Benim Albümüm 4.hafta Oylama Başladı

oylarımı kullandım..bazı şarkılar baya iyiydi..bazı şarkılar iyi olsada oylama içinde listede düşük sırada oldu..çünkü öbür şarkılara oranla bu durum oldu..bundan ötürü düşük oyladıklarım kusura bakmasınlar:( tüm yarışmacılara başarılar:)

Çiko'ya uyduk.ss

Vallahi seçimler çok zor. Her 7 şarkıda hit olmuş o yıllarda. :D Katy'de bile bu kadar zorlanmamıştım. :A
@Çiğdem- ne anlar şarkıdan sen bana soracaksın :A

Evet hepsi de iyi şarkılarının inşallah haftaya ikili elemede elenirsin.ss
bir çaresi bulunurda güzel şarkı tabi ama bir varmısın bir yokmusun standartlarında bir parça harunun kullanmadığı 6 şarkının standartında değil bir damla gözlerinde belki izlenme sayısı diğerleri gibi olamadı ama albümün en özel şarkılarının başında geliyor bence nakaratı bile bir çaresi bulunuru siler atar bence :F istanbul zaten herşeyiyle albümün en hit şarkılarından olmayı başarmıştı bence harun güzel sıralama yaptı şuana kadar :A:A:Agerçi elindeki şarkıları istediği hafta koysun iddalı olur sıralamasıda çokta önemli değil :F:F:F

Son düzenleme:
şarkılara baktım birazda geçen haftaya göre biraz daha kötü gibi bir iki isim geçen haftadan daha iyi durumda onun haricinde genel anlamda ortalama kalitede veya berbat durumdalar :)
dinlerken beş yıldız üstünden değerlendirme yapmışım:)
2 şarkı dört yıldız aldı
2 şarkı üç yıldızı haketmiş
5 şarkı iki yıldızla vasat veya kötü durumda
2 şarkı ise berbat ötesi :))

berbat dediğim şarkılardan birini herkes tahmin edecektir tarkoz diye diğeri kim acaba :))

@Harunnn60 sertab fena değil ama fazla bir beklentinde olmasın :)
@Tolstoyevski pink floyd un özellikle klibi harika :)
@vadikızı geçen haftaya göre daha kötü gelmişsin sanki
@Billy Kane irem dericiyi severimde bu hafta içine etmişsin olayın:) daha güzel bir şarkı bulamadınmı :)
@denizz19 in sıla yine vasat altı :)

@Çiğdem- keşke @mrt-06 in yerine bu kötü şarkıyı seçmeseydin hatta direk kadını elesen daha iyiydi bence :)

@xemrexxx nin yıldız teyzede de her zamanki gibi bir numara yok

@Bully ise şansız zaten yani hangi şarkıyla gelse zaten berbat olacaktı:) şarkıcı değiştirmesi şart :)

hehehe :) lafı söyleyenin seçimini görmesek nerdeyse inanacağız :)
hani oyların nerde ayoll yarışmacılarımı kortutmak yerine oylarını yollasan
:F:F:F

bir çaresi bulunurda güzel şarkı tabi ama bir varmısın bir yokmusun standartlarında bir parça harunun kullanmadığı 6 şarkının standartında değil bir damla gözlerinde belki izlenme sayısı diğerleri gibi olamadı ama albümün en özel şarkılarının başında geliyor bence nakaratı bile bir çaresi bulunuru siler atar bence :F istanbul zaten herşeyiyle albümün en hit şarkılarından olmayı başarmıştı bence harun güzel sıralama yaptı şuana kadar :A:A:Agerçi elindeki şarkıları istediği hafta koysun iddalı olur sıralamasıda çokta önemli değil :F:F:F
İstanbul şarkısı zaten Hürremin odasında çekilmiş. :A @xemrexxx 'ten tam puan alırım. :A

Bu Böyle şarkısıda Bihter-Behlül şarkısı olarak biliniyor oradan da @Bully ve @destere 'den tam puan alırım. :F

