Kullandığını biliyorum zaten sence ben boşa konuşur muyumGerzek herif ben de oy kullanıyorum gerçi ben kullandım
Sinirimi Sıla'dan çıkarmam lazım yoksa içim rahat etmez.
Kullandığını biliyorum zaten sence ben boşa konuşur muyumGerzek herif ben de oy kullanıyorum gerçi ben kullandım
Sıla'dan çıkan sinir benden çıkar bilgine yumudukçum Benden çıkardığın sinirler yarın gelir seni tırmalarKullandığını biliyorum zaten sence ben boşa konuşur muyum
Sinirimi Sıla'dan çıkarmam lazım yoksa içim rahat etmez.
O zaman hodrimeydanSıla'dan çıkan sinir benden çıkar bilgine yumudukçum Benden çıkardığın sinirler yarın gelir seni tırmalar
Dişe diş kana kan diyeydin daha Hard olurduO zaman hodrimeydan
diyoruzda kime diyoruz hiç cevap vermişmi hogatha işine gelmeyince mesajlar görmezden gelir her zamanki gibiDeğil mi. Ne o öyle adamların falan, hiç hoş değil öyle tabirler. Herkes özgür birer birey burada. Birbirleriyle iyi veya kötü etkileşimlerde bulunan. Ama meraklanma, kara bir günün olursa destek olmaya çalışırız sana.
çikinellanın fantezi dünyası seninkinden geniş o bulur bişiler sanane.ss
@Çiğdem- duruma müdahale etmen lazım senin konuyu +18 li şeylerle doldurmuşlar sen yokken hard mard ne iştir yaDişe diş kana kan diyeydin daha Hard olurdu
Hard hareketler bunlardiyoruzda kime diyoruz hiç cevap vermişmi hogatha işine gelmeyince mesajlar görmezden gelir her zamanki gibi
arada bir benim fantazilere hitap eden şeylerde yayınlıyordun şimdi ortalığı parlak doldurmuşsun çiğdemle birlikte takılın )
@Çiğdem- duruma müdahale etmen lazım senin konuyu +18 li şeylerle doldurmuşlar sen yokken hard mard ne iştir ya
ayy bu @MEnes de herşeye alınıyor nasıl laz uşağısın anlamadım biz herşeyi hoşgörülüyle karşılarızdiyoruzda kime diyoruz hiç cevap vermişmi hogatha işine gelmeyince mesajlar görmezden gelir her zamanki gibi
arada bir benim fantazilere hitap eden şeylerde yayınlıyordun şimdi ortalığı parlak doldurmuşsun çiğdemle birlikte takılın )
@Çiğdem- duruma müdahale etmen lazım senin konuyu +18 li şeylerle doldurmuşlar sen yokken hard mard ne iştir ya
Benimki alınma değil daha çok terimsel anlaşmazlıkları ortalıktan kaldırmak. Yoksa çoğu şeyi umursamam yani, biri kötü de konuşsa hakkımda bazen güler geçerim bile.ayy bu @MEnes de herşeye alınıyor nasıl laz uşağısın anlamadım biz herşeyi hoşgörülüyle karşılarız
başkan değilmi bu çocuk sizide adamları derken yardımcıları diyorum ayoll
maşallah bu çocuğun 100 tane yardımcısı var cumhur başkanını geçti be
bu gece oylarını gönder sen aklıma gelmişkenBenimki alınma değil daha çok terimsel anlaşmazlıkları ortalıktan kaldırmak. Yoksa çoğu şeyi umursamam yani, biri kötü de konuşsa hakkımda bazen güler geçerim bile.
ayy bu @MEnes de herşeye alınıyor nasıl laz uşağısın anlamadım biz herşeyi hoşgörülüyle karşılarız
başkan değilmi bu çocuk sizide adamları derken yardımcıları diyorum ayoll
maşallah bu çocuğun 100 tane yardımcısı var cumhur başkanını geçti be
Beni unutmuşsun atıldık mı cüriliktenbu gece oylarını gönder sen aklıma gelmişken
Hallederiz no problem.bu gece oylarını gönder sen aklıma gelmişken
Beni unutmuşsun atıldık mı cürilikten
hahaha sizi unuturmuyum hiç bu gece sizde yollayın çene çalacağınıza az çalısın
önce oklavayla indir kafasına gözüne sonra çocuk alınıyor ) ne güzel iş valla
Bilmiyor ki onun oklavası bana işlemez.
önce oklavayla indir kafasına gözüne sonra çocuk alınıyor ) ne güzel iş valla
ya şu işi basit şekilde sinirlendim hatta nefret ettim senden diye net bir biçimde açıklasan yaBenimki alınma değil daha çok terimsel anlaşmazlıkları ortalıktan kaldırmak. Yoksa çoğu şeyi umursamam yani, biri kötü de konuşsa hakkımda bazen güler geçerim bile.
Niye nefret edeyim ki. Nefret edeceğim bir şey yaparsa söylerim zaten. Yine başladın ortalığı velveleye vermeye.ya şu işi basit şekilde sinirlendim hatta nefret ettim senden diye net bir biçimde açıklasan ya
terimsel ve serinsel anlaşmazlık neyin nesidir )
Bu gece şarkı dinleyeceğimi pek sanmıyorum kendimi Müslüm Baba ile terbiye edeceğim bu gece çok uzun olacakhahaha sizi unuturmuyum hiç bu gece sizde yollayın çene çalacağınıza az çalısın
yarın 20:00 olmadan gönder ozaman yoksa buralara gelme maskeli fedainingittiği yere gitBu gece şarkı dinleyeceğimi pek sanmıyorum kendimi Müslüm Baba ile terbiye edeceğim bu gece çok uzun olacak
Abooo o zaman bu gece işler değişir.Bu gece şarkı dinleyeceğimi pek sanmıyorum kendimi Müslüm Baba ile terbiye edeceğim bu gece çok uzun olacak
Kız adamdan son saatlerinde bile oy istemişsin nasıl bir gudubet insansın senyarın 20:00 olmadan gönder ozaman yoksa buralara gelme maskeli fedainingittiği yere git
Bu geceden çok rahatsızımAbooo o zaman bu gece işler değişir.