Benim Albümüm 7.Hafta Sonuçları

Hakkım yedin demek hakkımı helal etmiyorum sana

Kız çiko sende biraz sarışınlık var ya hani ben bi tekrar puanları hesaplayayım en iyisi 😳
konuyu açmadan hallediyorum ben hesap makinası yanılıcak değilya ayol

üçünüzde gidebilirdi iyi yarıştın ama buraya kadar 😉

zaten o gün isimde vermiştin neydi onlar biri tut beni şap beni diyeri hüplet yumuşat beni o tarz isimleri vardı popüler dediğin şarkıların

zaten beren olmasa 1 puan verecektim
beren sayesinde üçe çıktı yani berenin etkisi oldu kes,in

zaten o gün isimde vermiştin neydi onlar biri tut beni şap beni diyeri hüplet yumuşat beni o tarz isimleri vardı popüler dediğin şarkıların
forum hüp şarkısına acaip sinir oluyor yalnız @Bully hem normal sezonda hemde all starda hep aşşağı sırada kalmıstı bu finallerde işin zor

Bu gece 12 1 gibi yatacağım ondan olaya giriş yapayım dedim.
Yarın 7 de kalkmam lazım, üstüne Masa Tenisi turnuvası var. Sporcu adamız uykuyu alamazsak vay halimize.
uygun bir konu açarsak uykun kaçar
got u izlemedin sanırım yoksa izledinde banamı bildirim gelmedi

forum hüp şarkısına acaip sinir oluyor yalnız @Bully hem normal sezonda hemde all starda hep aşşağı sırada kalmıstı bu finallerde işin zor
gelsin onunla bence rahat rahat 1 puanımı vereyim

sezen aksu bu hafta çok çok iyiydi nasıl son ana kadar düşme tehlikesi yaşamış anlamak imkansız

Hakkım yedin demek hakkımı helal etmiyorum sana
ama çok büyük sataşma vardı orda bana
en azından bir puan kırmam şarttı
)

gelsin onunla bence rahat rahat 1 puanımı vereyim

sezen aksu bu hafta çok çok iyiydi nasıl son ana kadar düşme tehlikesi yaşamış anlamak imkansız
kadın iyi dayandı ayoll asıl sahibi @mrt-06 bırakmak zorunda kaldı @turkuazz aldı oda bugün kayıp kadın tek başına savasıyor resmen puanlarıda topluyor
@Bully a kalsa direk ele diyordu vicdansız

uygun bir konu açarsak uykun kaçar
got u izlemedin sanırım yoksa izledinde banamı bildirim gelmedi
Bakalım belki olabilir, konuya bağlı.
Ama yarın turnuvada performansım etkilenirse senden bilirim, kazanmaya gideceğim sonuçta
İzledim destan yazdım görmedin mi.
Sana gelmemiş olabilir.

Senin de işin gücün moral bozmak bu sefer sevecekler belki ne biliyon
Mesela Barış Manço'nun normal sezonda elendiği şarkı All-Star'da baya ilgi gördü bu işler belli olmaz