Benim Albümüm 4.hafta Oylama Başladı

Konuyu yeni okudum da @destere nin gazabı vurmuş resmen şarkıları. :A Ama dediği kadar değildir herhalde diye düşünmekteyim. :A Henüz dinleyemedim. Umarım yarın yetiştiririm. Yine son dakika gelebilir benim oylar. Sınav falan var, zaman olmuyor. :D

arada iki üç tane iyi şarkı var ama öyle ahım şahım bişey yok :)
aslında oy göndereceksen şimdi gönder tam zamanı gece şarkıları dinlemek daha keyifli oluyor hatta gündüz karğa sesli dediğin gece izleyince bülbüle dönebiliyor ( tabiki bir tarkan haricinde onu gece gündüz ne zaman izlersen izle hep karğa gibi :) )

Ben de oylarımı kullandım. 4 şarkıyı çok iyi buldum, 3 şarkı iyi sayılırdı, diğerlerini beğenmedim maalesef.

bir tarkanı dinlemedin ?tarkan haricinde hepsini dinledin dimi :) sende haklısın yani çekilecek gibi değil :)

sessiz sakin kafayla dinledim hepsini şimdi oylarımı gönderiyorum @Çiğdem- e :) vatana millete hayırlı uğurlu olsun :)

@Forumdash oy göndermeyi unutmayasın yarın gündüz girmiyorsun fırsat bu fırsat işte :))

Bugün oy vermesem yarın uyanınca oy versem @Çiğdem- meydan dayağı atar mı (b) Kafamda deli sorular :A
atarmı atar:)
şimdi dinle şimdi:) gerçekten gece süper oluyor ben mesela şimdi dinledim daha önce kötü dediğim bir iki şarkıcı hakkımda fikrim değişti bayağı güzel geliyordu sesleri :)

sessiz sakin kafayla dinledim hepsini şimdi oylarımı gönderiyorum @Çiğdem- e :) vatana millete hayırlı uğurlu olsun :)

@Forumdash oy göndermeyi unutmayasın yarın gündüz girmiyorsun fırsat bu fırsat işte :))

atarmı atar:)
şimdi dinle şimdi:) gerçekten gece süper oluyor ben mesela şimdi dinledim daha önce kötü dediğim bir iki şarkıcı hakkımda fikrim değişti bayağı güzel geliyordu sesleri :)
Kimler güzel geldi mesela Tarkan? :A Oylara etki etmemek için spoiler içinde yazabilirsin okumam ben :A

Kimler güzel geldi mesela Tarkan? :A Oylara etki etmemek için spoiler içinde yazabilirsin okumam ben :A

@Bully i umutlandırmayalım boşuna:) onun şansı yok o doğuştan kaybetmiş :)

eminim şimdi çok zoruna gidiyordur habire tarkozu yerin dibine batırıyorum cevap verecek veremiyorda :)) yazık valla üzülüyorum onun durumuna :) zamanında kim dedi git tarkanı seç gül gibi kızlar şarkı söylüyor onlardan seçseydi ya :))

@Bully i umutlandırmayalım boşuna:) onun şansı yok o doğuştan kaybetmiş :)

eminim şimdi çok zoruna gidiyordur habire tarkozu yerin dibine batırıyorum cevap verecek veremiyorda :)) yazık valla üzülüyorum onun durumuna :) zamanında kim dedi git tarkanı seç gül gibi kızlar şarkı söylüyor onlardan seçseydi ya :))
Senin neden gece izlediğin anlaşıldı :A Bak @Çiğdem- görüyormusun gece gece ne emellerle izleyip hülyalara dalıyor pis herif :A Bense tamamen sanatsal bir çizgide değerlendiyorum :A

Aha @Bully de geldi ayvayı yedi @destere :A Süpermoderatörden gece linci :A

Senin neden gece izlediğin anlaşıldı :A Bak @Çiğdem- görüyormusun gece gece ne emellerle izleyip hülyalara dalıyor pis herif :A Bense tamamen sanatsal bir çizgide değerlendiyorum :A
bende tamamen olayın sanat boyutunu şapıyorum :) yalnız elbiseler kızların sanatını bozuyor daha çok doğal takılan kızlar dikkatimi çekiyor :) böyle üstüne insan yapımı ıvır zıvır yapay paçavralar almamış kızların sanatı ilgimi çekiyor :)

bende tamamen olayın sanat boyutunu şapıyorum :) yalnız elbiseler kızların sanatını bozuyor daha çok doğal takılan kızlar dikkatimi çekiyor :) böyle üstüne insan yapımı ıvır zıvır yapay paçavralar almamış kızların sanatı ilgimi çekiyor :)
Senin arayış başka o zaman bu saatte bu şarkıları dinlemek zorunda değilsin şimdi beni konuşturma :A :A Bu arada klipsiz şarkılardan ben de rahatsızım :A

