Yok almıyım ben kafa yapıyorGece gece ne cips kolası var viski var bende vereyim mi
Sırada hoşbeş dido krispi varBen de pringless açayım bariKıyamıyordum açmaya ama canımı çektirdin melun
Yok almıyım ben kafa yapıyorGece gece ne cips kolası var viski var bende vereyim mi
Sırada hoşbeş dido krispi varBen de pringless açayım bariKıyamıyordum açmaya ama canımı çektirdin melun
Hahahaha iki cadı sağlam kapışacaklar sanırım.neyse o ka konusunda yazdık @Çiğdem- i anmadan olmaz kız çikinella santananın bu küfürleri sana gelsin@Doğu @Harunnn60
Tabi ki de sen ortalığı karıştıracak en son kişisin ki zaten.@xemrexxx senin için çok pis şeyler söylemişama söylemem ne dediğini ?neme lazım şimdi ortalığı karıştıracak değilim)
Ne diyor melunn arkadan konuşmak kolay gelsin yüzümüze söylesin yiyorsa@xemrexxx senin için çok pis şeyler söylemişama söylemem ne dediğini ?neme lazım şimdi ortalığı karıştıracak değilim)
İşin gücün yemek kankaBen de pringless açayım bariKıyamıyordum açmaya ama canımı çektirdin melun
Yarın araba kullanacağım içememkız çok sinirlenmiş küfür ediyor sanırım) tam çözemedimde sinkaflı bişeyler söyledi
viski olsun benimkisi@Doğu ya cips ver yeterli
bu empire daki saftirik andre değilmi
La çorbacıyı kapatmışlar burdakiİşin gücün yemek kanka.Bak şimdi benim de canım çekti
Benim çorbacının müşterisi çok kankaLa çorbacıyı kapatmışlar burdakiTek müşterileri benmişim demek
dizi yazıyor videonunadında totoş.ssbu empire daki saftirik andre değilmi
Bizde çorbacı yok maalesef affına sığınırak torbacı sarmış buralarıLa çorbacıyı kapatmışlar burdakiTek müşterileri benmişim demek
Kokoreç adamdırBenim çorbacının müşterisi çok kanka.Geçen gittim uzun zamandır gitmiyordum, sayende gitmiş oldum
O zaman sana özel ballı jack hediye edeyim 5 bardak sek iç ortalığı dağıtırsın tabii sabah kalktığında hiçbir şey hatırlamazsınkız çok sinirlenmiş küfür ediyor sanırım) tam çözemedimde sinkaflı bişeyler söyledi
viski olsun benimkisi@Doğu ya cips ver yeterli
Çorbacılar derneğinden özür dileBizde çorbacı yok maalesef affına sığınırak torbacı sarmış buraları
Kafa yapacak tabii la viski bu kola mı sandınYok almıyım ben kafa yapıyor
Sırada hoşbeş dido krispi var
Koko yiyemedim gittiKokoreç adamdırİşkembedense kokoreç artı midye tercihimdir
dokun bana diyor yani ayıp değilki o sözÇok tehlikeli sularda geziniyor bu hanım kızımız.Touch me falan olmaz yani.Bi touchlansa daha kim duruduracak ki touch layanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?