O gülücük yanlışlıkla oldu.Bu haftaki şarkımız Sıla'nın kendisine yazdığı ve pencerenin ardındaki ben olarak nitelendirdiği şarkısı 'CAM' olacak.
@Bully @mrt-06 @MayısKralı @Tolstoyevski @Harunnn60 @Billy Kane @EFE UYSAL @vadikızı @GunesinOglu @xemrexxx @destere @Doğu @Titanium @OzaN @EnveR @yigit_00 @Yiğitt @Aserat @MEnes @yatutarsa @Forumdash @Tzira @tolgab @DarkLeqenD @Felon @turkuazz @Maskeli Fedai @eskici @soo @Çiğdem-
Tahmin etmiştim Dedim bu deli niye kendi kendine sırıtıyor pişmiş kelle gibiO gülücük yanlışlıkla oldu.
Bugün baya güldürdün otomatiğe bağladım.Tahmin etmiştim Dedim bu deli niye kendi kendine sırıtıyor pişmiş kelle gibi
Seni güldürmek benim için çok önemli çünkü sen benim değerlimsin.Bugün baya güldürdün otomatiğe bağladım.
Biliyorum herkesin içinde ilan etmen gerekmiyordu.Seni güldürmek benim için çok önemli çünkü sen benim değerlimsin.
Sokağın başına gelBiliyorum herkesin içinde ilan etmen gerekmiyordu.
Şapşik saçmalamayı keselim yeter.Annemden izin alıp geliyorum.
aaa çok güzel bir şarkıdır yanılmıyorsam kasetin 1.şarkısı buydu kaseti başa sarar sarar dinlerdimBu hafta tempoyu arttırıyoruz ve herkesi "AŞK"a davet ediyoruz.
Seni gördüm göreli, ateşine düştüm düşeli, gün doğdu sabahlarıma...
@Bully @mrt-06 @denizz19 @MayısKralı @Tolstoyevski @Harunnn60 @Billy Kane @EFE UYSAL @vadikızı @GunesinOglu @xemrexxx @destere @Doğu @Titanium @OzaN @EnveR @yigit_00 @Yiğitt @Aserat @MEnes @yatutarsa @Forumdash @Tzira @tolgab @DarkLeqenD @Felon @turkuazz @Maskeli Fedai @eskici @soo @Çiğdem-
Bence değişir şarkımız bağımlılık yapıyor çünkü bir süre sonra, birkaç kez dinle seveceğini düşünüyorum.@Bully , @MayısKralı
Şarkıları dinledim de çok da yüksek puan verebilirim gibi durmuyor sanki. Diğer şarkıları bir görelim bakalım belki fikrim değişebilir.
2 kez 1 verdik de noldu elenmedin gittin bir türlü neyse bu hafta da eleyemezsek öteki hafta ikili elemede kesin eleriz Pink'i Bakalım üçüncü 1 puanını alacak mısın benden önümüzdeki haftaBu hafta yine neşe verici olmayan bir yapımla geliyoruz: Elveda Mavigökyüzü!
Elveda Mavi Gökyüzü
Gördünüz mü korkmuş insanları
Duydunuz mu düşen bombaları
Hiç merak ettiniz mi
Neden sığınaklara kaçıştığımızı
Cesur yeni bir dünya için
Verilen sözün
Tutulmadığı ortaya çıktığında,
Açık mavi gökyüzünün altında
Aaaaaaaaaaah
Gördünüz mü korkmuş insanları
Duydunuz mu düşen bombaları
Alevlerin hepsi çoktan yok oldu
Fakat acı kolay geçmiyor
Elveda mavi gökyüzü
Elveda mavi gökyüzü
Elveda
@mrt-06 @denizz19 @MayısKralı @Tolstoyevski @Harunnn60 @Billy Kane @EFE UYSAL @vadikızı @GunesinOglu @xemrexxx @destere @Doğu @Titanium @OzaN @EnveR @yigit_00 @Yiğitt @Aserat @MEnes @yatutarsa @Forumdash @Tzira @tolgab @DarkLeqenD @Felon @turkuazz @Maskeli Fedai @soo @Çiğdem-
Ve dinlemeye gerek duymaksızın 1 vereceğine şüphe olmayan @eskici ve @Bully ""
Evet kasetin 1. şarkısı ve çok güzeldir dediğin gibi, tam puanını bekleriz.aaa çok güzel bir şarkıdır yanılmıyorsam kasetin 1.şarkısı buydu kaseti başa sarar sarar dinlerdim
yalnız racap süresi yok bildir onuda @Bully
her hafta veriyoruz zaten tam puanBence değişir şarkımız bağımlılık yapıyor çünkü bir süre sonra, birkaç kez dinle seveceğini düşünüyorum.
2 kez 1 verdik de noldu elenmedin gittin bir türlü neyse bu hafta da eleyemezsek öteki hafta ikili elemede kesin eleriz Pink'i Bakalım üçüncü 1 puanını alacak mısın benden önümüzdeki hafta
Evet kasetin 1. şarkısı ve çok güzeldir dediğin gibi, tam puanını bekleriz.
Bildirdim.
Hayır sadece Yandım'a tam vermiştin Her Nerdeysen ve Verme şarkılarına tam vermemiştin.her hafta veriyoruz zaten tam puan
aa onlarada tam versem her şarkısına tam vermiş olucaktım orasının ölçüsünü ayarladım benHayır sadece Yandım'a tam vermiştin Her Nerdeysen ve Verme şarkılarına tam vermemiştin.
Bence değişir şarkımız bağımlılık yapıyor çünkü bir süre sonra, birkaç kez dinle seveceğini düşünüyorum.
2 kez 1 verdik de noldu elenmedin gittin bir türlü neyse bu hafta da eleyemezsek öteki hafta ikili elemede kesin eleriz Pink'i Bakalım üçüncü 1 puanını alacak mısın benden önümüzdeki hafta
Evet kasetin 1. şarkısı ve çok güzeldir dediğin gibi, tam puanını bekleriz.
Bildirdim.
Bundan sonra full tam puanlar gelecek yani senden ne güzel.aa onlarada tam versem her şarkısına tam vermiş olucaktım orasının ölçüsünü ayarladım ben
Hımm sen elenene kadar şarkılarını beğenmeye çalışalım o halde.Elensem bile bunun jürilik kısmı da var