Benim Albümüm 5.Hafta Oylama Başladı

Niye nefret edeyim ki. :D Nefret edeceğim bir şey yaparsa söylerim zaten. :A Yine başladın ortalığı velveleye vermeye. :A
karşıdaki kafana oklavayı habire indirip duruyor:) sen ise hala bir bayana karşı kibar olmalıyım kibar olmalıyım diye sayıklıyorsun :)) o kadar oklava darbesinden sonra terimsel ve serinsel cevabının başka bir açıklaması olamaz :))

karşıdaki kafana oklavayı habire indirip duruyor:) sen ise hala bir bayana karşı kibar olmalıyım kibar olmalıyım diye sayıklıyorsun :)) o kadar oklava darbesinden sonra terimsel ve serinsel cevabının başka bir açıklaması olamaz :))
bu @Doğu ne gcesinden bahsediyor ayoll sen bilirsin :F:F:F

Beni düşmanlık için ikna edemezsin. Çabalama boşuna. :A Bu akıl oyunlarını çözdüm şurada geçirdiğim kısa zaman içerisinde. :ASert gerektirecek bir şey yapmadı o. :D

Bu gece dolunay var :A Çok tehlikeli şeyler olacak, çok rahatsızım çokk :A
Ne yapsak kendimizi korumak için. :D Var mı kafanda bir şeyler. :A

bu @Doğu ne gcesinden bahsediyor ayoll sen bilirsin :F:F:F
Sıra gecesi yapacağız senin uyumanı bekliyoruz :A @destere çiğ köfte yoğuracak ben ise yanık sesimle türkü okuyacağım. Maskeliyi yad edeceğiz :A

Beni düşmanlık için ikna edemezsin. Çabalama boşuna. :A Bu akıl oyunlarını çözdüm şurada geçirdiğim kısa zaman içerisinde. :ASert gerektirecek bir şey yapmadı o. :D

Ne yapsak kendimizi korumak için. :D Var mı kafanda bir şeyler. :A
Jürilikten toplu istifa edelim :) @Çiğdem- bize mobbing uyguluyor :A

şu anda vikings izliyorum:) hogatha ile siz uğraşın artık :))
Ya bırak vikingleri kızılderilileri hala 46'ya başlamadın lan dizi yayından kalkacak adam sözde hala başlayacak :A Bir hafta daha süre veriyorum yoksa ilişkilerimizi askıya alırım :A Hiçbir yarışmaya da oy göndermem aha @Çiğdem- şahit :)

Bunu engellemek için bir şeyler yapmamız şart. Baksana beni oklavalıyor, sana emirler yağdırıyor, @destere ye girmiyorum bile. :A:A
@destere gazozuna ilaç atsın da uyusun :A (tamamen safi duygularla yazılmıştır yanlış anlaşılmasın :A )
aaa @destere de kaçtı şimdi sizi oklavamdan kim alacak acaba şöyle geçin bakalım şuraya
:F:F:F
iuuq_NV_00dvoztqt_SL_gjmft_SL_xpseqsftt_SL_dpn0312201_2NU_0spmmjoh_SK_qjo_SL_kqh.jpg

Ya bırak vikingleri kızılderilileri hala 46'ya başlamadın lan dizi yayından kalkacak adam sözde hala başlayacak :A Bir hafta daha süre veriyorum yoksa ilişkilerimizi askıya alırım :A Hiçbir yarışmaya da oy göndermem aha @Çiğdem- şahit :)
Vallahi ya bu resmen bizi satışa getirecek. :A @destere Hani çarşambadan sonra başlayacaktın. Ben söz verdiğim gibi Vikings'e başlayacağım. Sen de 46'yı izle hemen. :A

aaa @destere de kaçtı şimdi sizi oklavamdan kim alacak acaba şöyle geçin bakalım şuraya
:F:F:F
iuuq_NV_00dvoztqt_SL_gjmft_SL_xpseqsftt_SL_dpn0312201_2NU_0spmmjoh_SK_qjo_SL_kqh.jpg
Sığınaklara :A Ben bişey yapmadım vallaha hepsini @MEnes dedi. Bana özelden darbe girişimi yapalım dedi ama tutmadı tabii :A Ben günahsızım :)

Vallahi ya bu resmen bizi satışa getirecek. :A @destere Hani çarşambadan sonra başlayacaktın. Ben söz verdiğim gibi Vikings'e başlayacağım. Sen de 46'yı izle hemen. :A
Ya sakın başlama bu sahtekar goygoycunun dediği diziden de hayır gelmez vikingler birbirini dürtüklüyor ben izledim :A