Sen çok seviyorsun o şarkıyı finalde desteğini beklerim artık.ayy vlla bende öyle düşünüyordum bir bakmısını çeyreke düşünür sonradan finale atar diye
Ama forumun zevki sürekli değişkenlik gösteriyor her an her şey olabilir yani.
Sen çok seviyorsun o şarkıyı finalde desteğini beklerim artık.ayy vlla bende öyle düşünüyordum bir bakmısını çeyreke düşünür sonradan finale atar diye
Roar yeter size iste.hahaha aa gerçekten katy neden klibli şarkısında kendisini koymamış
yanlış albüm seçmiş ozan başka açıklaması yokhahaha aa gerçekten katy neden klibli şarkısında kendisini koymamış
Bu hafta az daha elenecek olan Katy'nin final görme ihtimaline inanıyorsun yaniyalını orta karar seven çoktarkanda ise seven tam seviyor sevmeyen yerin dibine gömüyor ortayı bulmak zororda bir şansın var yani ama finalde katy ile karşılaşırsa mesela katy sadece bir sandalyede oturup şarkı söylemese dahi oyumu katy e atarım bana güvenme yani
Hooop. Hoop. Prism albümü iyidiryanlış albüm seçmiş ozan başka açıklaması yok
roar bu albümdemiydiRoar yeter size iste.Çiğdem bile o şarkıyı cok beğendiğine göre.
yalını orta karar seven çoktarkanda ise seven tam seviyor sevmeyen yerin dibine gömüyor ortayı bulmak zororda bir şansın var yani ama finalde katy ile karşılaşırsa mesela katy sadece bir sandalyede oturup şarkı söylemese dahi oyumu katy e atarım bana güvenme yani
ben ilk haftalarda barış akarsuyla yalın alır götürür yarışmayı demiştim birşey biliyoruz herhaldeSen çok seviyorsun o şarkıyı finalde desteğini beklerim artık.Çeyreke daha iddialı geleceğim tabii ki, çeyrekte elenmektense finalde yenilelim.
Ama forumun zevki sürekli değişkenlik gösteriyor her an her şey olabilir yani. .F
bu hafta kötü şarkıyla gelmişti haftaya muhteşem şarkılarını koyacağım diyordu @OzaNBu hafta az daha elenecek olan Katy'nin final görme ihtimaline inanıyorsun yani
Karşımda Katy'i isterim tabii iyi olur ama zor gibi o ihtimal.
barış çok başarılı @xemrexxx topacını yok saymak lazımben ilk haftalarda barış akarsuyla yalın alır götürür yarışmayı demiştim birşey biliyoruz herhaldebarış ilk haftadan beridir ağırlığını koyuyor yalında son 2 haftada ağırlığını koydu finalin kuvvetli iki adayı ama bakarsın daha önceden güme giderler bekleyip görelim bakalım
o zaman katy nin sırtı yere gelmezRoar ve Dark Horse var.
aaa yalnız aşkın nur yengi süpriz at bence bu yarışmada @soo çok iyi gidiyorbarış çok başarılı @xemrexxx topacını yok saymak lazımona rağmen rahmetli tek başına süpürüyor oyları düşün birde sahibi düzgün biri olsa demkki ilk sırayı kimseye kaptırmayacak
o zaman katy nin sırtı yere gelmezonlarla finali görür artık
bugün @turkuazz da ipten döndü hemde zaranın harika bir şarkısıyla gelmiştijüri tam bir fiyasko hepsini değiştirmek şart başta @Forumdash ı
yalnız aşkın bu hafta harikaydı geçen haftaki şarkılarını sevmemiştim bu hafta muhteşem gelmişti ama ondan biraz daha iyi olan zara ve kıvırcık alinin gerisinde kaldı bendeaaa yalnız aşkın nur yengi süpriz at bence bu yarışmada @soo çok iyi gidiyor
kıvırcık alide çok iyi yarışıyor @denizz19 uzman zatenyalnız aşkın bu hafta harikaydı geçen haftaki şarkılarını sevmemiştim bu hafta muhteşem gelmişti ama ondan biraz daha iyi olan zara ve kıvırcık alinin gerisinde kaldı bende
sıralamaya bakma sen dördüncü ile sonuncu arasında 9 puan vardıkıvırcık alide çok iyi yarışıyor @denizz19 uzman zaten
haluk leventte çok iyi @Tolstoyevski elenecem diyordu 4.oldu ayol final puanı alıyordu nerdeyse
hahaha evet çok çekişmeli gidiyor hadi ben sahur yapıcam davulcu davul çalıp duruyor kaPıda ama para veren yok tabisıralamaya bakma sen dördüncü ile sonuncu arasında 9 puan vardı
kıvırcık alinin başarısıda kıvırcık aliden kaynaklı @denizz19 le alakası yok yanikıvırcık bu hafta süperdi)
senin hep onlar aklını çeliyor zaten ben bliyorum
Bak bak her şeyi bize yıkıp birbirlerine yürüyorlarsenin hep onlar aklını çeliyor zaten ben bliyorum
Yeter tabi bee. Baksana bize yüklenip terk etmişler mekanı.Bak bak her şeyi bize yıkıp birbirlerine yürüyorlarBu forumda @MEnes ile yapayalnızız bize Allah yeteeerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?