Benim Albümüm 5.Hafta Oylama Başladı

Sığınaklara :A Ben bişey yapmadım vallaha hepsini @MEnes dedi. Bana özelden darbe girişimi yapalım dedi ama tutmadı tabii :A Ben günahsızım :)
Hahaha olsun be senin de cezanı ben çekerim. Laz uşağıyız biz, bize bir şey olmaz. :A

Ya sakın başlama bu sahtekar goygoycunun dediği diziden de hayır gelmez vikingler birbirini dürtüklüyor ben izledim :A
Zaten o demeden öncede başlayacaktım. :) Kaliteli dizi bir kaç arkadaşım daha söyledi. Onunla alakası yok yani. :A

Hahaha olsun be senin de cezanı ben çekerim. Laz uşağıyız biz, bize bir şey olmaz. :A

Zaten o demeden öncede başlayacaktım. :) Kaliteli dizi bir kaç arkadaşım daha söyledi. Onunla alakası yok yani. :A
Ya bırak bu @destere 46'ya başlamadan sen de başlama :) Müzakereler bu yönde :) Kıssasa kıssas :A

Ya bırak bu @destere 46'ya başlamadan sen de başlama :) Müzakereler bu yönde :) Kıssasa kıssas :A
Bak onu iyi dedin. :) @destere 46'ya başlamazsan yok sana Vikings falan. :A Anlaşmayı kabul edersen olayı çözeriz. :)
ben yarım bölüm dayanamadım o diziye beeee benim izlemediğim aksiyon dizileri tutmuyor karakutuyada dayanamamıştım mesala yol yakınken sizde bırakın :A:A:A

bu pananın tek tutturduğu dizi vadi ama onuda pana değil sinegraf yapmıştı :F
yani pananın tutturduğu 1 dizi bile yok karışık karışık şeyler yazıyorlar :F

ben yarım bölüm dayanamadım o diziye beeee benim izlemediğim aksiyon dizileri tutmuyor karakutuyada dayanamamıştım mesala yol yakınken sizde bırakın :A:A:A

İlk kez sana dislike atıyorum :A

İşte burada mesele kuru aksiyon değil. :) Bu çok farklı bir senaryo. Öyle kolay anlaşılacak bir iş değil. :D Psikolojik gerilim Türkiye'de pek denenen bir tür değil. Sırf farklı olduğu için bile bakardım ki müthiş kaliteli çıkınca daha bir mutlu oldum. :D

İşte burada mesele kuru aksiyon değil. :) Bu çok farklı bir senaryo. Öyle kolay anlaşılacak bir iş değil. :D Psikolojik gerilim Türkiye'de pek denenen bir tür değil. Sırf farklı olduğu için bile bakardım ki müthiş kaliteli çıkınca daha bir mutlu oldum. :D
sevmiyor ayoll bizim ülkemizde karışık senaryolar tutmuyor bizim insanlarım dizi izlerken bulmaca çözmek istemiyor herşey açıklayıcı senaryo olucak karakutuda çok karışık diziydi 46 da çok karışık bir dizi türk insanı oturupta o senaryoyu anlamaya çalışmaz bir iki bakar kafası almıyorsa daha o kanalı açmaz bile :F:F:F

sevmiyor ayoll bizim ülkemizde karışık senaryolar tutmuyor bizim insanlarım dizi izlerken bulmaca çözmek istemiyor herşey açıklayıcı senaryo olucak karakutuda çok karışık diziydi 46 da çok karışık bir dizi türk insanı oturupta o senaryoyu anlamaya çalışmaz bir iki bakar kafası almıyorsa daha o kanalı açmaz bile :F:F:F
O yüzden Türk dizileri yerlerde ya. Bu kafa yapısını bitirmek için uğraşıyoruz biz. :D Artık farklı, kaliteli, süresi kısa işlere ihtiyaç var. :D Reyting umrumuzda değil. 46 bu işin öncülüğünü yapan dizi olarak hafızalarda yerini koruyacak her zaman :D

Atarsan at bugün çok tekme yedik zaten sevdiklerimizden :T:
hahaha aa yok kıyamam cnm @destere yi kovarım kovulması gerekiyorsa birisi
:F:F:F

oylarımı açıklasın diye başkan seçtim oylarımı ona yolluyorum ama kendi oyumu yine kendim açıklıyorum beyefendi sonuclar açıklandıktan sonra herkes uyuduktan sonra gece 4 elrde geliyor konuya :F:F:F

hahaha aa yok kıyamam cnm @destere yi kovarım kovulması gerekiyorsa birisi
:F:F:F

oylarımı açıklasın diye başkan seçtim oylarımı ona yolluyorum ama kendi oyumu yine kendim açıklıyorum beyefendi sonuclar açıklandıktan sonra herkes uyuduktan sonra gece 4 elrde geliyor konuya :F:F:F
Bugün 23 Nisan diye bari başka birini oturtaydın Başkanlığa :A

Oyları kullanıp huzura ulaştım. @destere nin gece dinleyip oyları verme tavsiyesine uydum. :) Bakalım sonu ne olacak. :A

birazdan bende zorunlu görevimi icraa edip mutlu bir şekilde uykuya dalacağım :)) oklava korkusuyla uykuda gelmiyor ama oy attıktan sonra daha bir huzurlu oluyor insan :))

birazdan bende zorunlu görevimi icraa edip mutlu bir şekilde uykuya dalacağım :)) oklava korkusuyla uykuda gelmiyor ama oy attıktan sonra daha bir huzurlu oluyor insan :))
Oklava çok korkutmuş sizleri. :) Ben geldim artık. @Çiğdem- karadenizli hemşerisi sayılan beni dinler. :) O kadar başvurmaz oklavasına. :)

@Doğu yatmadan burayı da sıvayıp öyle uyuyalım. :A

oylarımı sana gönderdim @Çiğdem- :) yarın açıklama saatinde burda olmayabilirim sonra oy göndermedin falan diye itiraz istemem:)