Benim Albümüm 2.Sezon 5.Hafta Sonuçları

Ben yatıyım, yarın 07.50'de kalkıp kasiyer başına gidecek siz değilsiniz. Neyse cuma bitiyor o eziyette. Herkese iyi geceler, gelecek haftalarda da başarılar diliyorum.

@Çiğdem- sana da teşekkürler yarışma fırsatı sunduğun için. :bhr:

Ben yatıyım, yarın 07.50'de kalkıp kasiyer başına gidecek siz değilsiniz. Neyse cuma bitiyor o eziyette. Herkese iyi geceler, gelecek haftalarda da başarılar diliyorum.

ben tşşk ederim cnm 3.sezonumuz olursa mustimle gel finalin garanti bak okadar söyliyim
hertürlü şike yapılır :A :A :A

@OzaN haftaya destek kuvvetlerini çağıracagım. :A
katy haftaya geçse bile 7.hafta 2 eleme olucak acaba orayıda geçip çeyreke kalırmı @destere :A

Aynen oy kullansa da bir şey olmayacakmış yani :A Gaza bastık artık biz Yalın'la, tutabilene aşk olsun @MEnes de çatır çatır çatlasın inşallah. :A
geçen hafta 2.oldun bu haft 1.ci sonradan açıldın cidden ama güvendiğin bir şarkın tehrikeli başına bela olabilir :A

Son düzenleme:
ben tşşk ederim cnm 3.sezonumuz olursa mustimle gel finalin garanti bak okadar söyliyim

katy haftaya geçse bile 7.hafta 2 eleme olucak acaba orayıda geçip çeyreke kalırmı @destere :A

geçen hafta 2.oldun bu haft 1.ci sonradan açıldın cidden ama güvendiğin bir şarkın tehrikeli başına bela olabilir :A
Sana bağlı. :A

giderayak kalbimizi kazandın hadi yine iyisin :) söz bundan sonraki yarışmaya selena gomezle katılırsan tam puanlarım hep sana çalışacak :) yeterki berkunt benzeri bir kazma bulmayasın :)

@OzaN kızın yanlış kliplerini koyuyor buz gibi soğutuyor milleti:) bu hafta klipte hamur yoğuruyorlardı oklavayla börekler açılıyordu katynin sesini duymasak yemek proğramıyla karıştıtrrdık klibi :)

Sus bakayım güzel giden havayı bozma :A

Bir Bakmışsın'ı diyorsan onu finale koyacam zaten albümün ismini taşıyan şarkı finalde olmalı :A

Sus bakayım güzel giden havayı bozma :A

Bir Bakmışsın'ı diyorsan onu finale koyacam zaten albümün ismini taşıyan şarkı finalde olmalı :A
ayy vlla bende öyle düşünüyordum bir bakmısını çeyreke düşünür sonradan finale atar diye
:A :A :A

Tarkan'la yarı final gördüysek Yalın'la final olacak inşallah, Yalın forumda daha çok seviliyor çünkü Tarkan'dan. :A
yalını orta karar seven çok :) tarkanda ise seven tam seviyor sevmeyen yerin dibine gömüyor ortayı bulmak zor :) orda bir şansın var yani ama finalde katy ile karşılaşırsa mesela katy sadece bir sandalyede oturup şarkı söylemese dahi oyumu katy e atarım bana güvenme yani :)