Benim Albümüm 6.Hafta Oylama Başladı

Verdik oylarımızı. :) İyi bir hafta olmuş bence düşük verdiklerim de güzel şarkılardı. :)

@Harunnn60 senin Sertab'ı oylarken klibi izlememeye çalıştım yoksa puanım çok düşük olurdu :A

ayyy sende benim puanlarımı hiç beğenmiyorsun adaletli kullanmıyorum sanacak yarışmacılar :A:A:A
senin puanlarla oynayabilirmiyim ? :) o soruyu yanıtsız bırakmışsın :)

Verdik oylarımızı. :) İyi bir hafta olmuş bence düşük verdiklerim de güzel şarkılardı. :)

@Harunnn60 senin Sertab'ı oylarken klibi izlememeye çalıştım yoksa puanım çok düşük olurdu :A
kendine oy atamadın değilmi ? ne kadar üzülmüşsündür kimbilir :))

senin puanlarla oynayabilirmiyim ? :) o soruyu yanıtsız bırakmışsın :)

kendine oy atamadın değilmi ? ne kadar üzülmüşsündür kimbilir :))

oylarımda juri başkanı olarak değişiklik yapmak istiyormuş varmı öyle hakkı @Bully
:A:A:A

Şarkıların hepsini keyifle dinledim ve sıralama yaparken zorlandım, beğenmeme rağmen düşük vermek zorunda kaldıklarım kusuruma bakmasın :)

niye bully e soruyorsunki? ne kadar pasif bir sunucusun :) kuralları sen koyuyorsun evet değiştirebilirsin de yeterli benim için :)
Onun jüri başkanı olması bile onun için büyük bir hak zaten ne değişikliği valla ortalığı ayağa kaldırırım :A
hahah aa olmaz ama juri başkanı seçtik çocuk hiç bir halta yaramıyor yanı bir özellik düşünmek lazım bir farkı olması için birşeyler düşünürüm :A:A:A

Onun jüri başkanı olması bile onun için büyük bir hak zaten ne değişikliği valla ortalığı ayağa kaldırırım :A

yada benim oyum beşle çarpılmalı? bak @Çiğdem- de diyor başkanın özel donanımları olmalı diye :)
sende karlısın bu işte beşle çarparlarsa benim oyu beş puana çıkarsın :))

yada benim oyum beşle çarpılmalı? bak @Çiğdem- de diyor başkanın özel donanımları olmalı diye :)
sende karlısın bu işte beşle çarparlarsa benim oyu beş puana çıkarsın :))
@Çiğdem- in oylarını hepimizden önce görüp zamanı geldiğinde açıklama yetkin var işte o kadarı yeter sana daha fazlası zarar. :)

sunucumla arama girme fazla yetki vermek istiyorsa verir sunucu ne derse o :))
@Çiğdem- in oylarını hepimizden önce görüp zamanı geldiğinde açıklama yetkin var işte o kadarı yeter sana daha fazlası zarar. :)
hahah şimdi yatıcam harun ayy gitmeden sıcağı sıcağına bir puan durumu paylaşayım hangi bomba albüm gidiyor şimdiden bir işaret aldım :A:A:A

1 32
2 30
3 29
4 29
5 27
6 22
7 19
8 15
@denizz19 @Billy Kane @vadikızı @GunesinOglu @xemrexxx @turkuazz

Gözlerini mi kapadın. :A Bu çabanı taktir ediyorum. :A
Sıra Sertab'a geldiğinde foruma girdim yoksa Hürrem'in odasına görseydim direkt 1 puanı bastıydım. :A

Tarkan'a verdiğin destekler hatrına işte fazla şımarma. :A

Bu arada "taktir" edemezsin "takdir" edebilirsin.

Sıra Sertab'a geldiğinde foruma girdim yoksa Hürrem'in odasına görseydim direkt 1 puanı bastıydım. :A

Tarkan'a verdiğin destekler hatrına işte fazla şımarma. :A

Bu arada "taktir" edemezsin "takdir" edebilirsin.
Peki hocam. 😳
giphy.gif