Benim Albümüm 6.Hafta Oylama Başladı

La bari uyumamı bekleyin team gıybet :A
sen daha burdamıydın :) tamda seni övüyordum menes e? diyordum ne kadar iyi bir arkadaş şimdi erken yatınca onun özlemiyle yanıp kavrulucaz :)

Forum sakin görünüyor zaten. Sen git de biz birini daha buluruz senin yerine. :A Birazdan programa başlarız. :A @Harunnn60 olabilir mi @destere ? :A
@Harunnn60 zorlanınca sohbette lady gaganın fistanına saklanıyor araki bulasın :)

sen daha burdamıydın :) tamda seni övüyordum menes e? diyordum ne kadar iyi bir arkadaş şimdi erken yatınca onun özlemiyle yanıp kavrulucaz :)

@Harunnn60 zorlanınca sohbette lady gaganın fistanına saklanıyor araki bulasın :)
Delilleri karartamadan nasıl iş üstündeyken yakaladım ama :A @Bully müfettişlik görevini bana devretti bu gece :A

O zaten değişik yani normaldir. :A :A
Şey diyorum bu sene zaten siz buradasınız. Bu Emmy ödül töreni olsun, altın küre ödülü olsun biz forumda sabaha kadar duruyoruz. Ozan filanda duruyor. İşte sizde gececisiniz zaten @Doğu ile beraber bu etkinlikler tam sizlik. :A :A

@destere sabaha kadar dayanamıyor orası ayrı. :A :A

Şey diyorum bu sene zaten siz buradasınız. Bu Emmy ödül töreni olsun, altın küre ödülü olsun biz forumda sabaha kadar duruyoruz. Ozan filanda duruyor. İşte sizde gececisiniz zaten @Doğu ile beraber bu etkinlikler tam sizlik. :A :A

Ben zaten forumu dışarıdan takip ederken ödüllerdeki mesajları okurdum hep sizin. :A Tabi ki katılacağım. :A

Bizlik de konu benlik değil :A Girip ne yorum yapayım izlemediğim diziler hakkında :F Nurella gibi kıyafet mi yorumlayayım :A Kuş indi-kalktı beybi mi diyeyim :A Tam da kuş için uygun saatler @destere iyi bilir :kiki:

Kesinlikle her şartta her durumda desteklerini esirgememeli. :A Bize cesur yoldaşlar lazım. :A
Ne istediniz de vermedik behey gafiller :A Aha @Bully geldi Tarkan'ı övün çaktırmayın :A

benim sınırım 4.30 ondan sonra gözler içe çöküyor o saat biyolojik uyku saatim :) dünyanın en güzel kızı gelip soyunsa kar etmiyor :) yalnız bu son oscarda büyük bir çaba sarfettim sabahladık sen kaybolmuştun tabi :)

Bizlik de konu benlik değil :A Girip ne yorum yapayım izlemediğim diziler hakkında :F Nurella gibi kıyafet mi yorumlayayım :A Kuş indi-kalktı beybi mi diyeyi :A Tam da kuş için uygun saatler @destere iyi bilir :kiki:

Ne istediniz de vermedik behey gafiller :A Aha @Bully geldi Tarkan'ı övün çaktırmayın :A
Senin adına da katılırım ben rahat ol. :A