Benim Albümüm 6.Hafta Oylama Başladı

@Doğu un u masum.ve marur tavirlarina aldanmayin ban falan umrunda degil hazir @mrt-06 gitmişken onun yrrine super mod olmaya çalisiyor ne sinsirelladir o siz bilmezsiniz
@destere @MEnes @Bully @Harunnn60
Bizim mod olma gibi bir derdimiz yoktur
Kardeşlerimizle sukünet ve huşu içinde goygoy yapalım bize kafiidir. Ama art niyetliler her daim cevabını alacaktır.

Ayrıca @mrt-06 kardeşimi de özledim nerelerde yahu kaç haftadır

Koyverdi gitti seni Allah'ından buldun
Şu an öttüre öttüre uyuyordur o kesin
Ya da gizli sekmelerde bugs bunny izliyordur

gittikte niye gittik outlander da claire gibi bir şahesere takıldık onun peşinde ölüme bile gidilir
ne güzel şeydir o öyle yürüyüşü ayrı güzel duruşu ayrı güzel herbişeyi ayrı güzel
tamam dostlarıma değer veririmde claire sözkonusu olunca dost most tanımam

yalnız @Bully den çekinmenize gerek yok yanınızda sizinle omuz omuza (claire gelmese tabi
) çarpışacak başkan var

sendede bir @Doğu luk başladımı ne iki dakka ayrıldık anında yelkenleri suya indirmişsin benim bildiğim menes tek başınada olsa kırk kişiye karşı çarpışırda y,inede doğrularından vazgeçmez

@Doğu un u masum.ve marur tavirlarina aldanmayin ban falan umrunda degil hazir @mrt-06 gitmişken onun yrrine super mod olmaya çalisiyor ne sinsirelladir o siz bilmezsiniz

zaten onun güler yüzüne kanıp başkan yardımcısı yaptık onun ne hain olduğunu kısa zamanda çözdümde attım yardımcılıktan .
o yüzden hiç anlatmana gerek yok
inşallah kafasına meteor düşer
)

@Bully karpuz hiç ilgimi çekmedi gece gece
onun yerine outlanderdaki claire le meşgul olmak daha eylenceli
)

Çişe kalktım sana denk geldim ne müthiş tesadüf

3 yıldır olamıyorum cookies bile oldu ben olamadım isyan şarkısı yolluyorum

Diyorsun ki bu Claire çok büyük bir etken yani. Diziye hemen başlamayı düşündürdü bana şuan.
Bunu unuttum Claire hatrına ama bir daha ki hatanı unutmam söyleyeyim.

Ben kimseden etkilenmem bilirsin.
Sadece köprüyü geçene kadar biraz doğruları geciktireceğim sanırım.
Ama yine de Tarkan'a vereceğim maksimum puan bellidir.

Eh işte yani şarkılarda bence bu hafta düşüş var. Sanırım tek eleme olduğu için.

@vadikızı şarkının şu kısımda ki sözlere bayıldım.

O ne dedi bu ne dedi diyene kadar
Kaderini yaşa ya da yenisini yaz
Aşamayacağın hiç bir yol olamaz
Bunuda unutma bir kenara yaz

şu outlander yorumlarını yapayımda bende kaçacağım zaten
)
ahaha
neyse kaçtım ben uykumu kaçırma
Haydin areve
@destere @Bully @Harunnn60 @xemrexxx @MEnes @Doğu ohhh maşşllah ayy iyice forumun kahvehanesine çevirdiniz burayı çayda istermisiniz

aaa bu arada @destere hep yıldız tilbeye teyze diyor ama sertab erener şuan 3 yaş büyük yıldızdan
yıldız 49 sertab 52 yaşında

Şimdide Sertabı mı kıskandın.

Gerçi kıskanman normal kadın Türkiye'nin en başarılı sanatçılarından birisi.
hahaha ayy hayırrr şaşırdım sadece ben 44-45 civarı sanıyordum mustiler tarkanlar gibi zaten o civarlar gösteriyor

Bende önceden duyduğumda şok olmuştum.
Dediğin gibi 44-45 gösteriyor.
bir yonca evcimiğin birde sertab erenerin 50 üstü yaşında olduklarını öğrendiğimde şok oldum

ayy en büyük şok @xemrexxx in yıldız tilbesinden geldi temmuzda 50 yaşına girecek henüz daha 49 yaşında ben 55 sanıyordum beee yıldızı

Ben aslında bunu okurken şok geçirdim.
Yıldız Teyze maşallah hiç yerinde durmuyormuş o zamanlar.

1992 yılının baharında, Sezen Aksu'nun dünyasını başına yıkan o olay yaşanır. Evinin ve gönlünün kapılarını açtığı, şöhret basamakların onar onar atlattığı vokalisti Yıldız Tilbe ile biricik aşkı Uzay Heparı'yı sevişirken basar (Yıldız Tilbe, yakalanmadıklarını, olayı Sezen Aksu'ya kendisinin anlattığını iddia eder). Yıldız Tilbe'yi evinden kovar ve vokalistliğinden de çıkarır.

Devamı; http://onedio.com/haber/iki-kadin-b...un-sarkilarina-tasidiklari-buyuk-savas-555990

@xemrexxx
@destere @MEnes @Doğu

hahahah eee genç kızmış ayoll 26 yaş ediyor galiba 1-2 yaş büyükmüş işte benden normal orda yaşlı kaçan sezen aksu ona ne oluyor demek lazım

ayrıca artık sertaba teyze diyecez

3 yıldır olamıyorum cookies bile oldu ben olamadım isyan şarkısı yolluyorum
bu hafta tarkoza bir puan ver başkanlık yetkime dayanarak direk seni favori üye yapayım

sezen teyzede az diil hee
9 koca eskitmiş hala gözü dışarda kadının
yıldız teyze onun yanında sütten çıkmış ak kertenkele kalır

aslında hep yaşlı yaşlı teyzelere asılıyormuşuz biz sapıkmıyız neyiz
allah seni kahretsin @xemrexxx
) teyzelerden ne istiyon

en küçükleri irem dericiymiş o da benden 6 yaş büyük
)