bir şeyi kırk kez tekrarlayınca gerçek olurmuşDaha incelemedim şarkıları. O Sıla'ya da her hafta kötü diyor ama SILA ilk 3 içine giriyor
bir şeyi kırk kez tekrarlayınca gerçek olurmuşDaha incelemedim şarkıları. O Sıla'ya da her hafta kötü diyor ama SILA ilk 3 içine giriyor
Ama yarışma 10 haftabir şeyi kırk kez tekrarlayınca gerçek olurmuş
İddialıyım hala Son ortalama şarkımdı
Yalnız her hafta kıl payı kurtuluyorsun şaka maka. : D
her hafta 10 kez tekrarlıyorum demekkiii... hayret! tamda dördüncü haftadayız ? yoksa dileklerim kabulmu oluyor? )Ama yarışma 10 hafta
Hahaha saftirik Sana yakışmıyor Sıla'yı kötülemeler yarın yüz yüze bakacaksın klipleriyle ya da nereye bakıyorsanher hafta 10 kez tekrarlıyorum demekkiii... hayret! tamda dördüncü haftadayız ? yoksa dileklerim kabulmu oluyor? )
Hahaha saftirik Sana yakışmıyor Sıla'yı kötülemeler yarın yüz yüze bakacaksın klipleriyle ya da nereye bakıyorsan
Az sabret 1 klipsiz daha var sonra klipliler geliyor ama o ilk klipli şarkı da senin ilgini Çekmez dersek 2 şarkı sonra hepsi seveceğin kliplerkadında kabahat yok ona dediğimiz bişey yokki zaten onu kıpraştırmayanlar utansın )
Çiko'ya uyduk.ss
Vallahi seçimler çok zor. Her 7 şarkıda hit olmuş o yıllarda. Katy'de bile bu kadar zorlanmamıştım.
bir çaresi bulunurda güzel şarkı tabi ama bir varmısın bir yokmusun standartlarında bir parça harunun kullanmadığı 6 şarkının standartında değil bir damla gözlerinde belki izlenme sayısı diğerleri gibi olamadı ama albümün en özel şarkılarının başında geliyor bence nakaratı bile bir çaresi bulunuru siler atar bence istanbul zaten herşeyiyle albümün en hit şarkılarından olmayı başarmıştı bence harun güzel sıralama yaptı şuana kadar gerçi elindeki şarkıları istediği hafta koysun iddalı olur sıralamasıda çokta önemli değil@Çiğdem- ne anlar şarkıdan sen bana soracaksın
Evet hepsi de iyi şarkılarının inşallah haftaya ikili elemede elenirsin.ss
hani oyların nerde ayoll yarışmacılarımı kortutmak yerine oylarını yollasanşarkılara baktım birazda geçen haftaya göre biraz daha kötü gibi bir iki isim geçen haftadan daha iyi durumda onun haricinde genel anlamda ortalama kalitede veya berbat durumdalar
dinlerken beş yıldız üstünden değerlendirme yapmışım
2 şarkı dört yıldız aldı
2 şarkı üç yıldızı haketmiş
5 şarkı iki yıldızla vasat veya kötü durumda
2 şarkı ise berbat ötesi )
berbat dediğim şarkılardan birini herkes tahmin edecektir tarkoz diye diğeri kim acaba )
@Harunnn60 sertab fena değil ama fazla bir beklentinde olmasın
@Tolstoyevski pink floyd un özellikle klibi harika
@vadikızı geçen haftaya göre daha kötü gelmişsin sanki
@Billy Kane irem dericiyi severimde bu hafta içine etmişsin olayın daha güzel bir şarkı bulamadınmı
@denizz19 in sıla yine vasat altı
@Çiğdem- keşke @mrt-06 in yerine bu kötü şarkıyı seçmeseydin hatta direk kadını elesen daha iyiydi bence
@xemrexxx nin yıldız teyzede de her zamanki gibi bir numara yok
@Bully ise şansız zaten yani hangi şarkıyla gelse zaten berbat olacaktı şarkıcı değiştirmesi şart
hehehe lafı söyleyenin seçimini görmesek nerdeyse inanacağız
