Benim Albümüm 4.hafta Oylama Başladı

hahah harun şimdide senin kafanı yarıyor ayoll maskeli yarı final bile görmedi sen dandik şarkılarla puan aldın diyor :A:A:A
Kabul edin bu işte yönetenlerin popülerlikleri çok çok önemli. :A Polyanacılığı bırakın şimdi, hepiniz biliyorsunuz bunu. :F

Ben bunu hep diyorum zaten. :A

Maskeli, Tarkanla finale bile çıkamadı ama sen. :A Neyse susayım. :A

hahah harun şimdide senin kafanı yarıyor ayoll maskeli yarı final bile görmedi sen dandik şarkılarla puan aldın diyor :A:A:A
Ben o Harun'un kafasını bir yararım görür o :A

Tarkan'la final gördüm mü ben sanki Maskeli iki kez çeyrek final gördü sonuçta belli bir başarı elde etti yani :A

Ben o Harun'un kafasını bir yararım görür o :A

Tarkan'la final gördüm mü ben sanki Maskeli iki kez çeyrek final gördü sonuçta belli bir başarı elde etti yani :A
ayyy şuda var bu forumda yapılan hiçbir şarkı yarışmasını erkek şarkıcı kazanamadı
cengonun yarışmalarında sıla, sezen, hande, rihanna heygidi karadenizde şevval:F

burdada sezen sıla sertab gibi ağır toplar var ama erkeklerden kenanında erken gitmesiyle bir iddalı sen kaldın şimdiden tarkan :F

Yani diyor. :F :F

Ayık mısın önce sen bi. :A
Evet yani diyorum nolmuş? :pala:

8 gündür içmiyorum uzun bir süre de içmeyecem artık spora verecem kendimi. :A

ayyy şuda var bu forumda yapılan hiçbir şarkı yarışmasını erkek şarkıcı kazanamadı
cengonun yarışmalarında sıla, sezen, hande, rihanna heygidi karadenizde şevval:F

burdada sezen sıla sertab gibi ağır toplar var ama erkeklerden kenanında erken gitmesiyle bir iddalı sen kaldın şimdiden tarkan :F
Aynen destek ver bana da şu kadınları eleyip şampiyon olalım bir erkek şampiyon çıkarmak lazım artık :A

Bu yüzden her hafta yalnızca bana tam puan vermelisin :A

Evet yani diyorum nolmuş? :pala:

8 gündür içmiyorum uzun bir süre de içmeyecem artık spora verecem kendimi. :A

Aynen destek ver bana da şu kadınları eleyip şampiyon olalım bir erkek şampiyon çıkarmak lazım artık :A

Bu yüzden her hafta yalnızca bana tam puan vermelisin :A
hahahah tarkanın çeyrek final kabusu var ama bu adam yarı final göremiyor ayoll seninde çeyrekte gitme ihtimalin yüksek maskelinin diline düşersin vlla :F:F:F

hahahah tarkanın çeyrek final kabusu var ama bu adam yarı final göremiyor ayoll seninde çeyrekte gitme ihtimalin yüksek maskelinin diline düşersin vlla :F:F:F
Sıkıntı yok ben her zaman yaptığım gibi kulis yapıp güçlü isimlerden birinin ayağını kaydırırım zamanı gelince. :A

Çiko sen ne zaman sampiyon olacaksın. :A Sende de bu konuda bir uğursuzluk var sanki. :A

Çiko sen ne zaman sampiyon olacaksın. :A Sende de bu konuda bir uğursuzluk var sanki. :A
ayy vlla bende kadın şarkıcı avantajını kullandım burcuyla final gördük ama olmadı işte
:F:F:F

yıldızlar yarısıyorda 2 sezonuda finalde kaybettim sonuncusu 1 puanla :F

yarın yani çarşamba 20:00 sonuçlar açıklanıcak bu gece yolla oylarını :F

ayrıca yarışmacılardan @denizz19 dışında kimse henüz yollamadı atacan gibi final puanı alıcakken -15 yüzünden mahrum kalabilirsiniz en kötüsü normalde elenmeyecekken elenebilirsiniz yarışmacılar daha özenli çabuk olmalılar bence :F:F:F
oylarınız bekleniyor 🙂🙂🙂
@Bully @Harunnn60 @Billy Kane @vadikızı @xemrexxx @Tolstoyevski @EFE UYSAL @GunesinOglu @MayısKralı

canım eve şimdi geldim oylarım geliyor şimdi

Konuyu yeni okudum da @destere nin gazabı vurmuş resmen şarkıları. :A Ama dediği kadar değildir herhalde diye düşünmekteyim. :A Henüz dinleyemedim. Umarım yarın yetiştiririm. Yine son dakika gelebilir benim oylar. Sınav falan var, zaman olmuyor. :D

Oylarımı kullandım. Yıldız sıralamamda tekrar yükseldi. Gülşen albümde ki en sevdiğim şarkıyla gelmiş. Sıla ve Mabel'i beğenmedim bu hafta :(

Ben de oylarımı kullandım. 4 şarkıyı çok iyi buldum, 3 şarkı iyi sayılırdı, diğerlerini beğenmedim maalesef.