İstanbula gidip bakıp gelecem 1 haftalık ama o süre zarfından kopmuyorum buradan, sizlerleyim.tatile git bence şöyle bir kaç yıl bir kafa dinlen öyle gel ben senin görevide üstlenirim gözün arkada kalmasın
İstanbula gidip bakıp gelecem 1 haftalık ama o süre zarfından kopmuyorum buradan, sizlerleyim.tatile git bence şöyle bir kaç yıl bir kafa dinlen öyle gel ben senin görevide üstlenirim gözün arkada kalmasın
Utanmadan üzüldüm diyor, reytingi görürsün bundan sonra sen.
seni @destere nin yardımcısı yapalım cnmtatile git bence şöyle bir kaç yıl bir kafa dinlen öyle gel ben senin görevide üstlenirim gözün arkada kalmasın
şansımıza tüküreyim bizde şans yok ne zaman işimiz rastgitmişki )İstanbula gidip bakıp gelecem 1 haftalık ama o süre zarfından kopmuyorum buradan, sizlerleyim.
kıvırcık aliye 1 verirdi sana en kötü 2 gelirdi galiba evetKız cadı başarımı gölgeleme istersen Emre 1 puan verse bile zirveyi onla paylaşıyordum zaten ki mecburen en az 1 vermek zorunda yani.
Zuhal değil miydin. Dikkat et küçük Acun seni ısırmasın.
Aynen oy kullansa da bir şey olmayacakmış yani Gaza bastık artık biz Yalın'la, tutabilene aşk olsun @MEnes de çatır çatır çatlasın inşallah.kıvırcık aliye 1 verirdi sana en kötü 2 gelirdi galiba evet
ben tşşk ederim cnm 3.sezonumuz olursa mustimle gel finalin garanti bak okadar söyliyimBen yatıyım, yarın 07.50'de kalkıp kasiyer başına gidecek siz değilsiniz. Neyse cuma bitiyor o eziyette. Herkese iyi geceler, gelecek haftalarda da başarılar diliyorum.
@Çiğdem- sana da teşekkürler yarışma fırsatı sunduğun için.
katy haftaya geçse bile 7.hafta 2 eleme olucak acaba orayıda geçip çeyreke kalırmı @destere@OzaN haftaya destek kuvvetlerini çağıracagım.
geçen hafta 2.oldun bu haft 1.ci sonradan açıldın cidden ama güvendiğin bir şarkın tehrikeli başına bela olabilirAynen oy kullansa da bir şey olmayacakmış yani Gaza bastık artık biz Yalın'la, tutabilene aşk olsun @MEnes de çatır çatır çatlasın inşallah.
Sana bağlı.ben tşşk ederim cnm 3.sezonumuz olursa mustimle gel finalin garanti bak okadar söyliyim
hertürlü şike yapılır
katy haftaya geçse bile 7.hafta 2 eleme olucak acaba orayıda geçip çeyreke kalırmı @destere
geçen hafta 2.oldun bu haft 1.ci sonradan açıldın cidden ama güvendiğin bir şarkın tehrikeli başına bela olabilir
giderayak kalbimizi kazandın hadi yine iyisin söz bundan sonraki yarışmaya selena gomezle katılırsan tam puanlarım hep sana çalışacak yeterki berkunt benzeri bir kazma bulmayasınBen yatıyım, yarın 07.50'de kalkıp kasiyer başına gidecek siz değilsiniz. Neyse cuma bitiyor o eziyette. Herkese iyi geceler, gelecek haftalarda da başarılar diliyorum.
@Çiğdem- sana da teşekkürler yarışma fırsatı sunduğun için.
@OzaN kızın yanlış kliplerini koyuyor buz gibi soğutuyor milleti bu hafta klipte hamur yoğuruyorlardı oklavayla börekler açılıyordu katynin sesini duymasak yemek proğramıyla karıştıtrrdık klibiben tşşk ederim cnm 3.sezonumuz olursa mustimle gel finalin garanti bak okadar söyliyim
hertürlü şike yapılır
katy haftaya geçse bile 7.hafta 2 eleme olucak acaba orayıda geçip çeyreke kalırmı @destere
geçen hafta 2.oldun bu haft 1.ci sonradan açıldın cidden ama güvendiğin bir şarkın tehrikeli başına bela olabilir
Sus bakayım güzel giden havayı bozmaben tşşk ederim cnm 3.sezonumuz olursa mustimle gel finalin garanti bak okadar söyliyim
hertürlü şike yapılır
çeyrek finale kadar şansın var sonra eleneceksin fazla sevinmeAynen oy kullansa da bir şey olmayacakmış yani Gaza bastık artık biz Yalın'la, tutabilene aşk olsun @MEnes de çatır çatır çatlasın inşallah.
Tarkan'la yarı final gördüysek Yalın'la final olacak inşallah, Yalın forumda daha çok seviliyor çünkü Tarkan'dan.çeyrek finale kadar şansın var sonra eleneceksin fazla sevinme
ayy vlla bende öyle düşünüyordum bir bakmısını çeyreke düşünür sonradan finale atar diyeSus bakayım güzel giden havayı bozma
Bir Bakmışsın'ı diyorsan onu finale koyacam zaten albümün ismini taşıyan şarkı finalde olmalı
kimi çağıracaksınki katy nin elenmemesi için bir sonraki klipte soyunması şart@OzaN haftaya destek kuvvetlerini çağıracagım.
kimi çağıracaksınki katy nin elenmemesi için bir sonraki klipte soyunması şart
hahaha aa gerçekten katy neden klibli şarkısında kendisini koymamışSana bağlı.
yalını orta karar seven çok tarkanda ise seven tam seviyor sevmeyen yerin dibine gömüyor ortayı bulmak zor orda bir şansın var yani ama finalde katy ile karşılaşırsa mesela katy sadece bir sandalyede oturup şarkı söylemese dahi oyumu katy e atarım bana güvenme yaniTarkan'la yarı final gördüysek Yalın'la final olacak inşallah, Yalın forumda daha çok seviliyor çünkü Tarkan'dan.