Benim Albümüm 2.Sezon 5.Hafta Sonuçları

ayy vlla bende öyle düşünüyordum bir bakmısını çeyreke düşünür sonradan finale atar diye
Sen çok seviyorsun o şarkıyı finalde desteğini beklerim artık.
Çeyreke daha iddialı geleceğim tabii ki, çeyrekte elenmektense finalde yenilelim.

Ama forumun zevki sürekli değişkenlik gösteriyor her an her şey olabilir yani.

Bu hafta az daha elenecek olan Katy'nin final görme ihtimaline inanıyorsun yani

Karşımda Katy'i isterim tabii iyi olur ama zor gibi o ihtimal.

ben ilk haftalarda barış akarsuyla yalın alır götürür yarışmayı demiştim birşey biliyoruz herhalde
barış ilk haftadan beridir ağırlığını koyuyor yalında son 2 haftada ağırlığını koydu finalin kuvvetli iki adayı ama bakarsın daha önceden güme giderler bekleyip görelim bakalım

Bu hafta az daha elenecek olan Katy'nin final görme ihtimaline inanıyorsun yani

Karşımda Katy'i isterim tabii iyi olur ama zor gibi o ihtimal.
bu hafta kötü şarkıyla gelmişti haftaya muhteşem şarkılarını koyacağım diyordu @OzaN
valla ben onun yalancısıyım
iyi şarkılarını sona saklamış

barış çok başarılı @xemrexxx topacını yok saymak lazım
ona rağmen rahmetli tek başına süpürüyor oyları düşün birde sahibi düzgün biri olsa demkki ilk sırayı kimseye kaptırmayacak

Roar ve Dark Horse var.
o zaman katy nin sırtı yere gelmez
onlarla finali görür artık

bugün @turkuazz da ipten döndü hemde zaranın harika bir şarkısıyla gelmişti
jüri tam bir fiyasko hepsini değiştirmek şart başta @Forumdash ı

aaa yalnız aşkın nur yengi süpriz at bence bu yarışmada @soo çok iyi gidiyor

aaa yalnız aşkın nur yengi süpriz at bence bu yarışmada @soo çok iyi gidiyor
yalnız aşkın bu hafta harikaydı geçen haftaki şarkılarını sevmemiştim bu hafta muhteşem gelmişti ama ondan biraz daha iyi olan zara ve kıvırcık alinin gerisinde kaldı bende

yalnız aşkın bu hafta harikaydı geçen haftaki şarkılarını sevmemiştim bu hafta muhteşem gelmişti ama ondan biraz daha iyi olan zara ve kıvırcık alinin gerisinde kaldı bende
kıvırcık alide çok iyi yarışıyor @denizz19 uzman zaten

haluk leventte çok iyi @Tolstoyevski elenecem diyordu 4.oldu ayol final puanı alıyordu nerdeyse

kıvırcık alide çok iyi yarışıyor @denizz19 uzman zaten

haluk leventte çok iyi @Tolstoyevski elenecem diyordu 4.oldu ayol final puanı alıyordu nerdeyse
sıralamaya bakma sen dördüncü ile sonuncu arasında 9 puan vardı

kıvırcık alinin başarısıda kıvırcık aliden kaynaklı @denizz19 le alakası yok yani
kıvırcık bu hafta süperdi
)

sıralamaya bakma sen dördüncü ile sonuncu arasında 9 puan vardı

kıvırcık alinin başarısıda kıvırcık aliden kaynaklı @denizz19 le alakası yok yani
kıvırcık bu hafta süperdi
)
hahaha evet çok çekişmeli gidiyor hadi ben sahur yapıcam davulcu davul çalıp duruyor kaPıda ama para veren yok tabi

konuyu sana @MEnes e ve oy atıp sonunda bir işe yarayan @Doğu ya emanet ediyorum