Benim Albümüm 5.Hafta Oylama Başladı

daha çok benimkisi yani kaos ortamına son verme çabası :) yoksa çiğdemin yerinde gözüm yok yani :) ha şimdi desin gel benimle evlen pardon daldım bir an :) yani şimdi desin gel yerime sunuculuk yap asla kabul etmem :))
Doğru diyorsun. Bir yerde kaos varsa buna son vermek de iyi insanların görevidir. :)

oylarımı kullandım son 3 ü belirlemek kolay oldu :) sondan 4. ve 5. yakındı :) ilk 4 arasında seçim yapmak zor oldu

oyları kullandım:) artık sıralama yapmak baya bir zor:) yarışmacı sayısı azaldıkça sıralama yapmakta zorlaşıyor..düşük oyladıklarım kusura bakmasınlar..tüm yarışmacılara başarılar):

oy yollayan yarışmacılar @Harunnn60 @turkuazz @denizz19 @xemrexxx
oy yollamayan yarışmacılar @vadikızı @EFE UYSAL @Billy Kane @GunesinOglu @Bully @Tolstoyevski

biliyorsunuz 2 eleme var -15 almayın bence pazar 20:00 son tarih şuanlık puan durumunu vereyim @destere ve adamları sizlerde oyları unutmayın @MEnes @Doğu :F
1 47
2 - 46
3 41
4 34
5 32
6 31
7 31
8 25
9 19
10 12

@MEnes le @Doğu nerden benim adamlarım oluyor benim öyle kötü adamlara ihtiyacım yok :)) her seninle çarpıştığımızda hiç sektirmeden devamlı senden yana tavır alıyorlar (tabi senden yana tavır eldıklarına pişman ettiriyorsun onlarıda neyse :) ) yani bana kara günde destek olacak arkadaşlar lazım :))

kız bildirimlerine bak yolarım seni çarpık :bağır:
sanki bir fok varda bildirimlerde ben baktım bişey yok :)

@MEnes le @Doğu nerden benim adamlarım oluyor benim öyle kötü adamlara ihtiyacım yok :)) her seninle çarpıştığımızda hiç sektirmeden devamlı senden yana tavır alıyorlar (tabi senden yana tavır eldıklarına pişman ettiriyorsun onlarıda neyse :) ) yani bana kara günde destek olacak arkadaşlar lazım :))

Değil mi. Ne o öyle adamların falan, hiç hoş değil öyle tabirler. :D Herkes özgür birer birey burada. Birbirleriyle iyi veya kötü etkileşimlerde bulunan. :D Ama meraklanma, kara bir günün olursa destek olmaya çalışırız sana. :)

çikinellanın fantezi dünyası seninkinden geniş o bulur bişiler sanane.ss