Benim Albümüm 6.Hafta Oylama Başladı

servis normalde evsahibinin yada mekan sahibinin sorumluluğunda:) burda mekan sahibi @Çiğdem- hogathası oluyor ama geceleri araki bulasın :) şimdi git pireler uçuşuyordur üstünde :))

uyanığa bak :) daha senden çok az önce paylaşmış ya puanları :) o genel sıralamayı açıkladıktan sonra sen puanlarını yolladın tabi kız boş bulunup senin puanları üstüne ekleyip tekrar tüm puanları açıklayacak ve sende kimin ne kadar oy aldığını şıppadanak çözeceksin :) ama @Çiğdem- bu tuzağa düşmemiş :) çok zeki kız:) la zaten boşuna arayıp bulmadım saftirik olsaydı kızın peşinden niye koşturayım :)

@Doğu at tepsin seni :))

ne kadar şanslısın :) yine kaptın tam puanımı :))

oylarımı gönderdim vatana millete hayırlı ve de uğurlu olsun :))
Beni niye araya katıyon mübarek ben ne ettim :bhr::A

Sensiz yapamıyoruz işte :A Niye bu saatte giriyorsun mübarek sabahlar torbaya mı girdi :A
bugün bayağı yoğun bir gündü ? yarında öyle olacak büyük ihtimal :) eğer olurda giremesem foruma @Bully nin tarkozu elendiğinde bensiz kutlama yapmayın:) ben gelince kutlama için at kesicez :)

bugün bayağı yoğun bir gündü ? yarında öyle olacak büyük ihtimal :) eğer olurda giremesem foruma @Bully nin tarkozu elendiğinde bensiz kutlama yapmayın:) ben gelince kutlama için at kesicez :)
Tarkanı şampiyon yapıp sana forumu bıraktıracağız :A @Bully bir yerlerden bizi kesiyodur bence konudan usulca uzaklaşalım :A Ben kaçtım sana iyi geceler, tehlikeli sitelere tıklatma bu saatte :A

Tarkanı şampiyon yapıp sana forumu bıraktıracağız :A @Bully bir yerlerden bizi kesiyodur bence konudan usulca uzaklaşalım :A Ben kaçtım sana iyi geceler, tehlikeli sitelere tıklatma bu saatte :A
ama bu sefer bayağı hoşlandım tarkandan yumurta gibi çocukmuşda değerini bilemiyormuşum :) tam puanım tarkoza feda olsun :) yarın @Bully tarkoza verdiğim tam puanı görünce şok yaşayacak :)

Hahaha seni tanımasam bu mesajı Hakan Kakız yazdı zannederdim :A :A
kakız kim diye baktım şimdi la buda yumurtalardanmış :)
hakan-kak%C4%B1z_487517.jpg

kakız kim diye baktım şimdi la buda yumurtalardanmış :)
hakan-kak%C4%B1z_487517.jpg
Ya ben bu arizona kertenkelesini anmamak için H.K. falan yazacaktım sen kalkıp resmini buraya koyuyorsun oldu mu şimdi nasıl uyuyayım bu benim rüyama girer :A :A Haydiii al başına iş gece gece :A

Ya ben bu arizona kertenkelesini anmamak için H.K. falan yazacaktım sen kalkıp resmini buraya koyuyorsun oldu mu şimdi nasıl uyuyayım bu benim rüyama girer :A :A Haydiii al başına iş gece gece :A
benim hiç vatandaştan haberim yoktu :) sen ismini söylemesen böyle bir garabetten haberimiz dahi olmayacak :) sanırım türkiyenin asiz i :))

Ah @destere vah destere dün kaçırdın bizi geç kaldın. Yoksa ikramlar bendendi 1000ler kulubü hatırına. :A Rahat edecektik mekanda. Zaten mekan sahibinin bizi umursadığı yok ki. :A