Benim Albümüm 6.Hafta Oylama Başladı

Ben zaten forumu dışarıdan takip ederken ödüllerdeki mesajları okurdum hep sizin. :A Tabi ki katılacağım. :A
Yok artık. :F Ben saat 05:00 mi ne olmuştu çok zor dayanmıştım. Gittim yüzümü filan yıkadım. :F
@destere filanda yoktu bu sene o yüzden sıkıcıydı. :D

Bizlik de konu benlik değil :A Girip ne yorum yapayım izlemediğim diziler hakkında :F Nurella gibi kıyafet mi yorumlayayım :A Kuş indi-kalktı beybi mi diyeyim :A Tam da kuş için uygun saatler @destere iyi bilir :kiki:

Ne istediniz de vermedik behey gafiller :A Aha @Bully geldi Tarkan'ı övün çaktırmayın :A
Eyvah @Bully :F:F:F

Yok artık. :F Ben saat 05:00 mi ne olmuştu çok zor dayanmıştım. Gittim yüzümü filan yıkadım. :F
@destere filanda yoktu bu sene o yüzden sıkıcıydı. :D
Oscar töreninde bir yandan töreni izleyip bir yandan yorumları okuyordum. :A

benim sınırım 4.30 ondan sonra gözler içe çöküyor o saat biyolojik uyku saatim :) dünyanın en güzel kızı gelip soyunsa kar etmiyor :) yalnız bu son oscarda büyük bir çaba sarfettim sabahladık sen kaybolmuştun tabi :)
Oscar zamanı okul vardı pls.ss
Emmy zamanı okulum yoktu. O zamanda sen yoktun zaten. :A

Bizlik de konu benlik değil :A Girip ne yorum yapayım izlemediğim diziler hakkında :F Nurella gibi kıyafet mi yorumlayayım :A Kuş indi-kalktı beybi mi diyeyim :A Tam da kuş için uygun saatler @destere iyi bilir :kiki:

Ne istediniz de vermedik behey gafiller :A Aha @Bully geldi Tarkan'ı övün çaktırmayın :A
tarkoza yarın iyi puanlar düşünüyorum zaten bu hafta bayağı sempatik geldi oğlancık :)
ama törenlerde en fazla konuşulanda zaten kimin ne kıyafet giydiği falan oralar önemli zaten ben kıyafetsiz daha çok seviyorum:) yani giydiklerinden çok açıkta bıraktıkları değerleri yorumlarız onu puanlarız en azından :)

benim sınırım 4.30 ondan sonra gözler içe çöküyor o saat biyolojik uyku saatim :) dünyanın en güzel kızı gelip soyunsa kar etmiyor :) yalnız bu son oscarda büyük bir çaba sarfettim sabahladık sen kaybolmuştun tabi :)
Benim dün gece uykum gelmedi çok sinir oldum. Bende senin gibi liste yapıyorum bilirsin listelerim meşhurdur benim. :A Ama uygulamaya koymak çok zor işte. Sıkıntı orada.

tarkoza yarın iyi puanlar düşünüyorum zaten bu hafta bayağı sempatik geldi oğlancık :)
ama törenlerde en fazla konuşulanda zaten kimin ne kıyafet giydiği falan oralar önemli zaten ben kıyafetsiz daha çok seviyorum:) yani giydiklerinden çok açıkta bıraktıkları değerleri yorumlarız onu puanlarız en azından :)
''çok seviyorum'' dedikten sonrakileri görmesem bu mesajı oğlanlar yazdı zannederdim :A Neyse ki durumu kurtarmışın :A

Benim dün gece uykum gelmedi çok sinir oldum. Bende senin gibi liste yapıyorum bilirsin listelerim meşhurdur benim. :A Ama uygulamaya koymak çok zor işte. Sıkıntı orada.
liste yap onun bir zararı yok bir gün gelir anı olarak saklarsın benim üç beş yıl önce yaptığım listeler hala bende duruyor saklıyorum :) ilerde torun torba sahibi olunca onlarla paylaşıcam listeyi :)
yalnız bazı yerlerde listeye sakıncalı şeyler eklemişim onları sansürlemek şart :)

bu sene mad max in ödülleri süpürmesi çok keyifli oldu :) ama ilk defa sevindim bu duruma filmi konu olarak değilde seyir keyfi açısından çok sevmiştim :)
Mad Max'i sinemada izlemiştim. Adamlar kürekle ağzımıza ağzımıza vurdular sinemada aksiyonu. :A Benim favori filmimdi bu yıl. :A

''çok seviyorum'' dedikten sonrakileri görmesem bu mesajı oğlanlar yazdı zannederdim :A Neyse ki durumu kurtarmışın :A
araya tarkoz karışınca öyle olmuş bende yeni farkettim sanki tarkoz soyununca heyecanlanıyorum tarzı bişey sayıklamış gibiyimde sen anladın konuyu boşver orda laf nasıl durursa dursun :))

Ya şimdi korku imparatoru burada diye yapma bu tarz yorumlar. :A Korkmuyorum ben, adalet terazisini tartıp puanlarımı vereceğim. :A :A
''Korku yaratmazsan devleti yönetemezsin'' diyor İskender Büyük :A Onu da anmış olalım burdan ne başşaklı adamdı bee :T: