Ben de şimdi dinliyorum birazdan ateşlerim oylarıoylarımı sana gönderdim @Çiğdem- yarın açıklama saatinde burda olmayabilirim sonra oy göndermedin falan diye itiraz istemem
Ben de şimdi dinliyorum birazdan ateşlerim oylarıoylarımı sana gönderdim @Çiğdem- yarın açıklama saatinde burda olmayabilirim sonra oy göndermedin falan diye itiraz istemem
Ben de şimdi dinliyorum birazdan ateşlerim oyları
ayyyy hep @Bully senin yüzündne bu çocuk oylama zamanı kaçıyor oylarımıda açıklayamıyor bu konuda başkan olarak senin dokunulmazlığın var sonuclar bitene kadar konudan çıkma @Bully birşey yapamaz sonuclar bitincede kaçarsın hahahaoylarımı sana gönderdim @Çiğdem- yarın açıklama saatinde burda olmayabilirim sonra oy göndermedin falan diye itiraz istemem
Senin oylarını açıklayıp kaçabilir aslında ama onun oyları açıklandığı zaman burada olmazsa iyi olur onun açısından.
Senin oylarını açıklayıp kaçabilir aslında ama onun oyları açıklandığı zaman burada olmazsa iyi olur onun açısından.
Ne kadar güzel sözler bunlar bir daha söyleOylarımı kullandım.
Açık ara en yüksek puanımı Yıldız Tilbe'ye @xemrexxx e verdim. Sıla, Tarkan, Sezen Aksu da yine üst sıralarda yer aldı. İrem Derici gerilerde kaldı, aslında sevdiğim bir isim ama bu şarkıyı pek beğenemedim.
Herkese başarılar.
Bir dahaNe kadar güzel sözler bunlar bir daha söyle
Akşam puanını bir görelim de hele o zaman düşünürüzakşam bully tarkoza verdiğim yüksek puanı görünce bu dediklerine bin pişman olacak ama iş işten geçmiş olacak tabi o zaman işte gelecek haftaları tehlikeye atmış olacak bu sözleriyle, ama kendi düşen ağlamaz ne diyelim )
ayy senden başka izleyen yok o diziyikız çikinella tam 20.00 da o konu açılacak sonuçlar gelecek 21 de sen kılklı efsun başlıyor @Çiğdem- yolarım seni
az kalsın kılpayı eleniyordun yıldızlar yarışıyordaayy senden başka izleyen yok o diziyi
21:00 a yetişir ama merak etme
yalan atma kız efsunu sen de izliyon neticede karakter ve tip olarak birebir seni yansıtıyorayy senden başka izleyen yok o diziyi
21:00 a yetişir ama merak etme