Benim Albümüm 5.Hafta Oylama Başladı

Değil mi. Ne o öyle adamların falan, hiç hoş değil öyle tabirler. :D Herkes özgür birer birey burada. Birbirleriyle iyi veya kötü etkileşimlerde bulunan. :D Ama meraklanma, kara bir günün olursa destek olmaya çalışırız sana. :)
diyoruzda kime diyoruz :) hiç cevap vermişmi hogatha :) işine gelmeyince mesajlar görmezden gelir her zamanki gibi :)

çikinellanın fantezi dünyası seninkinden geniş o bulur bişiler sanane.ss

arada bir benim fantazilere hitap eden şeylerde yayınlıyordun:) şimdi ortalığı parlak doldurmuşsun çiğdemle birlikte takılın :))

Dişe diş kana kan diyeydin daha Hard olurdu :F
@Çiğdem- duruma müdahale etmen lazım senin konuyu +18 li şeylerle doldurmuşlar sen yokken :) hard mard ne iştir ya :)

diyoruzda kime diyoruz :) hiç cevap vermişmi hogatha :) işine gelmeyince mesajlar görmezden gelir her zamanki gibi :)

arada bir benim fantazilere hitap eden şeylerde yayınlıyordun:) şimdi ortalığı parlak doldurmuşsun çiğdemle birlikte takılın :))

@Çiğdem- duruma müdahale etmen lazım senin konuyu +18 li şeylerle doldurmuşlar sen yokken :) hard mard ne iştir ya :)
:A Hard hareketler bunlar :F

ayy bu @MEnes de herşeye alınıyor nasıl laz uşağısın anlamadım biz herşeyi hoşgörülüyle karşılarız :F

başkan değilmi bu çocuk sizide adamları derken yardımcıları diyorum ayoll :F

maşallah bu çocuğun 100 tane yardımcısı var cumhur başkanını geçti be :F

ayy bu @MEnes de herşeye alınıyor nasıl laz uşağısın anlamadım biz herşeyi hoşgörülüyle karşılarız :F

Benimki alınma değil daha çok terimsel anlaşmazlıkları ortalıktan kaldırmak. :D Yoksa çoğu şeyi umursamam yani, biri kötü de konuşsa hakkımda bazen güler geçerim bile. :D

:)

önce oklavayla indir kafasına gözüne sonra çocuk alınıyor :)) ne güzel iş valla :)

Benimki alınma değil daha çok terimsel anlaşmazlıkları ortalıktan kaldırmak. :D Yoksa çoğu şeyi umursamam yani, biri kötü de konuşsa hakkımda bazen güler geçerim bile. :D
ya şu işi basit şekilde sinirlendim hatta nefret ettim senden diye net bir biçimde açıklasan ya :)
terimsel ve serinsel anlaşmazlık neyin nesidir :))