La dün attığın mesajları buraya attırma banazaten karşıladığın dop tarkozsa gögüste yumuşatmak kolay)
bu laftan sonra ben gideyim buralardan@Bully burnundan solumaya başladı
La dün attığın mesajları buraya attırma banazaten karşıladığın dop tarkozsa gögüste yumuşatmak kolay)
yani totosu yere yakın diyorsun öyle ufak darbeelrden yer değiştirmezKesinlikle. Yerim arkadaşını, arkadaş hep var GoT senede 1.
@Doğu nun gönlü o kadar bol ki darbeyi kim için yerse yesin yerinden kımıldamaz.
https://fav10.net/forum/members/ff-yönetim.86843/zaten karşıladığın dop tarkozsa gögüste yumuşatmak kolay)
Doğu kardeşim hergün birilerini nakavt ediyor bu nereye varcak bilmiyoz adaın karşısında çıkan erkek yok resmen adam yerin dibine sokuyor amele gibi kalıyoruzortada sihirli dokunuşlarıyla nakavt ediyor#gazver #poldi
yoklukta gideri var diyen sen değilmiydinLa dün attığın mesajları buraya attırma banaforumda kimse yokken gizli hayranlıklarını açığa vurmuştun Tarkan'a karşı
Gecenin sonu çok sıkıntılı bitebilirAldıysan gazı nereyi patlatıyoruz.
Zaten ne demişler neticesi yere yakın olandan korkacaksın.yani totosu yere yakın diyorsun öyle ufak darbeelrden yer değiştirmez)
Bu geceden çok rahatsız oldum.
o arkadaşın espri kabiliyeti sıfır tam bir morononunla iki kelime konuşacağıma kendimi banlarım daha iyi)
Konuşmayı sevmez zaten kendisi direkt icraata geçer felsefesi az laf çok iştir.o arkadaşın espri kabiliyeti sıfır tam bir morononunla iki kelime konuşacağıma kendimi banlarım daha iyi)
Ulan sahtekar sen demedin mi ''tarkan da hoş çocuk ama benim gönlüm hakan kakız'da diye''yoklukta gideri var diyen sen değilmiydinşimdi milletin içinde beni ateşe atıyon
Ben şahidim dün gece gördüm.Ulan sahtekar sen demedin mi ''tarkan da hoş çocuk ama benim gönlüm hakan kakız'da diye''Hatta aynen şu yumuşak emojisini koydun ''''
Tabi olm yalan mı söyleyecez mübarek Cuma günüBen şahidim dün gece gördüm.O kadar olmasa bile Tarkan'dan etkilendiğini söyledi.
Destere hemen değişiyor belli tarafını seçemiyor bir yokluk içerisinde kardeşcağız kimi övsem kimi kötülesem seçemiyorUlan sahtekar sen demedin mi ''tarkan da hoş çocuk ama benim gönlüm hakan kakız'da diye''Hatta aynen şu yumuşak emojisini koydun ''''
Hahahaha @destere niye böyle oldun sen, nazar mı değdi sana, göz mü var acaba.Tabi olm yalan mı söyleyecez mübarek Cuma günüRüyalarıma giriyor kuzu kuzu beni dürtüklüyor da dedi de ben engelledim olum napıyosun etme eyleme senin bir duruşun var bi şeklin şemalin var diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?