Bu arada valla cidden gelmene sevindim. 2 gülüyorduk en azından sen varken.aha işte bu lafı söyleyenden iyi klip bekle gelde kabahat bizde ?
ben nescafe gibi üçü bir arada seviyorum karışık tost misali
Ne alaka Yıldız'ın şarkıları güzeldir.aha işte bu lafı söyleyenden iyi klip bekle gelde kabahat bizde ?
Ne alaka Yıldız'ın şarkıları güzeldir.
@destere Katy Perry o tarife uyuyor haklısın. Kendisini zaten yıllardır takip ederim. @Harunnn60 Buradaki oyuncular zaten bildiğimiz saydığımız sevdiğimiz kişiler. Lakin ben halen daha tezimin arkasındayım.
Allah @denizz19 un aklından almış kulağına vermiş çocuğun kulakları maşallah süper duyuyor karışma senaha işte bu lafı söyleyenden iyi klip bekle gelde kabahat bizde ?
Eskiden bu kadar geç hareket edilmiyor muydu yoksa hep en sona bıraktığım için mi bana öyle geldi bilmiyorum fakat havaların ısınmasıyla birlikte yarışmanın bu denli aşırı hızlı hareket etmesi pek iyi değil gibi. Daha şarkılar bu akşam yollanacaksa heralde oylar da cumayı bulur, sonuçlar Pazar açıklanır derken yarışmanın finalinde bir bakmışız saçlarımız ak sakallarımız ak.
haha ayy yok oylama bu akşam başlayacak sonuçlarda çarşamba akşamı açıklanırgüzel şarkıları var sevdiğim bir şarkıcı ses tonu söyleyiş tarzı kendisine has, sıradan biri değil yani
ama geçen haftaki şarkıyla bu haftaki şarkıdan iş yok
özrü kabahatinden büyük lafı tamda cuk oturdu bu duruma )
yani diyorsunki @Harunnn60 kusura bakma seni severim ama benim başım belaya girince sana tekmeyi basmaktada herhangi bir sakınca duymam yani iyi günde gel dertleşelim falan ama kötü günde benden medet umma kendi başının çaresine bak
her koyun kendi bamyasından asılır atasözüne uygun bir açıklama yaptın )
Eskiden bu kadar geç hareket edilmiyor muydu yoksa hep en sona bıraktığım için mi bana öyle geldi bilmiyorum fakat havaların ısınmasıyla birlikte yarışmanın bu denli aşırı hızlı hareket etmesi pek iyi değil gibi. Daha şarkılar bu akşam yollanacaksa heralde oylar da cumayı bulur, sonuçlar Pazar açıklanır derken yarışmanın finalinde bir bakmışız saçlarımız ak sakallarımız ak.
haha ayy yok oylama bu akşam başlayacak sonuçlarda çarşamba akşamı açıklanır
ilk 3 haftayı hızlı gittiğimizi söyleyenler oldu oyüzden 4.haftayı 2-3 gün kısa bir ara verdim ama bu akşam oylama başlayacak inş ve yeniden seri bir şekilde devam edecez
aha buda başka bir dünya )Bende gönderirim şarkımı 1 saat sonra.
ben forumdan çıkmadan gönder 2 de bekliyorumBende gönderirim şarkımı 1 saat sonra.
Valla çok zor seçim yapmak. Çok iyi şarkılar var çünkü.aha buda başka bir dünya )
biz recep bekliyoruz sen hala şarkı yollamadınmı birde jüri yardımcısı olacaksın
Az bekle kız.ben forumdan çıkmadan gönder 2 de bekliyorum
hep bu @Harunnn60 şikayet ediyor zaten ayda 1 hafta olucakmış şunu eleyin bence masa toplantısı yap jurilerleaha buda başka bir dünya )
biz recep bekliyoruz sen hala şarkı yollamadınmı birde jüri yardımcısı olacaksın
@mrt-06 yanlışlıkla şarkıyı bana yollamış )@mrt-06 yok ortalıkta onu ne yapacaz ayolll
sertab yerine şu oğlanlı grupla yarışsaydı çoktan ondan kurtulurdukta şimdi sertaba kıyamıyoruzhep bu @Harunnn60 şikayet ediyor zaten ayda 1 hafta olucakmış şunu eleyin bence masa toplantısı yap jurilerle