hahahaha oyunu verde nereye gidiyorsan git dedimKız adamdan son saatlerinde bile oy istemişsin nasıl bir gudubet insansın sen
Bu geceden çok rahatsızım
hahahaha oyunu verde nereye gidiyorsan git dedimKız adamdan son saatlerinde bile oy istemişsin nasıl bir gudubet insansın sen
Bu geceden çok rahatsızım
Çok tehlikeli ve değişik saatler bizleri bekliyor.Bu geceden çok rahatsızım
#ÇiğdemYSKyaAtansınhahahaha oyunu verde nereye gidiyorsan git dedim
karşıdaki kafana oklavayı habire indirip duruyor sen ise hala bir bayana karşı kibar olmalıyım kibar olmalıyım diye sayıklıyorsun ) o kadar oklava darbesinden sonra terimsel ve serinsel cevabının başka bir açıklaması olamaz )Niye nefret edeyim ki. Nefret edeceğim bir şey yaparsa söylerim zaten. Yine başladın ortalığı velveleye vermeye.
Bu gece dolunay var Çok tehlikeli şeyler olacak, çok rahatsızım çokkÇok tehlikeli ve değişik saatler bizleri bekliyor.
bu @Doğu ne gcesinden bahsediyor ayoll sen bilirsinkarşıdaki kafana oklavayı habire indirip duruyor sen ise hala bir bayana karşı kibar olmalıyım kibar olmalıyım diye sayıklıyorsun ) o kadar oklava darbesinden sonra terimsel ve serinsel cevabının başka bir açıklaması olamaz )
Beni düşmanlık için ikna edemezsin. Çabalama boşuna. Bu akıl oyunlarını çözdüm şurada geçirdiğim kısa zaman içerisinde. Sert gerektirecek bir şey yapmadı o.karşıdaki kafana oklavayı habire indirip duruyor sen ise hala bir bayana karşı kibar olmalıyım kibar olmalıyım diye sayıklıyorsun ) o kadar oklava darbesinden sonra terimsel ve serinsel cevabının başka bir açıklaması olamaz )
Ne yapsak kendimizi korumak için. Var mı kafanda bir şeyler.Bu gece dolunay var Çok tehlikeli şeyler olacak, çok rahatsızım çokk
Sıra gecesi yapacağız senin uyumanı bekliyoruz @destere çiğ köfte yoğuracak ben ise yanık sesimle türkü okuyacağım. Maskeliyi yad edeceğizbu @Doğu ne gcesinden bahsediyor ayoll sen bilirsin
Jürilikten toplu istifa edelim @Çiğdem- bize mobbing uyguluyorBeni düşmanlık için ikna edemezsin. Çabalama boşuna. Bu akıl oyunlarını çözdüm şurada geçirdiğim kısa zaman içerisinde. Sert gerektirecek bir şey yapmadı o.
Ne yapsak kendimizi korumak için. Var mı kafanda bir şeyler.
Bundan kendimizi koruyacak hiç bir şey yok, eyvahlar olsunn.Sıra gecesi yapacağız senin uyumanı bekliyoruz @destere çiğ köfte yoğuracak ben ise yanık sesimle türkü okuyacağım. Maskeliyi yad edeceğiz
@destere gazozuna ilaç atsın da uyusun (tamamen safi duygularla yazılmıştır yanlış anlaşılmasın )Bundan kendimizi koruyacak hiç bir şey yok, eyvahlar olsunn.
şu anda vikings izliyorum hogatha ile siz uğraşın artık )@destere gazozuna ilaç atsın da uyusun (tamamen safi duygularla yazılmıştır yanlış anlaşılmasın )
Ohoo @Doğu bu bizi daha işleme girmeden yarı yolda bıraktı. Kendi başımızayız.şu anda vikings izliyorum hogatha ile siz uğraşın artık )
Ya bırak vikingleri kızılderilileri hala 46'ya başlamadın lan dizi yayından kalkacak adam sözde hala başlayacak Bir hafta daha süre veriyorum yoksa ilişkilerimizi askıya alırım Hiçbir yarışmaya da oy göndermem aha @Çiğdem- şahitşu anda vikings izliyorum hogatha ile siz uğraşın artık )
Bunu engellemek için bir şeyler yapmamız şart. Baksana beni oklavalıyor, sana emirler yağdırıyor, @destere ye girmiyorum bile.
aaa @destere de kaçtı şimdi sizi oklavamdan kim alacak acaba şöyle geçin bakalım şuraya@destere gazozuna ilaç atsın da uyusun (tamamen safi duygularla yazılmıştır yanlış anlaşılmasın )
Bıraksın gitsin biz tavana yapıştıra yapıştıra yeriz (çiğköfteleri )Ohoo @Doğu bu bizi daha işleme girmeden yarı yolda bıraktı. Kendi başımızayız.
Vallahi ya bu resmen bizi satışa getirecek. @destere Hani çarşambadan sonra başlayacaktın. Ben söz verdiğim gibi Vikings'e başlayacağım. Sen de 46'yı izle hemen.Ya bırak vikingleri kızılderilileri hala 46'ya başlamadın lan dizi yayından kalkacak adam sözde hala başlayacak Bir hafta daha süre veriyorum yoksa ilişkilerimizi askıya alırım Hiçbir yarışmaya da oy göndermem aha @Çiğdem- şahit
Sığınaklara Ben bişey yapmadım vallaha hepsini @MEnes dedi. Bana özelden darbe girişimi yapalım dedi ama tutmadı tabii Ben günahsızım
Ya sakın başlama bu sahtekar goygoycunun dediği diziden de hayır gelmez vikingler birbirini dürtüklüyor ben izledimVallahi ya bu resmen bizi satışa getirecek. @destere Hani çarşambadan sonra başlayacaktın. Ben söz verdiğim gibi Vikings'e başlayacağım. Sen de 46'yı izle hemen.
Bari doğru fotoğraf koy. Bu merdane bee.
Bari doğru fotoğraf koy. Bu merdane bee.
olsun benim silahım bu yanı bundan şaşmamSığınaklara Ben bişey yapmadım vallaha hepsini @MEnes dedi. Bana özelden darbe girişimi yapalım dedi ama tutmadı tabii Ben günahsızım
Ya sakın başlama bu sahtekar goygoycunun dediği diziden de hayır gelmez vikingler birbirini dürtüklüyor ben izledim