gülümse albümünden olucak ayoll@mrt-06 yanlışlıkla şarkıyı bana yollamış )
sertab yerine şu oğlanlı grupla yarışsaydı çoktan ondan kurtulurdukta şimdi sertaba kıyamıyoruz
onun yerine benmi seçsem acaba yaa yoksa bu akşamda başlayamıcaz
gülümse albümünden olucak ayoll@mrt-06 yanlışlıkla şarkıyı bana yollamış )
sertab yerine şu oğlanlı grupla yarışsaydı çoktan ondan kurtulurdukta şimdi sertaba kıyamıyoruz
demekki @mrt-06 in başınada ilkbahar güneşi geçmiş ne yaptığını bilmiyor işte kafa gidik )gülümse albümünden olucak ayoll
Yapımcılık nasılmış bakalım Çiko.gülümse albümünden olucak ayoll
Yapımcılık nasılmış bakalım Çiko.
ayy zaten oy göndermediğinden - puan aldığı için final puanı alamadı @Harunnn60 aldıayrıca sen seçersen şarkıyı birde kazayla elenirse ondan sonra gel ankaralı turgutla uğraş )
kendisi elendi ama reklamı hala yapılıyor kızın yazık şimdi üzüldüm atoşa )
Son Oy Gönderme Tarihi 20 Nisan Çarşamba 20:00 oy göndermeyenler -15 alıcak
Not : @mrt-06 şarkı gönderemedi forumda kaç gündür yok yarına sarkmasın oylama diye veya diğer günlere şarkısını ben seçtim şarkı göndermedi diye -5 vermedim foruma gelemez oy veremezse bu hafta -15 de atacana vermicem çünkü bu hafta başladığından itibaren hiç foruma gelmedi başarılar
@mrt-06 @Bully @Harunnn60 @xemrexxx @vadikızı @Billy Kane @EFE UYSAL @Tolstoyevski @MayısKralı @denizz19 @GunesinOglu @destere @Tzira @Doğu @Forumdash @Titanium @yatutarsa @MEnes @DarkLeqenD @Felon @tolgab @Maskeli Fedai @turkuazz @S.G.A.T. @Aserat @Yiğitt @yigit_00 @OzaN @EnveR @eskici @soo
3.hafta -15 verip final puanını elinden aldım çocuğunniye bu kadar kuralları gevşettinki? bence bu konuda @mrt-06 e hiç taviz vermemen lazım ) hatta şarkı göndermediği için -50 puanla başlat oy vermediği içinde -125 puan çık ele gitsin )
sen böyle kuralları esnetirsen @xemrexxx tosbağasına kötü örnek olursun yarın öbürgün o da kaytarır )3.hafta -15 verip final puanını elinden aldım çocuğun
4.hafta başlamadan itibaren forumda yoktu şimdi onu idare etmeliyim
hahaha hayırr @xemrexxx e fazladan ceza veririm asılsen böyle kuralları esnetirsen @xemrexxx tosbağasına kötü örnek olursun yarın öbürgün o da kaytarır )
@Harunnn60 u klipli gelmeyecekti ? sertab klipli gelecekti harun isterse cıbıl gelsin kimsenin umrunda değil )
sezene fazladan puan verin bu hafta çocuklar elenmemesi lazım@Harunnn60 u klipli gelmeyecekti ? sertab klipli gelecekti harun isterse cıbıl gelsin kimsenin umrunda değil )
Elenmesin diye yeterince iddialı bir şarkı seçmişsin zatensezene fazladan puan verin bu hafta çocuklar elenmemesi lazım
aslında bu şarkısını kullanamıyordu önceki albümlerden bir şarkının versionu ama albümünde 10 şarkısı var 11 olsa buna izin vermezdim ama şuan yapacak birşey yok oyüzden direk bunu elden çıkardım geriye kalan şarkıları zaten ayrı ayrı hit şarkılar 6 şarkısıda felaket yarışmanın ağır favorisi albüme bir göz atınca daha iyi anladım yandınızElenmesin diye yeterince iddialı bir şarkı seçmişsin zaten
Neyse önümüzdeki hafta da gelmezse direkt eleyelim bence Sezen'i ikili elemede
Ben anlamam önümüzdeki hafta da gelmezse Sezen'i elemek zorundasın oldu olacak Atacansız şampiyon da yapalım onuaslında bu şarkısını kullanamıyordu önceki albümlerden bir şarkının versionu ama albümünde 10 şarkısı var 11 olsa buna izin vermezdim ama şuan yapacak birşey yok oyüzden direk bunu elden çıkardım geriye kalan şarkıları zaten ayrı ayrı hit şarkılar 6 şarkısıda felaket yarışmanın ağır favorisi albüme bir göz atınca daha iyi anladım yandınız
Ben anlamam önümüzdeki hafta da gelmezse Sezen'i elemek zorundasın oldu olacak Atacansız şampiyon da yapalım onu
ayy zaten 3 hafta ben yardımcı oluyordum şarkı racaplarını ben seçmiştim son 2 haftanın şarkı sıralamasına ben karar vermiştim atacan bana güveniordu zaten onsuz sahipsiz bırakmam sezeniniye bu kadar kuralları gevşettinki? bence bu konuda @mrt-06 e hiç taviz vermemen lazım ) hatta şarkı göndermediği için -50 puanla başlat oy vermediği içinde -125 puan çık ele gitsin )
Sezen'e karşı geçmişten gelen bir gıcıklığım var biliyorsun elime ondan kurtulma fırsatı geçmişken kullanayım dedim
sezene fazladan puan verin bu hafta çocuklar elenmemesi lazım
bencede haklısın hatta sende git bir hafta gelme bak bakalım tarkoz kalıyormu ortada? sen gelene kadar yolunmuş tavuğa çeviririz tarkozuSezen'e karşı geçmişten gelen bir gıcıklığım var biliyorsun elime ondan kurtulma fırsatı geçmişken kullanayım dedim
hiç söylemenede gerek yoktu zaten ona gıcık kaptığımızı biliyorki ?
Bu Kurallar benim içinde esnetilir dimi Çiko.Son Oy Gönderme Tarihi 20 Nisan Çarşamba 20:00 oy göndermeyenler -15 alıcak
Not : @mrt-06 şarkı gönderemedi forumda kaç gündür yok yarına sarkmasın oylama diye veya diğer günlere şarkısını ben seçtim şarkı göndermedi diye -5 vermedim foruma gelemez oy veremezse bu hafta -15 de atacana vermicem çünkü bu hafta başladığından itibaren hiç foruma gelmedi başarılar
@mrt-06 @Bully @Harunnn60 @xemrexxx @vadikızı @Billy Kane @EFE UYSAL @Tolstoyevski @MayısKralı @denizz19 @GunesinOglu @destere @Tzira @Doğu @Forumdash @Titanium @yatutarsa @MEnes @DarkLeqenD @Felon @tolgab @Maskeli Fedai @turkuazz @S.G.A.T. @Aserat @Yiğitt @yigit_00 @OzaN @EnveR @eskici @soo
@Harunnn60 u klipli gelmeyecekti ? sertab klipli gelecekti harun isterse cıbıl gelsin kimsenin umrunda değil )
@destere şarkımı çok çok beğenecek. Buraya yazıyorum.
Şarkın çok iyi zaten. ss Ama ben olsam İstanbul ve Bir Damla Gözlerimde şarkılarından daha sonra kullanırdım