@Bully sen gidip rahat rahat uyuyabilirsin :) bu ikinci izleyişimde tarkan bayağı güzel söylüyordu hatta oğlanın tipinden etkilenmeemk için tarkanın şarkısını dinlerken görüntü olarak selena gomezin resimlerine bakıyordum epey bir etkili oldu puanım üstünde :))

Senin arayış başka o zaman bu saatte bu şarkıları dinlemek zorunda değilsin şimdi beni konuşturma :A :A Bu arada klipsiz şarkılardan ben de rahatsızım :A
sonunda doğruları söyledin işte:) özellikle kızların klipsiz şarkı söylemesi resmen izleyicilere hakaret :)

Aha @Bully de geldi ayvayı yedi @destere :A Süpermoderatörden gece linci :A

@Bully sen gidip rahat rahat uyuyabilirsin :) bu ikinci izleyişimde tarkan bayağı güzel söylüyordu hatta oğlanın tipinden etkilenmeemk için tarkanın şarkısını dinlerken görüntü olarak selena gomezin resimlerine bakıyordum epey bir etkili oldu puanım üstünde :))

sonunda doğruları söyledin işte:) özellikle kızların klipsiz şarkı söylemesi resmen izleyicilere hakaret :)
@Doğu tam o dediğin linci gerçekleştirecektim ki destere durumu kurtardı :A

Ama kendini kurtarmak için yalan mı söyledi onu yarın akşam sonuçlarda göreceğiz. :)

Bu ülkenin megastar'ını, yabancılara Türkçe'yi sevdiren adam gibi adamı kimseye yedirmeyiz. :)

Bullymünati sadece mesajları okuyor ve kaydediyor inşallah tez vakitte hıncını @destere'yi postalayarak alır :A @Bully

hanı koçlar toslamadan önce geri geri geri çekilir ya sonra insan lafa dalmışken aniden darbeyi indirirler darbenin nasıl geldiğini anlamazsın :) @Bully şu anda darbenin şiddetini arttırmak için geri geri çekilip hız alıyor :))

tam yaklaştığında farkına varıp yana kaçabilsem karambolden sen darbeyi yersin harika olur :))

Ama kendini kurtarmak için yalan mı söyledi onu yarın akşam sonuçlarda göreceğiz. :)

Bu ülkenin megastar'ını, yabancılara Türkçe'yi sevdiren adam gibi adamı kimseye yedirmeyiz. :)
yani geçen haftayla aynı puanın bir altı :) ama geçen hafta biri elendiği için yani en ufak kötü niyet arama :) standart bir şekilde puan almaya devam ediyor tarkoz :)

Aynen hatta bir video vardı yabancılara soruyorlar Türkiye hakkında ne biliyorsunuz diye orda verilen cevaplarda genellikle 1- Atatürk 2- Galatasaray (zaten kötü durumdayız birazcık sıvayalım :A ) 3- Tarkan diyorlar :A Bu kültürel mirası @destere gibi siyonist paralellere yedirmeyiz :A

Aynen hatta bir video vardı yabancılara soruyorlar Türkiye hakkında ne biliyorsunuz diye orda verilen cevaplarda genellikle 1- Atatürk 2- Galatasaray (zaten kötü durumdayız birazcık sıvayalım :A ) 3- Tarkan diyorlar :A Bu kültürel mirası @destere gibi siyonist paralellere yedirmeyiz :A
:F Senin şu terimler bitiriyor beni :A

@destere kaçmış sanırım neyse senin ve @Maskeli Fedai'nin desteğiyle (Gerçi buna güven olmaz :A ) Megastar'ı iyi yerlere taşıyacaz yarışmada hayırlısıyla :A

destere'yi de yarışma bitene kadar postalarız forumdan olmazsa, kendisi şartları zorluyor görevimi kötüye kullanmam için. :A

