Benim Albümüm 6.Hafta Oylama Başladı

Diyorsun ki bu Claire çok büyük bir etken yani. Diziye hemen başlamayı düşündürdü bana şuan. :A Bunu unuttum Claire hatrına ama bir daha ki hatanı unutmam söyleyeyim. :A

Ben kimseden etkilenmem bilirsin. :A Sadece köprüyü geçene kadar biraz doğruları geciktireceğim sanırım. :A Ama yine de Tarkan'a vereceğim maksimum puan bellidir. :F:F

bir an önce izle bencede adamlar sınır tanımıyor :)) dün izlerken muhteşem muhabbetler dönüyordu dizide bende uyku falan kalmadı :))

bu hafta tarkoza bir puan ver başkanlık yetkime dayanarak direk seni favori üye yapayım :)

sezen teyzede az diil hee :) 9 koca eskitmiş hala gözü dışarda kadının :) yıldız teyze onun yanında sütten çıkmış ak kertenkele kalır :)

aslında hep yaşlı yaşlı teyzelere asılıyormuşuz biz sapıkmıyız neyiz:) allah seni kahretsin @xemrexxx :)) teyzelerden ne istiyon :)

en küçükleri irem dericiymiş o da benden 6 yaş büyük :))
Yahu iyide yatakta basan Sezen oluyor. :D O nasıl suçlu oluyor?
He yani Yıldızın yaşı genç diye aldatabilir diyorsunuz?
@Çiğdem-

@destere @Bully @Harunnn60 @xemrexxx @MEnes @Doğu ohhh maşşllah ayy iyice forumun kahvehanesine çevirdiniz burayı çayda istermisiniz :F:F:F

aaa bu arada @destere hep yıldız tilbeye teyze diyor ama sertab erener şuan 3 yaş büyük yıldızdan :F yıldız 49 sertab 52 yaşında :A:A:A
Geceleri aslında tek problemimiz o oluyor. Servis, ikram yapacak kimseyi bulamıyoruz. :A Hepimiz üşengeç olduğumuz için sadece geyik yapabiliyoruz. :A
Ben aslında bunu okurken şok geçirdim. :F Yıldız Teyze maşallah hiç yerinde durmuyormuş o zamanlar. :F

1992 yılının baharında, Sezen Aksu'nun dünyasını başına yıkan o olay yaşanır. Evinin ve gönlünün kapılarını açtığı, şöhret basamakların onar onar atlattığı vokalisti Yıldız Tilbe ile biricik aşkı Uzay Heparı'yı sevişirken basar (Yıldız Tilbe, yakalanmadıklarını, olayı Sezen Aksu'ya kendisinin anlattığını iddia eder). Yıldız Tilbe'yi evinden kovar ve vokalistliğinden de çıkarır.

Devamı; http://onedio.com/haber/iki-kadin-b...un-sarkilarina-tasidiklari-buyuk-savas-555990

@xemrexxx :A @destere @MEnes @Doğu
Olay ibretlik. :A :A

bir an önce izle bencede adamlar sınır tanımıyor :)) dün izlerken muhteşem muhabbetler dönüyordu dizide bende uyku falan kalmadı :))
İzlerim o zaman. Şu filmleri bitireyim. 3 filmim kalmış bir şeyi yarım bırakmayı sevmiyorum. :A

oylarımı kullandım:) zor bir oylama oldu..şarkılar iyiydi..düşük oyladıklarım kusura bakmasınlar:( tüm yarışmacılara başarılar:)

Oylarımı kullandım. Aslında kötü şarkı yoktu ama kulağıma o an daha güzel gelenleri üstlere yerleştirdim. Düşük verdiğim şarkı da kötü değildi ama onu söyleyeyim. :)

@Billy Kane @vadikızı @Bully @xemrexxx @GunesinOglu @Harunnn60 @turkuazz
katılıyorum şarkılar bu hafta iyiydi..oylamada baya bir zorlandım:)

İnşallah yarın akşama kadar interneti gider :A

Tarkan fobisini de hiç anlamıyorum he bir insan ülkenin megastar'ını niye sevmez ki :A
hahaha bak bu şununla alakalı mustafa sandal tarkan serdar ortaç gençlerden bunların birisini sevmiyorsa mesala diğer ikisinie sevmiyor bu survivordan ben onu anladım birini sevmeyen üçünede fobi besliyor genelde @destere de o hesap ve forumda böyle kişiler çok fazla özellikle bu foruma toplanmışlar :A:A:A

hahaha bak bu şununla alakalı mustafa sandal tarkan serdar ortaç gençlerden bunların birisini sevmiyorsa mesala diğer ikisinie sevmiyor bu survivordan ben onu anladım birini sevmeyen üçünede fobi besliyor genelde @destere de o hesap ve forumda böyle kişiler çok fazla özellikle bu foruma toplanmışlar :A:A:A
@destere'yi geç o zaten erkek sanatçılardan hoşlanmıyor :A

Forumun yaş ortalaması bize göre düşük şimdi 99-2000 doğumlu biri Tarkan'ı Serdar'ı Musti'yi pek tanımaz haliyle bu da onların şanssızlığı biz çok şanslıyız çocukluğumuzu kaliteli müziğe doyarak geçirdiğimiz için :A

Forumun yaş ortalaması bize göre düşük şimdi 99-2000 doğumlu biri Tarkan'ı Serdar'ı Musti'yi pek tanımaz haliyle bu da onların şanssızlığı biz çok şanslıyız çocukluğumuzu kaliteli müziğe doyarak geçirdiğimiz için :A
müziğin yolculuğuyla eski dönemlerin kalitesini gösterecem inş yeni nesile :A:A:A

aaa neyse yatayım bende @destere geldiğinde oy gönder yarına bırakma bence gündüz dinlemeyi sevmiyorsun sonucta bu gece kullan :F:F:F

Geceleri aslında tek problemimiz o oluyor. Servis, ikram yapacak kimseyi bulamıyoruz. :A Hepimiz üşengeç olduğumuz için sadece geyik yapabiliyoruz. :A

Olay ibretlik. :A :A

İzlerim o zaman. Şu filmleri bitireyim. 3 filmim kalmış bir şeyi yarım bırakmayı sevmiyorum. :A
servis normalde evsahibinin yada mekan sahibinin sorumluluğunda:) burda mekan sahibi @Çiğdem- hogathası oluyor ama geceleri araki bulasın :) şimdi git pireler uçuşuyordur üstünde :))

gitmeden son puan durumunu paylaş bir işe yara pis.ss
uyanığa bak :) daha senden çok az önce paylaşmış ya puanları :) o genel sıralamayı açıkladıktan sonra sen puanlarını yolladın tabi kız boş bulunup senin puanları üstüne ekleyip tekrar tüm puanları açıklayacak ve sende kimin ne kadar oy aldığını şıppadanak çözeceksin :) ama @Çiğdem- bu tuzağa düşmemiş :) çok zeki kız:) la zaten boşuna arayıp bulmadım saftirik olsaydı kızın peşinden niye koşturayım :)

@Doğu at tepsin seni :))

ne kadar şanslısın :) yine kaptın tam puanımı :))

aaa neyse yatayım bende @destere geldiğinde oy gönder yarına bırakma bence gündüz dinlemeyi sevmiyorsun sonucta bu gece kullan :F:F:F
oylarımı gönderdim vatana millete hayırlı ve de uğurlu olsun :))

Son düzenleme: