Benim Albümüm 3.Hafta Oylama Başladı

vıyy bu ne la ?
yıldız teyze boşuna ağaçlara sürtmüyormuş demekki bu şarkı eşliğinde insanın anca ağaçlara sürtünesi gelir
) çok bayık uykum geldi

vıyy bu ne la ?
yıldız teyze boşuna ağaçlara sürtmüyormuş demekki bu şarkı eşliğinde insanın anca ağaçlara sürtünesi gelir
) çok bayık uykum geldi
recep kısmına aldığım yer önemli tamamına bakma sen önemli olan receb

Beni niye etiketlemiyon la , Jüri başkan yardımcısıyım ben
desterenin başkan olduğu yerde yardımcı mı oldun ben olsam kafamı kuma gömerdim utançtan

desterenin başkan olduğu yerde yardımcı mı oldun ben olsam kafamı kuma gömerdim utançtan
recap ta bu şarkıyı değilde başka bir şarkıyı seslendirecekse durumu kurtarma şansı var? ama bu şarkıysa foku yedi yıldız teyzen

ayın favori üyesi rütbem gitti
napaydım , ben de kendimi yardımcılığa atadım
hem yarışmacılar falan beni başkan olarak görüyorlar
kafa mı herhangi bi yere gömmeme gerek yok

vıyy bu ne la ?
) çok bayık uykum geldi

Beni niye etiketlemiyon la , Jüri başkan yardımcısıyım ben

@destere kaç yardımcın var senin ayoll @Doğu @Harunnn60 @DarkLeqenD cumhur başkanında bile bukadar yardımcı yoktur kesin hahaha
bana bakın yıldızıa yüksek point v ermezseniz size öyle şeyler yaparım aha buradaki koriş gibi kaçarsınız forumdan korkuyla

bana bakın yıldızıa yüksek point v ermezseniz size öyle şeyler yaparım aha buradaki koriş gibi kaçarsınız forumdan korkuyla

ayy şu ana kadar hiçbir faydanı görmedim başka yerlerde çene çalıyorsun buraya hayrın dokunmuyor elenirsen mutlu olurum

Oylama Başlamıştır : 14 nisan perşembe 20:00 son gönderme tarihi oyları göndermeyenler -15 ceza puanı alıcaktır . Recap videosu ilk sayfa sunucular üstünde🙂
İrem Derici 0:30-1:58 racap süresi iremi bu aralıktan siz seçersiniz diğerleri hazır racaplı
Bu haftada değerli oylarınızı ilginizi bekliyorum imkanı olan yollasın lütfen

@Bully @OzaN @Tolstoyevski @denizz19 @mrt-06 @xemrexxx @vadikızı @EFE UYSAL @GunesinOglu @MayısKralı @EnveR @Billy Kane @Harunnn60 @destere @Doğu @Maskeli Fedai @DarkLeqenD @soo @S.G.A.T. @Aserat @tolgab @Felon @Tzira @turkuazz @eskici @yatutarsa @MEnes @Forumdash @Titanium @yigit_00

Tüm yarışmacılara başarılar oylarımı Çarşamba kullanacağım

@Çiğdem- niye bu kadar hızlı gidiyonuz.
Haftada bir yapın. Her gün oy kullanıyormuş hissine kapılıyorum.

Başarılar diliyorum ben de yarışmacı arkadaşlara oylarımı bir ara veririm.

Şarkıların hepsini dinledim şarkıların geneli zayıf kalmış bence. Bakalım neler olacak.