hahah ayy iyi fikir vlla haftaya qrezmayla birlikte gelsinlerBi de hep dizi oyuncusu alıyorsun Şöyle Ronaldoyu konuk etsen senin de işine gelmez mi Zaten ayda yılda bir baklava görüyorsun
hahah ayy iyi fikir vlla haftaya qrezmayla birlikte gelsinlerBi de hep dizi oyuncusu alıyorsun Şöyle Ronaldoyu konuk etsen senin de işine gelmez mi Zaten ayda yılda bir baklava görüyorsun
Ah bi de ismini yazabilsenhahah ayy iyi fikir vlla haftaya qrezmayla birlikte gelsinler
Türk sanat müziği mi buHayır şarkıyı hiç dinlememişsin ya ona binaen dedim.
Yok fasıl versiyonuyla albümde yer aldı.Ah bi de ismini yazabilsen
Türk sanat müziği mi bu
@Çiğdem- @Harunnn60 kızın moralini bozdunuz elenecen elenecen diye o da size inat albümdeki en iddialı şarkısını koymuş bu hafta.
Öyle tabii abla seni aramızda görmek bize mutluluk veriyorkimse moralimi bozmadı ki 2 eleme olacaktı korktum bu şarkı olsun dedim
nasip nereye kadarsa oraya kadar devam ederiz ne yapalım maksat eğlenmek
değilmi
Öyle tabii abla seni aramızda görmek bize mutluluk veriyor
Peki beni jüri başkan yardımcısı olarak görmek nasıl bir mutluluk veriyorÖyle tabii abla seni aramızda görmek bize mutluluk veriyor
Ne diyeyim ki şimdi bilemedim varlığını biraz daha hissettirmen lazımPeki beni jüri başkan yardımcısı olarak görmek nasıl bir mutluluk veriyor
Yardımcılığa terfi edince iyice cool takılmaya başladım oy bile kullanmıyorum artık Çiğdem de sesini çıkarmıyo zaten banaNe diyeyim ki şimdi bilemedim varlığını biraz daha hissettirmen lazım
O değil de sen ne ara yardımcı oldun laYardımcılığa terfi edince iyice cool takılmaya başladım oy bile kullanmıyorum artık Çiğdem de sesini çıkarmıyo zaten bana
Kimseye söyleme ama kendi kendimi terfi ettirdim hakettiğimi düşünüyorumO değil de sen ne ara yardımcı oldun la
Seni sıkıştırıyordur muhakkak da sen atmamışsındır oy
Helal olsunKimseye söyleme ama kendi kendimi terfi ettirdim hakettiğimi düşünüyorum
sıkıştırmıyor rica ediyor bu hafta kullandım oycuklarımı
Aldığın puanı görünce içinde sevgi pıtırcıkları şey olucak
bende pompy tarzı cevap verirsem işin içinden zor çıkarız ama eminim neden böyle dediğimi anlamışsındır
ayy uyarını yapta kimseye davullu zurnalı duyurmadan yap@Çiğdem- oylama başlar başlamaz bana oylarını yollaman gerekiyordu geç kalman oyunu hala bana yollamamış olman akıllarda soru işareti bırakıyor ne yani gelen oyları görüp puanlarını öylemi açıklayacaksın ? ) yani elemede hilemi yapacaksın hıı napıcan açık açık söyle
ben uyarımı yapayım bir jüri başkanı olarak artık gerisi sana kalmış
arkadaşlar sayın sunucumuz çiğdem hala oylarını bana yollamadı sizinde bilginiz olsunda sonra niye uyarmadın demeyin @xemrexxx @Harunnn60 @Doğu @Bully @denizz19
İyi yerden yakalamış @Çiğdem- Sunucu dediğin oylarını en başta verir tabii Tarkan'a tam puan vermeyeceksen hiç oylamasan da olur@Çiğdem- oylama başlar başlamaz bana oylarını yollaman gerekiyordu geç kalman oyunu hala bana yollamamış olman akıllarda soru işareti bırakıyor ne yani gelen oyları görüp puanlarını öylemi açıklayacaksın ? ) yani elemede hilemi yapacaksın hıı napıcan açık açık söyle
ben uyarımı yapayım bir jüri başkanı olarak artık gerisi sana kalmış
arkadaşlar sayın sunucumuz çiğdem hala oylarını bana yollamadı sizinde bilginiz olsunda sonra niye uyarmadın demeyin @xemrexxx @Harunnn60 @Doğu @Bully @denizz19