Nasıl fena değil la@Bully şarkı fena değil dinledim şimdi. Sen Kuzu Kuzu ile Hüp'ü kullanmış mıydın daha önce ?
Sence benim gibi bir stateji uzmanı kullanır mı o şarkıları
Nasıl fena değil la@Bully şarkı fena değil dinledim şimdi. Sen Kuzu Kuzu ile Hüp'ü kullanmış mıydın daha önce ?
Son paylaştığı değil bir önceki çok iyiydi.deminki üçlü kız daha hoştu o şarkı favorim
La sen de durdun durdun elendiğin zaman aktif olmaya başladınAh Doğum be bana 3 değilde 10 vereydin şimdi senle pazarlık içerisindeydik
Kuzu Kuzu'yu en sona saklaNasıl fena değil laBence Tarkan'ın en iyi slowları listesine ilk 3'ten girer Megastar bu şarkıyı hangi duygularla yazdı acaba çok merak ediyorum
Sence benim gibi bir stateji uzmanı kullanır mı o şarkılarıElimde onlar kaldı işte bir de Sen Başkasın.
Sen de gaza gelip kötü laf deme bana ne
daha 5. saniyede etek düşünce tam puanı bastımbuna puanın kaç destere izledikten sonra bu okulu bulmaya abd ye gitmeye kalktı bu dizi gerçekte öyle bir hoca yok dedik zor ikna oldu
Napayım tatil bu zamana denk geldi ben sizin gibi her gün tatil yapmıyorumLa sen de durdun durdun elendiğin zaman aktif olmaya başladınNeyse son pişmanlık fayda etmez beter ol
arada bir iyi laflarımıda ispiyonla bari tarafsızlığına gölge düşmesinSen de gaza gelip kötü laf deme bana ne
iyiki tatilin geç gelmiş yoksa keçeli kazmasından kolay kolay kurtulamazdık
Zaten bunlar da o şehrin limitlerini zorlamışlar.
Kuzu Kuzu diyince aklıma hep @Maskeli Fedai melunu geliyor nedense MusicSurvivor 2.sezon çeyrek finalinde o şarkıyla elenmişti sonra küfürler savurmuştu resmen ortalığa komediydi ya
O gidemeden kaybolur orada hiç uğraşmayalım bencearada bir iyi laflarımıda ispiyonla bari tarafsızlığına gölge düşmesincımbızla kötüleri seçme yani
iyiki tatilin geç gelmiş yoksa keçeli kazmasından kolay kolay kurtulamazdık@Bully i de tatile yollasan yamesela antartikada çok güzel yerler varmış gitsin orda penguen kovalasın)
engellediğim için efe kulumuz neler kaçırıyor anca survivordan konuşsun oZaten bunlar da o şehrin limitlerini zorlamışlar.Baksana izleyenlere.
evet bizimkisi maksat muhabbet olsun tabikiYok canım bizimkisi maksat muhabbet olsun.
Hahahaha kıyamam minnak trollüm @Maskeli FedaiKuzu Kuzu diyince aklıma hep @Maskeli Fedai melunu geliyor nedense MusicSurvivor 2.sezon çeyrek finalinde o şarkıyla elenmişti sonra küfürler savurmuştu resmen ortalığa komediydi ya
umarım kaybolur da bir daha dönmez buralaraO gidemeden kaybolur orada hiç uğraşmayalım bence
Alıntılardan gözükmüyor mu ?engellediğim için efe kulumuz neler kaçırıyor anca survivordan konuşsun o@Doğu
Yaniii. Biz kötü insanlar değiliz ki, olamayız genlerimizde yok.evet bizimkisi maksat muhabbet olsun tabikiyoksa kız soyunup üstümüze zıplasa dönüp bakmayız bile yan gözle)
Bana elendi ya melun @Maskeli Fedai bugünde ayarı yedi zaten buna ben sebep oldumKuzu Kuzu diyince aklıma hep @Maskeli Fedai melunu geliyor nedense MusicSurvivor 2.sezon çeyrek finalinde o şarkıyla elenmişti sonra küfürler savurmuştu resmen ortalığa komediydi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?