Benim Albümüm 3.Hafta Oylama Başladı

Neyse artık sağlık olsun diyelim

İşte @destere her hafta böyle algı operasyonu yapıyor Tarkan aleyhine, halk da ona inat Tarkan'a destek çıkıp birinci yapıyor.

Gerçi sen zaten kaliteden anlıyorsun bu hafta da bekliyoruz güzel puanlarını.
bak yukarda tarkanı övmüşüm o mesajı niye görmüyorsun hep art niyet bunlar bu hafta şarkı fena değil klip berbat ordan kıracağım 11 puan

Milli irade her hafta @destere'yi üzüyor
İnşallah bakicez artık

kenan doğuşta milli iradeyi çok sevmiştim
) milli irade bir kaç hafta bizi üzsede sonunda doğru yolu buluyor
)

bak yukarda tarkanı övmüşüm o mesajı niye görmüyorsun hep art niyet bunlar bu hafta şarkı fena değil klip berbat ordan kıracağım 11 puan
Başta rezalet demiştin senin övdüğünü görmeden yapmıştım o yorumu, öveceğini bilsem yapmazdım.

Sen de klibi izleme arkadaş sadece sesi dinle.

Başta rezalet demiştin senin övdüğünü görmeden yapmıştım o yorumu, öveceğini bilsem yapmazdım.

Sen de klibi izleme arkadaş sadece sesi dinle.

tarakn gözükmeyecek gibi değilki uzak çekimde değil vatandaş tüm ekranı kaplamış
) kaçış yok yani aslında klibi izlerken beren saat resmine baksam belki yükselirdi puan
) neyse bu hafta gitti haftaya taktik değiştireyim

@destere o değilde Çiko'yu da uykusuz bıraktın.
Kız her an tetikte.
biz geceyarılarına kadar @Çiğdem- e oy vermek için mesai yapıyoruz bizede yazık değilmi
o da beklesin biraz
)

@Çiğdem- ekrana yapışıyormuş klibi izlerken.

atiyenin ses tonu çok hoş ama şarkıları kötü
bu kıza biri güzel şarkılar verse keşke zaten alman kırmasıymış böyle melezlerin sesi daha seksi geliyor
)

Arkadaş gece gece yine iyi güldürdünüz. Şuradaki geyik uykumu alıp götürüyor resmen

atiyenin ses tonu çok hoş ama şarkıları kötü
bu kıza biri güzel şarkılar verse keşke zaten alman kırmasıymış böyle melezlerin sesi daha seksi geliyor
)
hadi yatıyorum ben cnm başkan olarak konum sana emanet klimse sunucularımı falan çalmasın dikkat et

Arkadaş gece gece yine iyi güldürdünüz. Şuradaki geyik uykumu alıp götürüyor resmen
Geçen hafta klip yoktu 2 puan verdi, bu hafta şarkıyı beğendi ama klip var bu ne şanssızlıktır arkadaş.
hadi yatıyorum ben cnm başkan olarak konum sana emanet klimse sunucularımı falan çalmasın dikkat et

sonunda gecenin bir yarısıda olsa oylarımı gönderdim sayın çok değerli sunucumuz hogatha hanımefendiye
) vatana millete hayırlı ve uğurlu olsun

şimdi görevimi yapmanın mutluluğu içinde artık istirahate çekilebilirim

herkese iyi geceler
)

@Harunnn60 @xemrexxx @Doğu oylarınızı göndermeyi unutmayın
)

Oylarımı kullandım. Çok da zayıf bir hafta değilmiş aslında 3-4 şarkı vasattı, diğerleri iyiydi bence.

Bu akşam 20:00 son oy gönderme tarihi 7 yarışmacı göndermedi -15 ceza puanı var içinizden oy göndermedi diye final puanı alamıcak yada oy göndermedi diye elenecek kişilerde bulunuyor ceza almayın yollayın bence 4.hafta 3 gün aradan sonra pazartesi başlayacak ve biraz soluklanıcaz

Oy yollamayan yarışmacılar @mrt-06 @Harunnn60 @Tolstoyevski @MayısKralı @EFE UYSAL @Billy Kane @GunesinOglu
Oy Göndermeyen juriler @Doğu @Aserat @Yiğitt @Forumdash @Titanium @yatutarsa @Tzira @turkuazz @MEnes @Felon @S.G.A.T. @eskici

Şuanlık Puan Durumu
1 124
2 99
3 96
4 88
5 86
6 81
7 76
8 68
9 55
10 54
11 49
12 39

Pink Floyd

@Tolstoyevski şarkını çok beğendim.

@vadikızı sana rağmen Deniz Seki'nin bu şarkısını çok beğendim.
İşte adaletim şaşmıyor görüyorsun.

@xemrexxx sen sıralı bir şekilde gidiyorsun dimi?
Kötüden - iyiye doğru yani?

en kötüsü buydu bence zayıf şarkıcılar elenmeden elinden çıkarması çok iyi olmuş böyle haftayı daha bulamazdı

hadi jürileri anladık onlar sorumsuz sorumlu oy vermeyi unutsalardakaybedecekleri bişey yok
peki ya yarışmacılar ?
yarışmacıların oy yollamaması ilginç
@Tolstoyevski @MayısKralı @GunesinOglu @Billy Kane umarım elenirsiniz

@Forumdash @Titanium oy atmayı unutmayın çiğdemin oklavası geliyor

@Doğu dün konuda bir kamyon laf yapıyordu hala oy atmamışmı çiğdem ?

Sonuçlar bu akşam mı acıklanacak.
evek
senin sertaba güle güle partisi düzenleyeceğiz? kadın ne ciyaklamış ama
)