Benim Albümüm 3.Hafta Oylama Başladı

Önce bir tebrik etseydin keşke o kadar birinci oldum
Yaptığın algı operasyonları ters etki yapıyor gibi, halk Tarkan'ı iyice sahipleniyor.
)

tabi birinci olması harika bişey o açıdan tebrik etmek lazım ? ama içimden hiç gelmiyor nedense
)

Ama senin için en güzel resmini seçtim videoda
En azından 6 almalı senden

her hafta beş puan alması bile otomatikman kıza verdiğim puanların artışını gösterir
yarışmacı sayısı azaldıkça bir gün gelir 5 puan en üstteki puan durumuna gelmiş olur
o yüzden her hafta bir puan düşmem lazımki istikrarı sağlamış olalım

İyi ki sana 2 haftalık göndermişim eğer elenmezsem haftaya 3 haftalık gönderirim kafam rahat olur.

@Tolstoyevski @GunesinOglu @xemrexxx kaldılar bu arada yarın gün içinde nekadar erken yollarsalar oylama okadar erken başlar

diğer şakıcılardan aşağı yukarı haberimiz var, onlardan büyük sürprizler beklemiyorum ? mesela mabel matiz en iyi şarkılarını ilk haftalarda harcamak zorunda kalıyor çünkü devamında pek ümit yok gibi o yüzden @MayısKralı nın işi zor

ben sadece pink floyd un şarkılarından haberdar değilim? onun için her hafta @Tolstoyevski nin yayınlayacağı floyd a ait şarkı iyi veya kötü yönde sürpriz olacak benim açımdan

mabelin 3 şarkısı var zaten iyi olan ikisini harcadı sonuncuyuda harcayında ne halt yiyecek acaba

yıldız tilbeyi merak etmiyormusun

mabelin 3 şarkısı var zaten iyi olan ikisini harcadı sonuncuyuda harcayında ne halt yiyecek acaba

yıldız tilbeyi merak etmiyormusun
yıldızın şarkılarının çoğunu biliyor gibiyim
atiye pek izlememiştim daha önce onunda tüm şarkıları değilde bazıları sadece güzel baktım youtubedan derinlemesine
yani o da tehlikede gibi

@Harunnn60 yine kitapların üstünde kuluçkaya yattı sanırım
bugün piyasada yok lady gaga

Son düzenleme:
Ya hiç sorma ya nereden anladın.

fok gibi !

klip klip diyorduk çıka çıka bu mu çıktı
hanı nerde klip? üç beş sabit resimle bizi oyalamışsın