Benim Albümüm 4.hafta Oylama Başladı

Sanki sen 6. Haftada elenmeyip şampiyonluğa gideceksin. :A Dikkat et 5. haftada ikililerde gitme. :F

Doğru söyüyorsun @Çiğdem- başarım kıskanılıyor. :A :A
Bu lafları senden çok duyduk da işte beni hep yarı finallerde, finallerde izlemek durumunda kaldın. :A

Her zamanki gibi seni eleyip öyle giderim en azından sıkıntı yok. :A

tumblr_o10qzvefqA1rxl0r0o1_500.jpg

chloe muhteşem :) yakıyor ortalığı, böyle kaliteli bir konuğumuzun olduğu hafta @Bully nin ördeği tarkozunda elendiğini görmek nasip olur inşallah :))

Konunun en üstünde bu haftayla ilgili bilgi edinebilirsiniz umarım ilk 3 hafta sunumumdan memnun olmuşsunuzdur :bhr::bhr::bhr:

sanki sunumundan nefret ettik desek istifamı edeceksin :)) etmeyeceğini bildiğimiz için mecburen beğendik demiş arkadaşlar :)

Hele şükür göze gönüle hitap eden sunucular gördük :A Başarılar herkese :)

aslında bu hafta yarışmayada gerek yok :) bir hafta chloe ile maze yi görmek zaten bizi bayağı heyecanlandırdı :) fazlasına gerek yok :)

kalbim temiz yani :) kalbimin güzelliği konuklarımında yüzlerine yansımış :)

Sunucular için eh işte diyeceğim. Öyle kolay etkilenen biri değilimdir. :A Güzel şarkıları olan eğlenceli bir hafta daha olması dileğiyle. :)

nazara gelmesinler diye bencede öyle demek lazım:) hatta tahtaya vur nazar değmesin kızlara :))

Bari birini alayım :A Şu ilk fotodakini geçen bize anlatıyordu Lucifer'da oynayan ablamızı :A Sen uyuduktan sonra bize neler neler anlatıyor pis @destere :A

O lümpen gider Fransız restoranlarına götürür ablaları :A Ben onlara Türk kültürünü anlatırım itinayla :A Türk misafirperverliği mode; on :A

lafımı olur tüm kızları kapacak değilim ya :) senide düşünerek bu nadide parçayıda sana ayırdım :)
dunyanin-en-cirkin-kizi.jpg

Son düzenleme:

chloe muhteşem :) yakıyor ortalığı, böyle kaliteli bir konuğumuzun olduğu hafta @Bully nin ördeği tarkozunda elendiğini görmek nasip olur inşallah :))

sanki sunumundan nefret ettik desek istifamı edeceksin :)) etmeyeceğini bildiğimiz için mecburen beğendik demiş arkadaşlar :)

aslında bu hafta yarışmayada gerek yok :) bir hafta chloe ile maze yi görmek zaten bizi bayağı heyecanlandırdı :) fazlasına gerek yok :)

nazara gelmesinler diye bencede öyle demek lazım:) hatta tahtaya vur nazar değmesin kızlara :))
E yani yoksa come oon göz var, görülüyor her şey. :A

lafımı olur tüm kızları kapacak değilim ya :) senide düşünerek bu nadide parçayıda sana ayırdım :)
:F La gelir gelmez bi soluklan git @Çiğdem-'le uğraş :A inşallah 46'yı izleyip gelmişsindir yoksa bu teyzeyle nikahını kıyarım :A

hahah aa @Harunnn60 @destere mi istedi bu konukları gerçekten dedi @Billy Kane ise erkekmi isteyecekti tercihmi değiştirmiş dedi harun yine karıştırdı ortalığı
:F:F:F

hahah bu soruyada @destere cevaplasın bence geldiğinde :F:F:F

sen yokken seni nasılda hararetli bir şekilde sevunuyordum hatırladınmı :) ama ben yokken bana millet laf giydirip durmuş senin gıkın çıkmamış? çok vefasızsın yaptığım iyilikler eline yüzüne dursun çarpılasında aha bööle kalasın:)

Ben zaten genel olarak pek sarı saç taraftarı değilim. Siyah saç, mavi göz, beyaz ten kombosu favorimdir. :A:A

bili ile harunun yaptıkları zoruma gitmedide @Çiğdem- inde onlara katılması yıktı beni :))

Hahaha yapacak bir şey yok fotonun durumu bundan ibaret. :A
fotomontajla manzarayı güzelleştirmek mümkün değilmi :))

sen yokken seni nasılda hararetli bir şekilde sevunuyordum hatırladınmı :) ama ben yokken bana millet laf giydirip durmuş senin gıkın çıkmamış? çok vefasızsın yaptığım iyilikler eline yüzüne dursun çarpılasında aha bööle kalasın:)

bili ile harunun yaptıkları zoruma gitmedide @Çiğdem- inde onlara katılması yıktı beni :))
Dimi bazen yapılanlar unutulamıyor. :A

hahah savundum ayoll @Harunnn60 gelmeyeceğini düşünerek arkandan söylenirken savundum o sırada geldin :A:A:A

@Harunnn60 mesajları Aman gelmesin ona ihtiyacımız yok zaten :))
Çokta fifi sanki :))) Hıhh :))

6 ay sonra gelirse evet dediğin gibi görür mesajımı. :A

yine klip yok ? allah seni varya ...:)

seni arap atlarına emanet ediyorum @denizz19 :)

hahah savundum ayoll @Harunnn60 gelmeyeceğini düşünerek arkandan söylenirken savundum o sırada geldin :A:A:A

@Harunnn60 mesajları Aman gelmesin ona ihtiyacımız yok zaten :))
Çokta fifi sanki :))) Hıhh :))

6 ay sonra gelirse evet dediğin gibi görür mesajımı. :A

bir çok bildirim var daha bir çoğunu görmedim :) ama eminim lady gaga yokluğumda boş durmamıştır yine pis işler çevirmiştir :))

yine klip yok ? allah seni varya ...:)

seni arap atlarına emanet ediyorum @denizz19 :)

bir çok bildirim var daha bir çoğunu görmedim :) ama eminim lady gaga yokluğumda boş durmamıştır yine pis işler çevirmiştir :))
silmiş olduğu mesajlar bunlar cnm aha geldi destere diyince silmiş ama ben sana kayıtını tuttum sende tam lafın üstüne geldin hahah :F:F:F

silmiş olduğu mesajlar bunlar cnm aha geldi destere diyince silmiş ama ben sana kayıtını tuttum sende tam lafın üstüne geldin hahah :F:F:F
demekki doğru söylüyormuşum o günde sana demiştim @Harunnn60 la @Bully sen yokken dedikodu yapıp siliyorlar demiştim inanmamıştın ama bugün kendi gözlerinle gördün :)) demekki neymiş hayatta ben yalan söylemem bana güvenmen lazımmış :)

bak mesela şimdi sen söyledin ben hemen sana inandım hiç böle ikircikte bile kalmadım :)) ama sende netlik yoktu o gün :))