Benim Albümüm 4.hafta Oylama Başladı

Bu haftada final puanı alırım diye düşünüyorum Gök Nerede'de Sarışın ve Bir Hadise Var kadar iyi bence. :X

Şarkımı dinlemeden hüküm verme. :A Klip çıksın bu şarkıda çok hit olacak. :A
Dinledim ki zaten geçende recap seçer misin demiştin ya bu şarkı için ne unutkan şeysin :A

Şarkı hit olabilir sonradan ama bu haftaki düşüşün kaçınılmaz olacak :A

Bu sefer de tersten birinci olacak gibi gözüküyorsun bence albümdeki en zayıf şarkılardan. :D
Keşke yazmasaydın bu mesajı, şimdi Gel şarkısını falan koyar bu hafta. :F Gerçi daha iyi olur, gelecek hafta ikili eleme olacak böylece Mabel ilk şutlanacak kişi olur. :A

Keşke yazmasaydın bu mesajı, şimdi Gel şarkısını falan koyar bu hafta. :F Gerçi daha iyi olur, gelecek hafta ikili eleme olacak böylece Mabel ilk şutlanacak kişi olur. :A
Bu sefer de tersten birinci olacak gibi gözüküyorsun bence albümdeki en zayıf şarkılardan. :D

Albümün en zayıf şarkısı olsa niye albümün ismi Gök Nerede. :D

Ayrıca @Bully Gel şarkısı ikili elemelerde olacak. :X

Sözleride güzel. :D
Gök Nerede ile final puanı alacam diyorsun öyle saçma bi yoruma cevap vermesem içim rahat etmezdi. :A
aaaa @MayısKralı @OzaN seni eledi @Bully ilk 3 hafta seni final puanında geçti baya baya çocuğun başarısını çekemeyip kıskanmışsınız :A:A:A

bu arada @MayısKralı elediğin 4 şarkı Fena Halde Bela-Vals-Dört Duvar-Adını Sen Koy

@xemrexxx racap sürenide bana bildir :F:F:F

aaaa @MayısKralı @OzaN seni eledi @Bully ilk 3 hafta seni final puanında geçti baya baya çocuğun başarısını çekemeyip kıskanmışsınız :A:A:A

bu arada @MayısKralı elediğin 4 şarkı Fena Halde Bela-Vals-Dört Duvar-Adını Sen Koy

@xemrexxx racap sürenide bana bildir :F:F:F
Ne kıskanacam ya gerçekleri söylüyorum sadece adam Gök Nerede şarkısıyla final puanı alacağını iddia etmiş cevap vermesem içimde kalırdı. :A

Bu hafta elenmezse 6.haftada elenecek kaçarı yok. :A

Ne kıskanacam ya gerçekleri söylüyorum sadece adam Gök Nerede şarkısıyla final puanı alacağını iddia etmiş cevap vermesem içimde kalırdı. :A

Bu hafta elenmezse 6.haftada elenecek kaçarı yok. :A

Sanki sen 6. Haftada elenmeyip şampiyonluğa gideceksin. :A Dikkat et 5. haftada ikililerde gitme. :F

Doğru söyüyorsun @Çiğdem- başarım kıskanılıyor. :A :A