:F Senin şu terimler bitiriyor beni :A

@destere kaçmış sanırım neyse senin ve @Maskeli Fedai'nin desteğiyle (Gerçi buna güven olmaz :A ) Megastar'ı iyi yerlere taşıyacaz yarışmada hayırlısıyla :A

destere'yi de yarışma bitene kadar postalarız forumdan olmazsa, kendisi şartları zorluyor görevimi kötüye kullanmam için. :A
daha dur daha erken bu saatte nereye kaçıyorum :)) dünyada neler olmuş neler olmamış son dakika haberlerini kurcalıyorum şu an :))
ayrıca tarkanı elemeden forumdan ayrılmak bana haram olsun:) o güzel ve mutlu günler yakındır umarım :))

şu kedinin yaptığına ne denir peki? valla asıl siyonist paralel bu kedi :) o dakikada orada geçerek bize küfretmiş olmuyormu şimdi :)) ne kadar nankör hayvanlar iki saniyelik mutluluğumuzun içine ediyor :))
kedi-resimleri_5.jpg

Son düzenleme:
daha dur daha erken bu saatte nereye kaçıyorum :)) dünyada neler olmuş neler olmamış son dakika haberlerini kurcalıyorum şu an :))
ayrıca tarkanı elemeden forumdan ayrılmak bana haram olsun:) o güzel ve mutlu günler yakındır umarım :))

şu kedinin yaptığına ne denir peki? valla asıl siyonist paralel bu kedi :) o dakikada orada geçerek bize küfretmiş olmuyormu şimdi :)) ne kadar nankör hayvanlar iki saniyelik mutluluğumuzun içine ediyor :))
1416180306_poshlye-kartinki-dlya-vzroslyh-chast-58-54-foto_5.gif
Buraya kayyum atamanın zamanı gelmiş demek ki. :A @Doğu

@Çiğdem- ne düşünüyor bakalım bu kedi hakkında :A Ahan da alıntı yaptım düzeltemezsin. :))

keşke etiketlemeseydin @Çiğdem- i :) bu sefer konuda @xemrexxx yok nasıl olsa kimse hogathayı etiketlemez diyordum rahat takılıyorduk :) bu sefer sen darbeyi vurdun :)
şimdi hogatha gelip kırk türlü soru soracak:) yok niye kediden rahatsız oldun? yok amacın neydi? kedi orda olmasa ne görecektin :)) birde safa yatarlar insanı çatlatırlar :) ne göreceğimiz belli değilmii işte :))
Kız kırk yılın başı bir yarışma programı yapmaya heveslendi o da yayından kalkacak senin yüzünden :F Konunun içine ettin yine. :A

Konu Tarkan'dan siyonist paralel kediye nasıl geldi hayretler içersindeyim. :A

Kız kırk yılın başı bir yarışma programı yapmaya heveslendi o da yayından kalkacak senin yüzünden :F Konunun içine ettin yine. :A

Konu Tarkan'dan siyonist paralel kediye nasıl geldi hayretler içersindeyim. :A

valla yukardaki mesajları takip edersek suyun akışını senle @Doğu nun değiştirdiği bariz bir şekilde ortada :) benim hiç en ufak bir kusurum yok :) tarkan dünyaya nam salmış diyen sen :) sonra hızını alamayıp vayy sen nasıl dünyaca tanınan yumurtaya laf atarsın diyen ve olayı paralele getiren doğu ? :)
benimde kedilere karşı sempatim vardır eskiden beri o yüzden konuyu yumuşatmak stresli ortamı gidermek için sevimli bir kedi resmi koydum :)

şimdi tüm bunlar olurken suçlu siz değilde nasıl ben oluyorum onu anlamadım :))
dünya ne kadar adaletsiz bir yer oldu valla adalet işlemiyor artık masumlar hep eziliyor :)

Buraya kayyum atamanın zamanı gelmiş demek ki. :A @Doğu

@Çiğdem- ne düşünüyor bakalım bu kedi hakkında :A Ahan da alıntı yaptım düzeltemezsin. :))
Vallaha müthiş bir fikir @destere'yi yarışma bitene kadar Miami'de zenci abilerinin yanına sürelim :A Zaten arada sırada çeşitli temaslarda bulunup brifingler verdiği kulağıma geliyor :A Tamamen postalamak için harika bir neden :)

1416180306_poshlye-kartinki-dlya-vzroslyh-chast-58-54-foto_5.gif
Bu kedi yargılanmalıdır. :A Paralelin medya imamı bu kedi zamanında hükümete yakınlığıyla biliniyordu. Elimde belgeler var aha bakın
images.jpg

Dönemin Başbakanı ve Sayın Obama bu rezil sansürden dolayı kendisini kutluyor. :A Büyük oyun çözüldü yazıklar olsun :A

Son düzenleme: