Benim Albümüm 4.hafta Oylama Başladı

@MEnes bak şimdi. :D

Sarışınlardan bu olacak. :A
latest

Kızıllardan bu. :A
Sophie-Turner-88th-Annual-Academy-Awards-3-1.jpg

Ve buda Jüri özel ödülüm. :A
452801.jpg

@destere @Çiğdem- :A

Ne alaka :A Yıldız'ın şarkıları güzeldir. :D

güzel şarkıları var sevdiğim bir şarkıcı ses tonu söyleyiş tarzı kendisine has, sıradan biri değil yani:)
ama geçen haftaki şarkıyla bu haftaki şarkıdan iş yok :)

@Çiğdem- seni ifşa ettikten sonra @destere benim üzerime oynayınca seni harcamak zorunda kaldım Haruncum üzgünüm. :A

Ama @destere'ye karşı mücadelemiz sürecektir tabii onun dolduruşlarına gelme sen. :A

özrü kabahatinden büyük lafı tamda cuk oturdu bu duruma :))

yani diyorsunki @Harunnn60 kusura bakma seni severim ama benim başım belaya girince sana tekmeyi basmaktada herhangi bir sakınca duymam :) yani iyi günde gel dertleşelim falan ama kötü günde benden medet umma kendi başının çaresine bak :)
her koyun kendi bamyasından asılır atasözüne uygun bir açıklama yaptın :))

Eskiden bu kadar geç hareket edilmiyor muydu yoksa hep en sona bıraktığım için mi bana öyle geldi bilmiyorum fakat havaların ısınmasıyla birlikte yarışmanın bu denli aşırı hızlı hareket etmesi pek iyi değil gibi. Daha şarkılar bu akşam yollanacaksa heralde oylar da cumayı bulur, sonuçlar Pazar açıklanır derken yarışmanın finalinde bir bakmışız saçlarımız ak sakallarımız ak. :)

Eskiden bu kadar geç hareket edilmiyor muydu yoksa hep en sona bıraktığım için mi bana öyle geldi bilmiyorum fakat havaların ısınmasıyla birlikte yarışmanın bu denli aşırı hızlı hareket etmesi pek iyi değil gibi. Daha şarkılar bu akşam yollanacaksa heralde oylar da cumayı bulur, sonuçlar Pazar açıklanır derken yarışmanın finalinde bir bakmışız saçlarımız ak sakallarımız ak. :)
güzel şarkıları var sevdiğim bir şarkıcı ses tonu söyleyiş tarzı kendisine has, sıradan biri değil yani:)
ama geçen haftaki şarkıyla bu haftaki şarkıdan iş yok :)

özrü kabahatinden büyük lafı tamda cuk oturdu bu duruma :))

yani diyorsunki @Harunnn60 kusura bakma seni severim ama benim başım belaya girince sana tekmeyi basmaktada herhangi bir sakınca duymam :) yani iyi günde gel dertleşelim falan ama kötü günde benden medet umma kendi başının çaresine bak :)
her koyun kendi bamyasından asılır atasözüne uygun bir açıklama yaptın :))
haha ayy yok oylama bu akşam başlayacak sonuçlarda çarşamba akşamı açıklanır:F

ilk 3 haftayı hızlı gittiğimizi söyleyenler oldu oyüzden 4.haftayı 2-3 gün kısa bir ara verdim ama bu akşam oylama başlayacak inş ve yeniden seri bir şekilde devam edecez:Z

@Çiğdem- in yaşlılık alametleri bunlar :) yarışma belli bir hızı yakalayınca kızın nefesi kesildi, her iki haftada bir 5 gün dinlenecekmiş :))

haha ayy yok oylama bu akşam başlayacak sonuçlarda çarşamba akşamı açıklanır:F

ilk 3 haftayı hızlı gittiğimizi söyleyenler oldu oyüzden 4.haftayı 2-3 gün kısa bir ara verdim ama bu akşam oylama başlayacak inş ve yeniden seri bir şekilde devam edecez:Z

hanı recep nerde ? oy vermek için recebi görmemiz şart :)