Son düzenleme:
@xemrexxx yıldız teyzenin şarkı sözlerine ilk kez baktım ne diyor ya kadın ? :) '' senin bedenin benim yalnız mabadım olur'' falan diyor sanırım :) çok tahriş edici cümleler :))

İstanbul şarkısı zaten Hürremin odasında çekilmiş. :A @xemrexxx 'ten tam puan alırım. :A

Bu Böyle şarkısıda Bihter-Behlül şarkısı olarak biliniyor oradan da @Bully ve @destere 'den tam puan alırım. :F

bu böyle şarkısını pek sevmedim :) bu haftakinden daha kötü hatta :)

@xemrexxx yıldız teyzenin şarkı sözlerine ilk kez baktım ne diyor ya kadın ? :) '' senin bedenin benim yalnız mabadım olur'' falan diyor sanırım :) çok tahriş edici cümleler :))

bu böyle şarkısını pek sevmedim :) bu haftakinden daha kötü hatta :)
Klibe bunu koyduk mu tamamdır. :A Gelsin puanlar. :A
263_341b2.jpg

hani oyların nerde ayoll yarışmacılarımı kortutmak yerine oylarını yollasan
:F:F:F

daha çok zamanımız var oylama ne zaman sona eriyorki :) zaten aşağı yukarı bir fikir edindim şarkılar konusunda :) bazıları aşağıda kaldı bazıları yukarıda :) sadece sana yollamaya üşeniyorum :)

hem daha yardımcılarımdan ses seda çıkmadı onlar bir oylarını göndersinde başkan en sonda yollayacak :)

Klibe bunu koyduk mu tamamdır. :A Gelsin puanlar. :A
s-29fc265b74170071837c6253d00a313ead01f781.webp

bu şekilde iki puan fazla alırsın anca daha fazlada artmaz :))

Hadi ordan cadı bu dediklerine anca @Harunnn60 inanır beni kandıramazsın sende Sertab gibi ses yok tabii kıskandın elemeye çalışıyorsun onu :A

İstanbul şarkısını severdim ama bir anda nefret etmeye başladım nedense. :A

Bir Damla Gözlerimde allstarda iyi sonuçlat almıştı:A

daha çok zamanımız var oylama ne zaman sona eriyorki :) zaten aşağı yukarı bir fikir edindim şarkılar konusunda :) bazıları aşağıda kaldı bazıları yukarıda :) sadece sana yollamaya üşeniyorum :)

hem daha yardımcılarımdan ses seda çıkmadı onlar bir oylarını göndersinde başkan en sonda yollayacak :)

bu şekilde iki puan fazla alırsın anca daha fazlada artmaz :))
yarın yani çarşamba 20:00 sonuçlar açıklanıcak bu gece yolla oylarını :F

ayrıca yarışmacılardan @denizz19 dışında kimse henüz yollamadı atacan gibi final puanı alıcakken -15 yüzünden mahrum kalabilirsiniz en kötüsü normalde elenmeyecekken elenebilirsiniz yarışmacılar daha özenli çabuk olmalılar bence :F:F:F
oylarınız bekleniyor 🙂🙂🙂
@Bully @Harunnn60 @Billy Kane @vadikızı @xemrexxx @Tolstoyevski @EFE UYSAL @GunesinOglu @MayısKralı

yarın yani çarşamba 20:00 sonuçlar açıklanıcak bu gece yolla oylarını :F

ayrıca yarışmacılardan @denizz19 dışında kimse henüz yollamadı atacan gibi final puanı alıcakken -15 yüzünden mahrum kalabilirsiniz en kötüsü normalde elenmeyecekken elenebilirsiniz yarışmacılar daha özenli çabuk olmalılar bence :F:F:F
oylarınız bekleniyor 🙂🙂🙂
@Bully @Harunnn60 @Billy Kane @vadikızı @xemrexxx @Tolstoyevski @EFE UYSAL @GunesinOglu @MayısKralı
Foruma akşamları dışında giremiyorum artık dün yollayacaktım ama internetim gitmişti bu gece yollarım çatlama. :A