Benim Albümüm 4.hafta Oylama Başladı

@Bully , @MayısKralı
Şarkıları dinledim de çok da yüksek puan verebilirim gibi durmuyor sanki. :A Diğer şarkıları bir görelim bakalım belki fikrim değişebilir. :A

Bu hafta yine neşe verici olmayan bir yapımla geliyoruz: Elveda Mavigökyüzü!

Elveda Mavi Gökyüzü
Gördünüz mü korkmuş insanları
Duydunuz mu düşen bombaları
Hiç merak ettiniz mi
Neden sığınaklara kaçıştığımızı
Cesur yeni bir dünya için
Verilen sözün
Tutulmadığı ortaya çıktığında,
Açık mavi gökyüzünün altında
Aaaaaaaaaaah
Alevlerin hepsi çoktan yok oldu
Fakat acı kolay geçmiyor
Elveda mavi gökyüzü
Elveda mavi gökyüzü
Elveda

@mrt-06 @denizz19 @MayısKralı @Tolstoyevski @Harunnn60 @Billy Kane @EFE UYSAL @vadikızı @GunesinOglu @xemrexxx @destere @Doğu @Titanium @OzaN @EnveR @yigit_00 @Yiğitt @Aserat @MEnes @yatutarsa @Forumdash @Tzira @tolgab @DarkLeqenD @Felon @turkuazz @Maskeli Fedai @soo @Çiğdem-
Ve dinlemeye gerek duymaksızın 1 vereceğine şüphe olmayan @eskici ve @Bully ":A"

aaa çok güzel bir şarkıdır yanılmıyorsam kasetin 1.şarkısı buydu kaseti başa sarar sarar dinlerdim:Z:Z:Z

yalnız racap süresi yok bildir onuda @Bully :F:F:F

@Bully , @MayısKralı
Şarkıları dinledim de çok da yüksek puan verebilirim gibi durmuyor sanki. :A Diğer şarkıları bir görelim bakalım belki fikrim değişebilir. :A
Bence değişir şarkımız bağımlılık yapıyor çünkü bir süre sonra, birkaç kez dinle seveceğini düşünüyorum. :A

Bu hafta yine neşe verici olmayan bir yapımla geliyoruz: Elveda Mavigökyüzü!

Elveda Mavi Gökyüzü
Hiç merak ettiniz mi
Neden sığınaklara kaçıştığımızı
Cesur yeni bir dünya için
Verilen sözün
Tutulmadığı ortaya çıktığında,
Açık mavi gökyüzünün altında
Aaaaaaaaaaah
Alevlerin hepsi çoktan yok oldu
Fakat acı kolay geçmiyor
Elveda mavi gökyüzü
Elveda mavi gökyüzü
Elveda

@mrt-06 @denizz19 @MayısKralı @Tolstoyevski @Harunnn60 @Billy Kane @EFE UYSAL @vadikızı @GunesinOglu @xemrexxx @destere @Doğu @Titanium @OzaN @EnveR @yigit_00 @Yiğitt @Aserat @MEnes @yatutarsa @Forumdash @Tzira @tolgab @DarkLeqenD @Felon @turkuazz @Maskeli Fedai @soo @Çiğdem-
Ve dinlemeye gerek duymaksızın 1 vereceğine şüphe olmayan @eskici ve @Bully ":A"
2 kez 1 verdik de noldu elenmedin gittin bir türlü neyse bu hafta da eleyemezsek öteki hafta ikili elemede kesin eleriz Pink'i :A Bakalım üçüncü 1 puanını alacak mısın benden önümüzdeki hafta :A

aaa çok güzel bir şarkıdır yanılmıyorsam kasetin 1.şarkısı buydu kaseti başa sarar sarar dinlerdim:Z:Z:Z

yalnız racap süresi yok bildir onuda @Bully :F:F:F
Evet kasetin 1. şarkısı ve çok güzeldir dediğin gibi, tam puanını bekleriz. :A

Bildirdim. :A

Bence değişir şarkımız bağımlılık yapıyor çünkü bir süre sonra, birkaç kez dinle seveceğini düşünüyorum. :A

2 kez 1 verdik de noldu elenmedin gittin bir türlü neyse bu hafta da eleyemezsek öteki hafta ikili elemede kesin eleriz Pink'i :A Bakalım üçüncü 1 puanını alacak mısın benden önümüzdeki hafta :A

her hafta veriyoruz zaten tam puan :A:A:A

Elensem bile bunun jürilik kısmı da var
:A