Bitmek bilmeyen bir enerjiyle yaptık bir de
Vurdu gol olduuuTam @destere ve @MEnes'e kin, nefret ve hakaret içeren yazılar yazacam etiket gönderiyorsunuz konsantrasyonum bozuluyor yazı da havada kalıyor
@Doğu kendini ifşa etmeyeydin iyiydiAma dediğin gibi Tarkan'ı şampiyon yapacaz hayırlısıyla, adamsın
Baya destek çıkmışsın bana bu gece de bunları göz önünde bulunduracağım tabii ki
Ayrıca @MEnes'e yağmurlu havada su yok @destere'nin yanında yer aldığı sürece@pompy favori üye olur, o olamaz o derece.
Yanlış tarafta yer alıyor kendisi bunun da bedelini ödeyecek elbet.![]()
Konunun anasını ağlattık
Üff supermod raconu kestiTam @destere ve @MEnes'e kin, nefret ve hakaret içeren yazılar yazacam etiket gönderiyorsunuz konsantrasyonum bozuluyor yazı da havada kalıyor
@Doğu kendini ifşa etmeyeydin iyiydiAma dediğin gibi Tarkan'ı şampiyon yapacaz hayırlısıyla, adamsın
Baya destek çıkmışsın bana bu gece de bunları göz önünde bulunduracağım tabii ki
Ayrıca @MEnes'e yağmurlu havada su yok @destere'nin yanında yer aldığı sürece@pompy favori üye olur, o olamaz o derece.
Yanlış tarafta yer alıyor kendisi bunun da bedelini ödeyecek elbet.![]()
@destere ahhhh gidi destereee.Çok yanlış adama çattınBenim gibi sıvacı olacaksın
Ben de bu sıva işlerini @destere'den öğrendim gerçi
![]()
Koyverdi gitti seni Allah'ından buldun@destere ahhhh gidi destereee.Her şey onun başının altından çıktı.
Terk etti gitti beni bu kötü günümde. Soracağım hesabını.
![]()
Biat etmeyen de bedel ödeyecekKonunun anasını ağlattıkYarın @Çiğdem- oklava ile darp edecek
Üff supermod raconu kestiHerkes akıllı olacak Tarkan'a biat edecek
![]()
Sabah uyanınca bir yoldaşını kaybettiğini öğrenince çok üzülecek.Koyverdi gitti seni Allah'ından buldunŞu an öttüre öttüre uyuyordur o kesin
Ya da gizli sekmlerde bugs bunny izliyordur
![]()
'Zararın neresinden dönersen dön dönek derler' lafı gelmedi değil aklıma ama sanırım bu @destere ile birlikteliğimizin son gecesi
Neyse hazır @Bully de burdayken onu da maça çağıralımAga bırak bu poyrazı lodosu karayeli
Gel bizle basket maçını yorumla
![]()
Bu hafta İlker Kaleli'ye iyi puan sözü verin geleyimEvet herkesi bekleriz maça. Buyurun gelin kapımız her zaman açık, her zaman bir avrupa kupası kazanılmıyor sonuçta.@Bully
Ahahah rüşvete bakBu hafta İlker Kaleli'ye iyi puan sözü verin geleyimZaten sahnemde Bahri baba, yani İskender Büyük de olacak her türlü iyi vermeniz lazım
Arma aşkı her şeyden önce gelir branş fark etmez geliyorum tabii ki![]()
İşte beklediğimiz, yollarını gözlediğimiz harika cevap bee.Bu hafta İlker Kaleli'ye iyi puan sözü verin geleyimZaten sahnemde Bahri baba, yani İskender Büyük de olacak her türlü iyi vermeniz lazım
Arma aşkı her şeyden önce gelir branş fark etmez geliyorum tabii ki![]()
Hadi iyi geceler aga @MEnes sana daAnlaşıldıNeyse biz kaçtık olay yerini terk ediyoruz
Yarın görüşürüz hadi arv
![]()