yine burda yalakalık dizboyuTarkan'a da yarışmayı kazandıracağız@Bully
yine burda yalakalık dizboyuTarkan'a da yarışmayı kazandıracağız@Bully
İskender Büyük gibi adam zor bulunur zor... Ah gidi günler...''Korku yaratmazsan devleti yönetemezsin'' diyor İskender BüyükOnu da anmış olalım burdan ne başşaklı adamdı bee
![]()
Jurü kadrosuna sızmış bir paralel örgüt elemanıydım benyine burda yalakalık dizboyuiyiki şutlamışım yardımcılıktan yardımcı dediğn baskılardan etkilenmemeli
![]()
özellikle o arabada sırıkla sarkan veletler bayağı renk katmıştı konuyaMad Max'i sinemada izlemiştim. Adamlar kürekle ağzımıza ağzımıza vurdular sinemada aksiyonu.Benim favori filmimdi bu yıl.
![]()
Yalnız bunu dedik diye yarın kendimi Silivri'de bulmayayım
Aynen voleyi vuracak @Bully
Kesinlikle. Büyük renk katmışlardı.özellikle o arabada sırıkla sarkan veletler bayağı renk katmıştı konuyaama filmin en harika şeyleri çöl pakizeleriydi
![]()
elinde dudak ruju tarkozun dudakları boyuyordur gece gece
Fırtına öncesi sessizlik etrafa korku saçarken, masum üyeler sohbetine devam etmekte ısrarcıydı.Yalnız bunu dedik diye yarın kendimi Silivri'de bulmayayımVallaha olur mu olur çıkarken sansürlerim
Aynen voleyi vuracak @Bully![]()
Off biz aradan sıvışsak mı napsakelinde dudak ruju tarkozun dudakları boyuyordur gece gecekıza bensezinde oğlan çok puan alsın diye
) ama nafile çaba tabiki
![]()
Biz arka kapıdan kaçalım linç etsin @destere'yi hahahaFırtına öncesi sessizlik etrafa korku saçarken, masum üyeler sohbetine devam etmekte ısrarcıydı.![]()
![]()
zaten isim vererek kimseyi eleştirmedim dikkat edersen ondakikadır saydırıyorum adama ama delil bulamaz kimden bahsettiğim belli değil siz kendinizi kurtarmaya bakın
La uykum kaçtı zaten 5'te uyurum yineGeyik başladı bir kere sıvışmak yok, birlikte başladık birlikte bitireceğiz.![]()
Sen maça hele bir kalkma bak ne olacak o zaman.La uykum kaçtı zaten 5'te uyurum yineYarın işim gücüm vardı
![]()
Senin profesyoneli olduğun bir iş bu.zaten isim vererek kimseyi eleştirmedim dikkat edersen ondakikadır saydırıyorum adama ama delil bulamaz kimden bahsettiğim belli değil siz kendinizi kurtarmaya bakınben arada sıyrılırım
![]()
@Bully aga benim favori üyeliği bir günlüğüne @MEnes'e devretSen maça hele bir kalkma bak ne olacak o zaman.@Bully ye söyle bana favori üyelik versin konuyu açarım sana ihtiyacım olmadan.
Senin profesyoneli olduğun bir iş bu.Sıva yapıp sıvışmakta master yaptın ki zaten.
![]()
@MEnes gel biz konuyu terkedelimLa uykum kaçtı zaten 5'te uyurum yineYarın işim gücüm vardı
![]()
Olmaaz biz birini yarı yolda bırakmayız.
Hahahaha aynen la![]()