Benim Albümüm 4.hafta Oylama Başladı

demekki doğru söylüyormuşum o günde sana demiştim @Harunnn60 la @Bully sen yokken dedikodu yapıp siliyorlar demiştim inanmamıştın ama bugün kendi gözlerinle gördün :)) demekki neymiş hayatta ben yalan söylemem bana güvenmen lazımmış :)

bak mesela şimdi sen söyledin ben hemen sana inandım hiç böle ikircikte bile kalmadım :)) ama sende netlik yoktu o gün :))
Harun'la sen mesaj yazıp siliyor olabilirsiniz ama bende geri vites olmaz. :A

@Çiğdem- aynen ya ne güzel 2-3 gün kafa dinlediydik konu ne kadar huzurluydu, geldi her şeyi mahvetti yine. :)

Harun'la sen mesaj yazıp siliyor olabilirsiniz ama bende geri vites olmaz. :A

@Çiğdem- aynen ya ne güzel 2-3 gün kafa dinlediydik konu ne kadar huzurluydu, geldi her şeyi mahvetti yine. :)

@Çiğdem- sizi mesaj silerken suçüstü yakalamış artık bu saatten sonra dediklerini dikkate almayacaktır :)) yani tamam kız saftır oda güzelliğinden kaynaklı bir saflık :) ama yani gördüğünede inanmamazlık edecek kadarda şey değil yani :))

demekki doğru söylüyormuşum o günde sana demiştim @Harunnn60 la @Bully sen yokken dedikodu yapıp siliyorlar demiştim inanmamıştın ama bugün kendi gözlerinle gördün :)) demekki neymiş hayatta ben yalan söylemem bana güvenmen lazımmış :)

bak mesela şimdi sen söyledin ben hemen sana inandım hiç böle ikircikte bile kalmadım :)) ama sende netlik yoktu o gün :))
hahah aa gerçekten @Harunnn60 baya şüpheli durumdasın şuan artık damgalısın bu konularda :A:A:A

@Çiğdem- sizi mesaj silerken suçüstü yakalamış artık bu saatten sonra dediklerini dikkate almayacaktır :)) yani tamam kız saftır oda güzelliğinden kaynaklı bir saflık :) ama yani gördüğünede inanmamazlık edecek kadarda şey değil yani :))
@Harunnn60'ı yakalamış zaten ondan da her şey beklenir senin gibi tehlikeli birisi. :)

Ama ben tertemizim bu konuda beni kimse yakalayamaz. :))

Bence hiç gerek yoktu huzuru tercih ederim ben. :))
zaten birazdan kaybolurum merak etme :) bu haftada rahatsın ama önümüzdeki cuma gününden itibaren online sürem muhteşem bir şekilde artış yaşayacak! bu bir haftayı iyi değerlendir dinlen huzura er :))

zaten birazdan kaybolurum merak etme :) bu haftada rahatsın ama önümüzdeki cuma gününden itibaren online sürem muhteşem bir şekilde artış yaşayacak! bu bir haftayı iyi değerlendir dinlen huzura er :))
gotham muhteşem bir bölümdü cnm luciferle gothama henüz yorum yapamadım ama ikisinide izledim çok güzel bölümler özellikle gothamda penguene bayılıcaksın ilk izlicen dizi olsun
:F:F:F

hahahha ooo senide fena yakaladı @Bully :A:A:A

araki @Bully i bulasın?:) suçluluk psikolojisiyle kendi içine kapandı arkadaşımız boşuna çağırıyorsun :)

Ben zaten genel olarak pek sarı saç taraftarı değilim. Siyah saç, mavi göz, beyaz ten kombosu favorimdir. :A:A

@Harunnn60 un katy perry i tarif etmişsin nerdeyse :)) ama lady gaga çakmamış durumu :))
Katy-Perry-Makeup.jpg