Benim Albümüm 5.Hafta Oylama Başladı

@Çiğdem- oylama başlar başlamaz bana oylarını yollaman gerekiyordu geç kalman oyunu hala bana yollamamış olman akıllarda soru işareti bırakıyor:) ne yani gelen oyları görüp puanlarını öylemi açıklayacaksın ? :)) yani elemede hilemi yapacaksın hıı napıcan açık açık söyle :)

ben uyarımı yapayım bir jüri başkanı olarak artık gerisi sana kalmış :)

arkadaşlar sayın sunucumuz çiğdem hala oylarını bana yollamadı sizinde bilginiz olsunda sonra niye uyarmadın demeyin :) @xemrexxx @Harunnn60 @Doğu @Bully @denizz19

@Çiğdem- oylama başlar başlamaz bana oylarını yollaman gerekiyordu geç kalman oyunu hala bana yollamamış olman akıllarda soru işareti bırakıyor:) ne yani gelen oyları görüp puanlarını öylemi açıklayacaksın ? :)) yani elemede hilemi yapacaksın hıı napıcan açık açık söyle :)

arkadaşlar sayın sunucumuz çiğdem hala oylarını bana yollamadı sizinde bilginiz olsunda sonra niye uyarmadın demeyin :) @xemrexxx @Harunnn60 @Doğu @Bully @denizz19
ayy uyarını yapta kimseye davullu zurnalı duyurmadan yap :A:A:A

ben oylarımı dün gece forumdan çıkınca yapmıştım zaten metin belgesinde duruyor sana atıcaktım bugün şimdi göndereyim :F:F:F

İyi yerden yakalamış @Çiğdem- :A Sunucu dediğin oylarını en başta verir tabii Tarkan'a tam puan vermeyeceksen hiç oylamasan da olur :)