Benim Albümüm 6.Hafta Oylama Başladı

giphy.gif

ADAM VAR ADAM GİBİ :A
Hahahaha @destere kaçmış konudan. :A :A

Tam @destere ve @MEnes'e kin, nefret ve hakaret içeren yazılar yazacam etiket gönderiyorsunuz konsantrasyonum bozuluyor yazı da havada kalıyor :A

@Doğu kendini ifşa etmeyeydin iyiydi :A Ama dediğin gibi Tarkan'ı şampiyon yapacaz hayırlısıyla, adamsın :A Baya destek çıkmışsın bana bu gece de bunları göz önünde bulunduracağım tabii ki :A

Ayrıca @MEnes'e yağmurlu havada su yok @destere'nin yanında yer aldığı sürece :) @pompy favori üye olur, o olamaz o derece. :)

Yanlış tarafta yer alıyor kendisi bunun da bedelini ödeyecek elbet. :A

@Bully nasıl korkuttuysa ahahah adam konuşmadan @destere'nin totosuna tepiği vurdu :A Aşırı adamlıktan @destere ürktü :A Ulan bugün sağlam sıvadık sol tarafım Ertem Şener'leşmeye başladı :A
Bitmek bilmeyen bir enerjiyle yaptık bir de :A @destere gitti diğeri geldi bile @xemrexxx :A

Tam @destere ve @MEnes'e kin, nefret ve hakaret içeren yazılar yazacam etiket gönderiyorsunuz konsantrasyonum bozuluyor yazı da havada kalıyor :A

@Doğu kendini ifşa etmeyeydin iyiydi :A Ama dediğin gibi Tarkan'ı şampiyon yapacaz hayırlısıyla, adamsın :A Baya destek çıkmışsın bana bu gece de bunları göz önünde bulunduracağım tabii ki :A

Ayrıca @MEnes'e yağmurlu havada su yok @destere'nin yanında yer aldığı sürece :) @pompy favori üye olur, o olamaz o derece. :)

Vurdu gol olduuu :A :A

Bitmek bilmeyen bir enerjiyle yaptık bir de :A @destere gitti diğeri geldi bile @xemrexxx :A

Vurdu gol olduuu :A :A
Konunun anasını ağlattık :A Yarın @Çiğdem- oklava ile darp edecek :A

Üff supermod raconu kesti :A Herkes akıllı olacak Tarkan'a biat edecek :A

Hahahahah :A:A Senin canın sağolsun :A Varsın Tarkan şampiyon olsun ne yapayım elimden bu kadarı gelebiliyor :A

Şuan @Çiğdem- den ayrı @Bully den ayrı tırsıyorum. Büyük düşmanlar edindim sanırım. :A :A
Çok yanlış adama çattın :A Benim gibi sıvacı olacaksın :A Ben de bu sıva işlerini @destere'den öğrendim gerçi :A

Çok yanlış adama çattın :A Benim gibi sıvacı olacaksın :A Ben de bu sıva işlerini @destere'den öğrendim gerçi :A
@destere ahhhh gidi destereee. :A Her şey onun başının altından çıktı. :A Terk etti gitti beni bu kötü günümde. Soracağım hesabını. :A

@Bully anlaşabileceğimize inanıyorum. :A İki medeni insan olarak konuşarak çözebiliriz her şeyi önceden de söylediğim gibi. :A

Konunun anasını ağlattık :A Yarın @Çiğdem- oklava ile darp edecek :A

Üff supermod raconu kesti :A Herkes akıllı olacak Tarkan'a biat edecek :A
Biat etmeyen de bedel ödeyecek :A

@destere nereye kayboldu daha karpuz kesecektik :A

@MEnes yanında yer aldığın adamı gör bak kaçıp seni yalnız bırakmış şimdi seni kim kurtaracak @Doğu ile benim elimden :A

Ama zararın neresinden dönersen kardır hala yanımıza geçme şansın var :A

Koyverdi gitti seni Allah'ından buldun :A Şu an öttüre öttüre uyuyordur o kesin :A Ya da gizli sekmlerde bugs bunny izliyordur :A
Sabah uyanınca bir yoldaşını kaybettiğini öğrenince çok üzülecek. :A Çok yalvaracak bana geri dön diye ama yoook asla yarı yolda bırakıp gidenleri affetmem :A :A

Biat etmeyen de bedel ödeyecek :A

@destere nereye kayboldu daha karpuz kesecektik :A

@MEnes yanında yer aldığın adamı gör bak kaçıp seni yalnız bırakmış şimdi seni kim kurtaracak @Doğu ile benim elimden :A

Ama zararın neresinden dönersen kardır hala yanımıza geçme şansın var :A
'Zararın neresinden dönersen dön dönek derler' lafı gelmedi değil aklıma ama sanırım bu @destere ile birlikteliğimizin son gecesi :A

Neyse hazır @Bully de burdayken onu da maça çağıralım :A Aga bırak bu poyrazı lodosu karayeli :A Gel bizle basket maçını yorumla :A

Neyse hazır @Bully de burdayken onu da maça çağıralım :A Aga bırak bu poyrazı lodosu karayeli :A Gel bizle basket maçını yorumla :A

Evet herkesi bekleriz maça. Buyurun gelin kapımız her zaman açık, her zaman bir avrupa kupası kazanılmıyor sonuçta. :A @Bully
Bu hafta İlker Kaleli'ye iyi puan sözü verin geleyim :A Zaten sahnemde Bahri baba, yani İskender Büyük de olacak her türlü iyi vermeniz lazım :A

Arma aşkı her şeyden önce gelir branş fark etmez geliyorum tabii ki :D

Bu hafta İlker Kaleli'ye iyi puan sözü verin geleyim :A Zaten sahnemde Bahri baba, yani İskender Büyük de olacak her türlü iyi vermeniz lazım :A

Ahahah rüşvete bak :A tamam ulan sen gel de düşünürüz :A

İşte beklediğimiz, yollarını gözlediğimiz harika cevap bee. :A

@Bully çıkacağız yavaştan sen de terk et konuyu artık baskı yapacağın kimse kalmadı. :A Hadi iyi geceler. :A