hahah seninki geldi @Bully gözlerin yollarda kalmıştıtarkoza iki puandan fazlası haram zaten ) ben daha şarkıya bakmadımda eminim kötüdür
hahah seninki geldi @Bully gözlerin yollarda kalmıştıtarkoza iki puandan fazlası haram zaten ) ben daha şarkıya bakmadımda eminim kötüdür
O kadar gömermiyim bilmiyorum da orta sıralarda anca yer alabilirler gibi duruyor.
Haydi hayırlısı bakacağız artık.geçen hafta bayağı yıprattık bu hafta şutlarız yarışmadan inşallah )
Harun'la sen mesaj yazıp siliyor olabilirsiniz ama bende geri vites olmaz.demekki doğru söylüyormuşum o günde sana demiştim @Harunnn60 la @Bully sen yokken dedikodu yapıp siliyorlar demiştim inanmamıştın ama bugün kendi gözlerinle gördün ) demekki neymiş hayatta ben yalan söylemem bana güvenmen lazımmış
bak mesela şimdi sen söyledin ben hemen sana inandım hiç böle ikircikte bile kalmadım ) ama sende netlik yoktu o gün )
bu haftaki şarkım kolay değil ki @destere @Çiğdem- @mrt-06 @denizz19 @Doğu @OzaN @EnveR @Bully @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Forumdash @Yiğitt @MayısKralı @Tolstoyevski @DarkLeqenD @GunesinOglu @Titanium @yigit_00 @MEnes @yatutarsa @Tzira @tolgab @Felon @turkuazz @Maskeli Fedai @soo @eskici
yüksek tempolu şarkı nasıl oluyor senin toton ka yüksek olamaz yıldız teyze .ss neyse çikinellanın profiline bak oraları hep pisledimyıldız teyze yine düşük tempolu bir şarkıyla gelmiş teyzeyi eleteceksin bu gidişle emre
Harun'la sen mesaj yazıp siliyor olabilirsiniz ama bende geri vites olmaz.
@Çiğdem- aynen ya ne güzel 2-3 gün kafa dinlediydik konu ne kadar huzurluydu, geldi her şeyi mahvetti yine.
Bence hiç gerek yoktu huzuru tercih ederim ben. )İşte konu durgun mu gelsin @destere gelsin aksiyon.
hahah aa gerçekten @Harunnn60 baya şüpheli durumdasın şuan artık damgalısın bu konulardademekki doğru söylüyormuşum o günde sana demiştim @Harunnn60 la @Bully sen yokken dedikodu yapıp siliyorlar demiştim inanmamıştın ama bugün kendi gözlerinle gördün ) demekki neymiş hayatta ben yalan söylemem bana güvenmen lazımmış
bak mesela şimdi sen söyledin ben hemen sana inandım hiç böle ikircikte bile kalmadım ) ama sende netlik yoktu o gün )
yüksek tempolu şarkı nasıl oluyor senin toton ka yüksek olamaz yıldız teyze .ss neyse çikinellanın profiline bak oraları hep pisledim
@Harunnn60'ı yakalamış zaten ondan da her şey beklenir senin gibi tehlikeli birisi.@Çiğdem- sizi mesaj silerken suçüstü yakalamış artık bu saatten sonra dediklerini dikkate almayacaktır ) yani tamam kız saftır oda güzelliğinden kaynaklı bir saflık ama yani gördüğünede inanmamazlık edecek kadarda şey değil yani )
zaten birazdan kaybolurum merak etme bu haftada rahatsın ama önümüzdeki cuma gününden itibaren online sürem muhteşem bir şekilde artış yaşayacak! bu bir haftayı iyi değerlendir dinlen huzura er )Bence hiç gerek yoktu huzuru tercih ederim ben. )
gotham muhteşem bir bölümdü cnm luciferle gothama henüz yorum yapamadım ama ikisinide izledim çok güzel bölümler özellikle gothamda penguene bayılıcaksın ilk izlicen dizi olsunzaten birazdan kaybolurum merak etme bu haftada rahatsın ama önümüzdeki cuma gününden itibaren online sürem muhteşem bir şekilde artış yaşayacak! bu bir haftayı iyi değerlendir dinlen huzura er )
o gün @Çiğdem- e beni karalerken birbirinize arka çıkıyordunuz @Harunnn60 la ) bugün adamcaz suçüstü yakalanınca hemen tekmeyi bastın ) iyi gün dostusun işte hep derim @Çiğdem- @Bully e güvenme ummadığın bir anda seni satar böyle )@Harunnn60'ı yakalamış zaten ondan da her şey beklenir senin gibi tehlikeli birisi.
Ama ben tertemizim bu konuda beni kimse yakalayamaz. )
hahahha ooo senide fena yakaladı @Bullyo gün @Çiğdem- e beni karalerken birbirinize arka çıkıyordunuz @Harunnn60 la ) bugün adamcaz suçüstü yakalanınca hemen tekmeyi bastın ) iyi gün dostusun işte hep derim @Çiğdem- @Bully e güvenme ummadığın bir anda seni satar böyle )
hahahha ooo senide fena yakaladı @Bully
Ben zaten genel olarak pek sarı saç taraftarı değilim. Siyah saç, mavi göz, beyaz ten kombosu favorimdir.