Kabul edin bu işte yönetenlerin popülerlikleri çok çok önemli. Polyanacılığı bırakın şimdi, hepiniz biliyorsunuz bunu.hahah harun şimdide senin kafanı yarıyor ayoll maskeli yarı final bile görmedi sen dandik şarkılarla puan aldın diyor
Kabul edin bu işte yönetenlerin popülerlikleri çok çok önemli. Polyanacılığı bırakın şimdi, hepiniz biliyorsunuz bunu.hahah harun şimdide senin kafanı yarıyor ayoll maskeli yarı final bile görmedi sen dandik şarkılarla puan aldın diyor
Ben bunu hep diyorum zaten.
Maskeli, Tarkanla finale bile çıkamadı ama sen. Neyse susayım.
Ben o Harun'un kafasını bir yararım görür ohahah harun şimdide senin kafanı yarıyor ayoll maskeli yarı final bile görmedi sen dandik şarkılarla puan aldın diyor
Yani diyor.Ben o Harun'un kafasını bir yararım görür o
Tarkan'la final gördüm mü ben sanki Maskeli iki kez çeyrek final gördü sonuçta belli bir başarı elde etti yani
ayyy şuda var bu forumda yapılan hiçbir şarkı yarışmasını erkek şarkıcı kazanamadıBen o Harun'un kafasını bir yararım görür o
Tarkan'la final gördüm mü ben sanki Maskeli iki kez çeyrek final gördü sonuçta belli bir başarı elde etti yani
Evet yani diyorum nolmuş?Yani diyor.
Ayık mısın önce sen bi.
Aynen destek ver bana da şu kadınları eleyip şampiyon olalım bir erkek şampiyon çıkarmak lazım artıkayyy şuda var bu forumda yapılan hiçbir şarkı yarışmasını erkek şarkıcı kazanamadı
cengonun yarışmalarında sıla, sezen, hande, rihanna heygidi karadenizde şevval
burdada sezen sıla sertab gibi ağır toplar var ama erkeklerden kenanında erken gitmesiyle bir iddalı sen kaldın şimdiden tarkan
hahahah tarkanın çeyrek final kabusu var ama bu adam yarı final göremiyor ayoll seninde çeyrekte gitme ihtimalin yüksek maskelinin diline düşersin vllaEvet yani diyorum nolmuş?
8 gündür içmiyorum uzun bir süre de içmeyecem artık spora verecem kendimi.
Aynen destek ver bana da şu kadınları eleyip şampiyon olalım bir erkek şampiyon çıkarmak lazım artık
Bu yüzden her hafta yalnızca bana tam puan vermelisin
Sıkıntı yok ben her zaman yaptığım gibi kulis yapıp güçlü isimlerden birinin ayağını kaydırırım zamanı gelince.hahahah tarkanın çeyrek final kabusu var ama bu adam yarı final göremiyor ayoll seninde çeyrekte gitme ihtimalin yüksek maskelinin diline düşersin vlla
Çiko sen ne zaman sampiyon olacaksın. Sende de bu konuda bir uğursuzluk var sanki.ayyy şuda var bu forumda yapılan hiçbir şarkı yarışmasını erkek şarkıcı kazanamadı
cengonun yarışmalarında sıla, sezen, hande, rihanna heygidi karadenizde şevval
burdada sezen sıla sertab gibi ağır toplar var ama erkeklerden kenanında erken gitmesiyle bir iddalı sen kaldın şimdiden tarkan
ayy vlla bende kadın şarkıcı avantajını kullandım burcuyla final gördük ama olmadı işteÇiko sen ne zaman sampiyon olacaksın. Sende de bu konuda bir uğursuzluk var sanki.
Yıldızlar yarışıyor all star birinciliğini almak yakışır aslında umarım all star şampiyonu olursunayy vlla bende kadın şarkıcı avantajını kullandım burcuyla final gördük ama olmadı işte
yıldızlar yarısıyorda 2 sezonuda finalde kaybettim sonuncusu 1 puanla
yarın yani çarşamba 20:00 sonuçlar açıklanıcak bu gece yolla oylarını
ayrıca yarışmacılardan @denizz19 dışında kimse henüz yollamadı atacan gibi final puanı alıcakken -15 yüzünden mahrum kalabilirsiniz en kötüsü normalde elenmeyecekken elenebilirsiniz yarışmacılar daha özenli çabuk olmalılar bence
oylarınız bekleniyor 🙂🙂🙂
@Bully @Harunnn60 @Billy Kane @vadikızı @xemrexxx @Tolstoyevski @EFE UYSAL @GunesinOglu @MayısKralı
Ben son gün yollarım Karar vermek öyle kolay değil Bugün baktığınız zaman bir cüri kolay yetişmiyor
hele gününü kaçırda ozaman görürsün senBen son gün yollarım Karar vermek öyle kolay değil Bugün baktığınız zaman bir cüri kolay yetişmiyor
Öyle bir gaflette bulunmam söz konusu bile olamazhele gününü kaçırda ozaman görürsün sen