Bizim mod olma gibi bir derdimiz yoktur
Koyverdi gitti seni Allah'ından buldunŞu an öttüre öttüre uyuyordur o kesin
Ya da gizli sekmelerde bugs bunny izliyordur
![]()
sendede bir @Doğu luk başladımı ne iki dakka ayrıldık anında yelkenleri suya indirmişsin benim bildiğim menes tek başınada olsa kırk kişiye karşı çarpışırda y,inede doğrularından vazgeçmezSabah uyanınca bir yoldaşını kaybettiğini öğrenince çok üzülecek.Çok yalvaracak bana geri dön diye ama yoook asla yarı yolda bırakıp gidenleri affetmem
![]()
'Zararın neresinden dönersen dön dönek derler' lafı gelmedi değil aklıma ama sanırım bu @destere ile birlikteliğimizin son gecesi![]()
Çişe kalktım sana denk geldim ne müthiş tesadüfgittikte niye gittik outlander da claire gibi bir şahesere takıldık onun peşinde ölüme bile gidilirne güzel şeydir o öyle yürüyüşü ayrı güzel duruşu ayrı güzel herbişeyi ayrı güzel
tamam dostlarıma değer veririmde claire sözkonusu olunca dost most tanımam
yalnız @Bully den çekinmenize gerek yok yanınızda sizinle omuz omuza (claire gelmese tabi) çarpışacak başkan var
sendede bir @Doğu luk başladımı ne iki dakka ayrıldık anında yelkenleri suya indirmişsin benim bildiğim menes tek başınada olsa kırk kişiye karşı çarpışırda y,inede doğrularından vazgeçmez
zaten onun güler yüzüne kanıp başkan yardımcısı yaptık onun ne hain olduğunu kısa zamanda çözdümde attım yardımcılıktan .o yüzden hiç anlatmana gerek yok
inşallah kafasına meteor düşer
)
@Bully karpuz hiç ilgimi çekmedi gece geceonun yerine outlanderdaki claire le meşgul olmak daha eylenceli
)
umarım kabız olursunda üç ay zıçamazsınÇişe kalktım sana denk geldim ne müthiş tesadüf![]()
ahahaumarım kabız olursunda üç ay zıçamazsın)
şu outlander yorumlarını yapayımda bende kaçacağım zatenahahaneyse kaçtım ben uykumu kaçırma
Haydin areve
![]()
3 yıldır olamıyorum cookies bile oldu ben olamadım isyan şarkısı yolluyorumTam @destere ve @MEnes'e kin, nefret ve hakaret içeren yazılar yazacam etiket gönderiyorsunuz konsantrasyonum bozuluyor yazı da havada kalıyor
@Doğu kendini ifşa etmeyeydin iyiydiAma dediğin gibi Tarkan'ı şampiyon yapacaz hayırlısıyla, adamsın
Baya destek çıkmışsın bana bu gece de bunları göz önünde bulunduracağım tabii ki
Ayrıca @MEnes'e yağmurlu havada su yok @destere'nin yanında yer aldığı sürece@pompy favori üye olur, o olamaz o derece.
Yanlış tarafta yer alıyor kendisi bunun da bedelini ödeyecek elbet.![]()
Diyorsun ki bu Claire çok büyük bir etken yani. Diziye hemen başlamayı düşündürdü bana şuan.gittikte niye gittik outlander da claire gibi bir şahesere takıldık onun peşinde ölüme bile gidilirne güzel şeydir o öyle yürüyüşü ayrı güzel duruşu ayrı güzel herbişeyi ayrı güzel
tamam dostlarıma değer veririmde claire sözkonusu olunca dost most tanımam
yalnız @Bully den çekinmenize gerek yok yanınızda sizinle omuz omuza (claire gelmese tabi) çarpışacak başkan var
![]()
Ben kimseden etkilenmem bilirsin.sendede bir @Doğu luk başladımı ne iki dakka ayrıldık anında yelkenleri suya indirmişsin benim bildiğim menes tek başınada olsa kırk kişiye karşı çarpışırda y,inede doğrularından vazgeçmez![]()
Eh işte yani şarkılarda bence bu hafta düşüş var. Sanırım tek eleme olduğu için.
@vadikızı şarkının şu kısımda ki sözlere bayıldım.