İstanbul şarkısı zaten Hürremin odasında çekilmiş. @xemrexxx 'ten tam puan alırım.bir çaresi bulunurda güzel şarkı tabi ama bir varmısın bir yokmusun standartlarında bir parça harunun kullanmadığı 6 şarkının standartında değil bir damla gözlerinde belki izlenme sayısı diğerleri gibi olamadı ama albümün en özel şarkılarının başında geliyor bence nakaratı bile bir çaresi bulunuru siler atar bence istanbul zaten herşeyiyle albümün en hit şarkılarından olmayı başarmıştı bence harun güzel sıralama yaptı şuana kadar gerçi elindeki şarkıları istediği hafta koysun iddalı olur sıralamasıda çokta önemli değil
Klibe bunu koyduk mu tamamdır. Gelsin puanlar.@xemrexxx yıldız teyzenin şarkı sözlerine ilk kez baktım ne diyor ya kadın ? '' senin bedenin benim yalnız mabadım olur'' falan diyor sanırım çok tahriş edici cümleler )
bu böyle şarkısını pek sevmedim bu haftakinden daha kötü hatta
hani oyların nerde ayoll yarışmacılarımı kortutmak yerine oylarını yollasan
Klibe bunu koyduk mu tamamdır. Gelsin puanlar.
Hadi ordan cadı bu dediklerine anca @Harunnn60 inanır beni kandıramazsın sende Sertab gibi ses yok tabii kıskandın elemeye çalışıyorsun onubir çaresi bulunurda güzel şarkı tabi ama bir varmısın bir yokmusun standartlarında bir parça harunun kullanmadığı 6 şarkının standartında değil bir damla gözlerinde belki izlenme sayısı diğerleri gibi olamadı ama albümün en özel şarkılarının başında geliyor bence nakaratı bile bir çaresi bulunuru siler atar bence istanbul zaten herşeyiyle albümün en hit şarkılarından olmayı başarmıştı bence harun güzel sıralama yaptı şuana kadar gerçi elindeki şarkıları istediği hafta koysun iddalı olur sıralamasıda çokta önemli değil
İstanbul şarkısını severdim ama bir anda nefret etmeye başladım nedense.
bir çaresi bulunurda güzel şarkı tabi ama bir varmısın bir yokmusun standartlarında bir parça harunun kullanmadığı 6 şarkının standartında değil bir damla gözlerinde belki izlenme sayısı diğerleri gibi olamadı ama albümün en özel şarkılarının başında geliyor bence nakaratı bile bir çaresi bulunuru siler atar bence istanbul zaten herşeyiyle albümün en hit şarkılarından olmayı başarmıştı bence harun güzel sıralama yaptı şuana kadar gerçi elindeki şarkıları istediği hafta koysun iddalı olur sıralamasıda çokta önemli değil
yarın yani çarşamba 20:00 sonuçlar açıklanıcak bu gece yolla oylarınıdaha çok zamanımız var oylama ne zaman sona eriyorki zaten aşağı yukarı bir fikir edindim şarkılar konusunda bazıları aşağıda kaldı bazıları yukarıda sadece sana yollamaya üşeniyorum
hem daha yardımcılarımdan ses seda çıkmadı onlar bir oylarını göndersinde başkan en sonda yollayacak
bu şekilde iki puan fazla alırsın anca daha fazlada artmaz )
Foruma akşamları dışında giremiyorum artık dün yollayacaktım ama internetim gitmişti bu gece yollarım çatlama.yarın yani çarşamba 20:00 sonuçlar açıklanıcak bu gece yolla oylarını
ayrıca yarışmacılardan @denizz19 dışında kimse henüz yollamadı atacan gibi final puanı alıcakken -15 yüzünden mahrum kalabilirsiniz en kötüsü normalde elenmeyecekken elenebilirsiniz yarışmacılar daha özenli çabuk olmalılar bence
oylarınız bekleniyor 🙂🙂🙂
@Bully @Harunnn60 @Billy Kane @vadikızı @xemrexxx @Tolstoyevski @EFE UYSAL @GunesinOglu @MayısKralı