Bitmek bilmeyen bir enerjiyle yaptık bir de @destere gitti diğeri geldi bile @xemrexxx
Vurdu gol olduuuTam @destere ve @MEnes'e kin, nefret ve hakaret içeren yazılar yazacam etiket gönderiyorsunuz konsantrasyonum bozuluyor yazı da havada kalıyor
@Doğu kendini ifşa etmeyeydin iyiydi Ama dediğin gibi Tarkan'ı şampiyon yapacaz hayırlısıyla, adamsın Baya destek çıkmışsın bana bu gece de bunları göz önünde bulunduracağım tabii ki
Ayrıca @MEnes'e yağmurlu havada su yok @destere'nin yanında yer aldığı sürece @pompy favori üye olur, o olamaz o derece.
Yanlış tarafta yer alıyor kendisi bunun da bedelini ödeyecek elbet.
Konunun anasını ağlattık Yarın @Çiğdem- oklava ile darp edecek
Üff supermod raconu kesti Herkes akıllı olacak Tarkan'a biat edecekTam @destere ve @MEnes'e kin, nefret ve hakaret içeren yazılar yazacam etiket gönderiyorsunuz konsantrasyonum bozuluyor yazı da havada kalıyor
@Doğu kendini ifşa etmeyeydin iyiydi Ama dediğin gibi Tarkan'ı şampiyon yapacaz hayırlısıyla, adamsın Baya destek çıkmışsın bana bu gece de bunları göz önünde bulunduracağım tabii ki
Ayrıca @MEnes'e yağmurlu havada su yok @destere'nin yanında yer aldığı sürece @pompy favori üye olur, o olamaz o derece.
Yanlış tarafta yer alıyor kendisi bunun da bedelini ödeyecek elbet.
Hahahahah Senin canın sağolsun Varsın Tarkan şampiyon olsun ne yapayım elimden bu kadarı gelebiliyorSes Çok pis kinlendim gece gece sana da sataşasım var bu geceden epey rahatsızım @Doğu
Şuan @Çiğdem- den ayrı @Bully den ayrı tırsıyorum. Büyük düşmanlar edindim sanırım.Konunun anasını ağlattık Yarın @Çiğdem- oklava ile darp edecek
@destere ahhhh gidi destereee. Her şey onun başının altından çıktı. Terk etti gitti beni bu kötü günümde. Soracağım hesabını.Çok yanlış adama çattın Benim gibi sıvacı olacaksın Ben de bu sıva işlerini @destere'den öğrendim gerçi
Koyverdi gitti seni Allah'ından buldun Şu an öttüre öttüre uyuyordur o kesin Ya da gizli sekmelerde bugs bunny izliyordur@destere ahhhh gidi destereee. Her şey onun başının altından çıktı. Terk etti gitti beni bu kötü günümde. Soracağım hesabını.
Biat etmeyen de bedel ödeyecekKonunun anasını ağlattık Yarın @Çiğdem- oklava ile darp edecek
Üff supermod raconu kesti Herkes akıllı olacak Tarkan'a biat edecek
Sabah uyanınca bir yoldaşını kaybettiğini öğrenince çok üzülecek. Çok yalvaracak bana geri dön diye ama yoook asla yarı yolda bırakıp gidenleri affetmemKoyverdi gitti seni Allah'ından buldun Şu an öttüre öttüre uyuyordur o kesin Ya da gizli sekmlerde bugs bunny izliyordur
'Zararın neresinden dönersen dön dönek derler' lafı gelmedi değil aklıma ama sanırım bu @destere ile birlikteliğimizin son gecesi
Neyse hazır @Bully de burdayken onu da maça çağıralım Aga bırak bu poyrazı lodosu karayeli Gel bizle basket maçını yorumla
Bu hafta İlker Kaleli'ye iyi puan sözü verin geleyim Zaten sahnemde Bahri baba, yani İskender Büyük de olacak her türlü iyi vermeniz lazımEvet herkesi bekleriz maça. Buyurun gelin kapımız her zaman açık, her zaman bir avrupa kupası kazanılmıyor sonuçta. @Bully
Ahahah rüşvete bak tamam ulan sen gel de düşünürüzBu hafta İlker Kaleli'ye iyi puan sözü verin geleyim Zaten sahnemde Bahri baba, yani İskender Büyük de olacak her türlü iyi vermeniz lazım
Arma aşkı her şeyden önce gelir branş fark etmez geliyorum tabii ki
İşte beklediğimiz, yollarını gözlediğimiz harika cevap bee.Bu hafta İlker Kaleli'ye iyi puan sözü verin geleyim Zaten sahnemde Bahri baba, yani İskender Büyük de olacak her türlü iyi vermeniz lazım
Arma aşkı her şeyden önce gelir branş fark etmez geliyorum tabii ki
Hadi iyi geceler aga @MEnes sana daAnlaşıldı Neyse biz kaçtık olay yerini terk ediyoruz Yarın görüşürüz hadi arv