O ne dedi bu ne dedi diyene kadar
Kaderini yaşa ya da yenisini yaz
Aşamayacağın hiç bir yol olamaz
Bunuda unutma bir kenara yaz
Diyorsun ki bu Claire çok büyük bir etken yani. Diziye hemen başlamayı düşündürdü bana şuan.Bunu unuttum Claire hatrına ama bir daha ki hatanı unutmam söyleyeyim.
Ben kimseden etkilenmem bilirsin.Sadece köprüyü geçene kadar biraz doğruları geciktireceğim sanırım.
Ama yine de Tarkan'a vereceğim maksimum puan bellidir.
![]()
şu outlander yorumlarını yapayımda bende kaçacağım zaten)
ahahaneyse kaçtım ben uykumu kaçırma
Haydin areve
![]()
Bizim mod olma gibi bir derdimiz yokturKardeşlerimizle sukünet ve huşu içinde goygoy yapalım bize kafiidir. Ama art niyetliler her daim cevabını alacaktır.
Ayrıca @mrt-06 kardeşimi de özledim nerelerde yahu kaç haftadır![]()
@destere @Bully @Harunnn60 @xemrexxx @MEnes @Doğu ohhh maşşllah ayy iyice forumun kahvehanesine çevirdiniz burayı çayda istermisiniz
Şimdide Sertabı mı kıskandın.
hahaha ayy hayırrr şaşırdım sadece ben 44-45 civarı sanıyordum mustiler tarkanlar gibi zaten o civarlar gösteriyorŞimdide Sertabı mı kıskandın.![]()
![]()
Gerçi kıskanman normal kadın Türkiye'nin en başarılı sanatçılarından birisi.![]()
Bende önceden duyduğumda şok olmuştum.hahaha ayy hayırrr şaşırdım sadece ben 44-45 civarı sanıyordum mustiler tarkanlar gibi zaten o civarlar gösteriyor![]()
bir yonca evcimiğin birde sertab erenerin 50 üstü yaşında olduklarını öğrendiğimde şok oldumBende önceden duyduğumda şok olmuştum.Dediğin gibi 44-45 gösteriyor.
![]()
Ben aslında bunu okurken şok geçirdim.bir yonca evcimiğin birde sertab erenerin 50 üstü yaşında olduklarını öğrendiğimde şok oldum
ayy en büyük şok @xemrexxx in yıldız tilbesinden geldi temmuzda 50 yaşına girecek henüz daha 49 yaşında ben 55 sanıyordum beee yıldızı![]()
hahahah eee genç kızmış ayoll 26 yaş ediyor galiba 1-2 yaş büyükmüş işte benden normal orda yaşlı kaçan sezen aksu ona ne oluyor demek lazımBen aslında bunu okurken şok geçirdim.Yıldız Teyze maşallah hiç yerinde durmuyormuş o zamanlar.
1992 yılının baharında, Sezen Aksu'nun dünyasını başına yıkan o olay yaşanır. Evinin ve gönlünün kapılarını açtığı, şöhret basamakların onar onar atlattığı vokalisti Yıldız Tilbe ile biricik aşkı Uzay Heparı'yı sevişirken basar (Yıldız Tilbe, yakalanmadıklarını, olayı Sezen Aksu'ya kendisinin anlattığını iddia eder). Yıldız Tilbe'yi evinden kovar ve vokalistliğinden de çıkarır.
Devamı; http://onedio.com/haber/iki-kadin-b...un-sarkilarina-tasidiklari-buyuk-savas-555990
@xemrexxx@destere @MEnes @Doğu
bu hafta tarkoza bir puan ver başkanlık yetkime dayanarak direk seni favori üye yapayım3 yıldır olamıyorum cookies bile oldu ben olamadım isyan şarkısı yolluyorum
sezen teyzede az diil heeBen aslında bunu okurken şok geçirdim.Yıldız Teyze maşallah hiç yerinde durmuyormuş o zamanlar.
1992 yılının baharında, Sezen Aksu'nun dünyasını başına yıkan o olay yaşanır. Evinin ve gönlünün kapılarını açtığı, şöhret basamakların onar onar atlattığı vokalisti Yıldız Tilbe ile biricik aşkı Uzay Heparı'yı sevişirken basar (Yıldız Tilbe, yakalanmadıklarını, olayı Sezen Aksu'ya kendisinin anlattığını iddia eder). Yıldız Tilbe'yi evinden kovar ve vokalistliğinden de çıkarır.
Devamı; http://onedio.com/haber/iki-kadin-b...un-sarkilarina-tasidiklari-buyuk-savas-555990
@xemrexxx@destere @MEnes @Doğu