenin ortalaması gibi 30 olsa yıldız rahat 1. olurdu.ss
Aynen normal şartlar altında Yıldız ablanın tek bacağı şampiyonluğa oynar da forum tns gibi
46 da bitecek zaten bak yine kinlendim gidip kum torbası tokatlayayım

@xemrexxx sana ilk defa bir verdim ama 3 yarismaci kalmis normaldir su an 1 vermem az kisi kalmis

@denizz19 rica ederim kankicim sen böyle güzel sarkilarla gel ben hep tam puan veririm

@Bully rrica ederrim aga

Tebrikler @Bully bence başarıdır forumda öyle çok sevilmeyen Tarkan'la buralara kadar gelmek. Benzer durumda isimlerle ikinci haftada falan elenen arkadaşlar olabiliyor mesela.

Tebrikler @Bully bence başarıdır forumda öyle çok sevilmeyen Tarkan'la buralara kadar gelmek. Benzer durumda isimlerle ikinci haftada falan elenen arkadaşlar olabiliyor mesela.
Teşekkür ederim eski bir albümle iyi bir başarı yakaladım bence de.

Festival'e çok yazık oldu cidden 7 tane net hit şarkı vardı, Rüzgar'ı erken kullandın diyecem ama yine de 1-2 hafta daha kısmen zayıf şarkılarla gelmen gerekiyordu. Neyse olan olmuş artık geçmişe mazi diyelim.

Melun yine onun sinyallerini vermiş ama
Sen 2 kez forumun darbesini yediğin için hazırlıklıydım yoksa ortalığı ayağa kaldırırdım belki de kim bilir.

Rüzgar'ı bilinçli olarak kullandım amacım ilk haftada milletin Kenan Doğulu'ya yüksek vermeye alışması ve sonrasında 1-2 hafta daha beni idare etmesiydi ama ne yazık ki tutmadı.

@OzaN bir bana geçmiş olsun demedim.
Üvey evlet muamelesi yaptın yani resmen bana.
Hani bana mesaj.
@Bully'ye de geçmiş olsun demedim ki tebrik ettim. Seni tebrik edecek kadar başarılı görmemişim demek ki.

Şaka bir yana sen de iyi iş çıkardın, desteklediğim kişilerdendin "Rengarenk" albümünü çok severim ve geçen hafta elenmene üzüntümü belirtmiştim zaten.

Rüzgar'ı bilinçli olarak kullandım amacım ilk haftada milletin Kenan Doğulu'ya yüksek vermeye alışması ve sonrasında 1-2 hafta daha beni idare etmesiydi ama ne yazık ki tutmadı.
Adele çok zayıftı mesela ilk hafta, Rahatla ilk haftayı atlatabilirdi belki.
Forum yükselttiği gibi indirmesini de iyi biliyor bu yüzden yanlış taktik olmuş ne yazık ki, nolursa olsun kötüden iyiye doğru gitmek gerekiyor.

Kenan Doğulu da pek sevilmiyormuş demek ki düşük bir şarkısında hemen harcandı, MusicSurvivor performansı da parlak değildi zaten.

Açık Adres yerine Koparılan Çiçekleri kullansam yarı finale gelirdim ama bu seferde finali göremezdim.
Kısmet yani. Birazda şans işi bu tabii. O gün birkaç jüride forumda yoktu.

Adele'in o kadar zayıf olduğunu fark etmemiştim ama ona karşı da elenebilirdim puanlar iç açıcı değildi çünkü ve forumda pek sevilmiyor maalesef.

Kaan bir tanesin sen gamzeli esmer yakışıklım ya gerçekten hüp şarkısı 1 lik değil
ama çat kapı şarkısını çok seviyorum kızmadığın için tşk ederim
Saol ablacım güzel sözlerin için.
Altı üstü bir yarışma ya ne kızacam

@Maskeli Fedai noldu kıskandın mı la
Kendime güveniyorum ki forumda herkes biliyor beni maçan yiyorsa sen de göster kendini