Benim Albümüm 2.Sezon 5.Hafta Sonuçları

ayy vlla bende öyle düşünüyordum bir bakmısını çeyreke düşünür sonradan finale atar diye
:A :A :A
Sen çok seviyorsun o şarkıyı finalde desteğini beklerim artık. :A Çeyreke daha iddialı geleceğim tabii ki, çeyrekte elenmektense finalde yenilelim. :A

Ama forumun zevki sürekli değişkenlik gösteriyor her an her şey olabilir yani. :F

yalını orta karar seven çok :) tarkanda ise seven tam seviyor sevmeyen yerin dibine gömüyor ortayı bulmak zor :) orda bir şansın var yani ama finalde katy ile karşılaşırsa mesela katy sadece bir sandalyede oturup şarkı söylemese dahi oyumu katy e atarım bana güvenme yani :)
Bu hafta az daha elenecek olan Katy'nin final görme ihtimaline inanıyorsun yani :A

Karşımda Katy'i isterim tabii iyi olur ama zor gibi o ihtimal. :A

yalını orta karar seven çok :) tarkanda ise seven tam seviyor sevmeyen yerin dibine gömüyor ortayı bulmak zor :) orda bir şansın var yani ama finalde katy ile karşılaşırsa mesela katy sadece bir sandalyede oturup şarkı söylemese dahi oyumu katy e atarım bana güvenme yani :)
Sen çok seviyorsun o şarkıyı finalde desteğini beklerim artık. :A Çeyreke daha iddialı geleceğim tabii ki, çeyrekte elenmektense finalde yenilelim. :A

Ama forumun zevki sürekli değişkenlik gösteriyor her an her şey olabilir yani. .F
ben ilk haftalarda barış akarsuyla yalın alır götürür yarışmayı demiştim birşey biliyoruz herhalde :A barış ilk haftadan beridir ağırlığını koyuyor yalında son 2 haftada ağırlığını koydu finalin kuvvetli iki adayı ama bakarsın daha önceden güme giderler bekleyip görelim bakalım :A

Bu hafta az daha elenecek olan Katy'nin final görme ihtimaline inanıyorsun yani :A

Karşımda Katy'i isterim tabii iyi olur ama zor gibi o ihtimal. :A
bu hafta kötü şarkıyla gelmişti haftaya muhteşem şarkılarını koyacağım diyordu @OzaN :) valla ben onun yalancısıyım :) iyi şarkılarını sona saklamış :)

ben ilk haftalarda barış akarsuyla yalın alır götürür yarışmayı demiştim birşey biliyoruz herhalde :A barış ilk haftadan beridir ağırlığını koyuyor yalında son 2 haftada ağırlığını koydu finalin kuvvetli iki adayı ama bakarsın daha önceden güme giderler bekleyip görelim bakalım :A
barış çok başarılı @xemrexxx topacını yok saymak lazım:) ona rağmen rahmetli tek başına süpürüyor oyları düşün birde sahibi düzgün biri olsa demkki ilk sırayı kimseye kaptırmayacak :)

Roar ve Dark Horse var. :Z
o zaman katy nin sırtı yere gelmez :) onlarla finali görür artık :)

bugün @turkuazz da ipten döndü hemde zaranın harika bir şarkısıyla gelmişti :) jüri tam bir fiyasko hepsini değiştirmek şart başta @Forumdash ı :)

barış çok başarılı @xemrexxx topacını yok saymak lazım:) ona rağmen rahmetli tek başına süpürüyor oyları düşün birde sahibi düzgün biri olsa demkki ilk sırayı kimseye kaptırmayacak :)

o zaman katy nin sırtı yere gelmez :) onlarla finali görür artık :)

bugün @turkuazz da ipten döndü hemde zaranın harika bir şarkısıyla gelmişti :) jüri tam bir fiyasko hepsini değiştirmek şart başta @Forumdash ı :)
aaa yalnız aşkın nur yengi süpriz at bence bu yarışmada @soo çok iyi gidiyor :A

yalnız aşkın bu hafta harikaydı geçen haftaki şarkılarını sevmemiştim bu hafta muhteşem gelmişti ama ondan biraz daha iyi olan zara ve kıvırcık alinin gerisinde kaldı bende :)
kıvırcık alide çok iyi yarışıyor @denizz19 uzman zaten :A

haluk leventte çok iyi @Tolstoyevski elenecem diyordu 4.oldu ayol final puanı alıyordu nerdeyse :A

kıvırcık alide çok iyi yarışıyor @denizz19 uzman zaten :A

haluk leventte çok iyi @Tolstoyevski elenecem diyordu 4.oldu ayol final puanı alıyordu nerdeyse :A
sıralamaya bakma sen dördüncü ile sonuncu arasında 9 puan vardı :)
kıvırcık alinin başarısıda kıvırcık aliden kaynaklı @denizz19 le alakası yok yani:) kıvırcık bu hafta süperdi :))

sıralamaya bakma sen dördüncü ile sonuncu arasında 9 puan vardı :)
kıvırcık alinin başarısıda kıvırcık aliden kaynaklı @denizz19 le alakası yok yani:) kıvırcık bu hafta süperdi :))
hahaha evet çok çekişmeli gidiyor hadi ben sahur yapıcam davulcu davul çalıp duruyor kaPıda ama para veren yok tabi :A

konuyu sana @MEnes e ve oy atıp sonunda bir işe yarayan @Doğu ya emanet ediyorum :A