Benim Albümüm 6.Hafta Oylama Başladı

Mad Max'i sinemada izlemiştim. Adamlar kürekle ağzımıza ağzımıza vurdular sinemada aksiyonu. :A Benim favori filmimdi bu yıl. :A
özellikle o arabada sırıkla sarkan veletler bayağı renk katmıştı konuya :) ama filmin en harika şeyleri çöl pakizeleriydi :)

Off biz aradan sıvışsak mı napsak :A @Bully hakaretlerle dolu beş paragraf döşeyecek birazdan :A

Biz arka kapıdan kaçalım linç etsin @destere'yi hahaha :A
zaten isim vererek kimseyi eleştirmedim dikkat edersen ondakikadır saydırıyorum adama ama delil bulamaz kimden bahsettiğim belli değil siz kendinizi kurtarmaya bakın :) ben arada sıyrılırım :)

La uykum kaçtı zaten 5'te uyurum yine :A Yarın işim gücüm vardı :T:
Sen maça hele bir kalkma bak ne olacak o zaman. :A @Bully ye söyle bana favori üyelik versin konuyu açarım sana ihtiyacım olmadan. :A

zaten isim vererek kimseyi eleştirmedim dikkat edersen ondakikadır saydırıyorum adama ama delil bulamaz kimden bahsettiğim belli değil siz kendinizi kurtarmaya bakın :) ben arada sıyrılırım :)
Senin profesyoneli olduğun bir iş bu. :) Sıva yapıp sıvışmakta master yaptın ki zaten. :A

Sen maça hele bir kalkma bak ne olacak o zaman. :A @Bully ye söyle bana favori üyelik versin konuyu açarım sana ihtiyacım olmadan. :A

Senin profesyoneli olduğun bir iş bu. :) Sıva yapıp sıvışmakta master yaptın ki zaten. :A
@Bully aga benim favori üyeliği bir günlüğüne @MEnes'e devret :A Zaten yarın ban yiyeceğim galiba bugün @xemrexxx yine rahat durmadı :A

Olmaaz biz birini yarı yolda bırakmayız. :A

Hahahaha aynen la :A
giphy.gif

ADAM VAR ADAM GİBİ :A